Selamün aleyküm ve rahmetullah ve beraketühü
Nasılsınız kardeşlerim
Elhamdülillah iyiyim Can'ımAleykümselam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
çok şükür iyiyim canım bıraktığın gibiyiz hala . Senin hazırlıklar vardı yanlış hatırlamıyorsamElhamdülillah iyiyim Can'ım
Napıyırsun görünce bir selam vereyim dedim
Çok şükür Can'ım iyiyim bendeAleykümselam canım iyiyiz elahmdülillah seni sormalı :)
Evet Can'ım çok şükür sözüm nişanım oldu iki ay sonra düğünüm var seni görünce o günleri hatırlandımçok şükür iyiyim canım bıraktığın gibiyiz hala . Senin hazırlıklar vardı yanlış hatırlamıyorsam
Hayırlı hafta sonları canım
Allah kabul etsin inşallah
ne güzeldir şimdi oralar keşke bizde olabilsek :)
Çok şükür Can'ım iyiyim bende
Sizler napıyorsunuz bir selam vereyim dedim
Evet Can'ım çok şükür sözüm nişanım oldu iki ay sonra düğünüm var seni görünce o günleri hatırlandım
Tekrar şükrettim Rabbim duama icabet etti darısı size inşallah
Tekrardan tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin hayırlı bir yuvanız olur inşallahEvet Can'ım çok şükür sözüm nişanım oldu iki ay sonra düğünüm var seni görünce o günleri hatırlandım
Tekrar şükrettim Rabbim duama icabet etti darısı size inşallah
Amin inşallah Can'ım sağolasıniyi yapmışsın canım nişanlanmışsın Allah tamamına erdirsin inşallah
İnşallah kuzum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahTekrardan tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin hayırlı bir yuvanız olur inşallah
İnşallah canım darısı başımaİnşallah kuzum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Sağolun amin inşallahHayırlı olsun
Bir ömür kalbiniz sevgi muhabbetle dolsun iki cihan da selametli olun inşaallah
Gönül'lerin birleşmesi büyük nimet
Tekrar tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?