hayırlı cumalar canım benimhayrılı sabahlar arkadaşlarım :)
cnm ben bugun izne ayrılıyorum telefonumdan hep girmeye çalışıcam bilgin olsunhayrılı sabahlar arkadaşlarım :)
tamam kuzum güzelce dinlen..cnm ben bugun izne ayrılıyorum telefonumdan hep girmeye çalışıcam bilgin olsun
dinlenicem kuzum hep inşallah :) ramazan ayına giricez mubarek ayda bol bol bizlere dua edicem ibadet edicem sana yazıcam doğum yapınca :)tamam kuzum güzelce dinlen..
dualarında bizi unutma
ibadetlere devam edelim hep birlikte inşaallah
doğuma da az kaldı inşaallah
dinlenicem kuzum hep inşallah :) ramazan ayına giricez mubarek ayda bol bol bizlere dua edicem ibadet edicem sana yazıcam doğum yapınca :)
cnm benim inşallah :) kuzum bendede çıkmıştı idrar enfeksiyonu m harfiyle başlayan tek kullanımlık toz verdi ama geçmedi. sonra antibiyotik verdi oda geçirmedi hala dha 3-4 lokosit çkıyor idrar tahlilimde. bol bol su iç çok su içmutlaka yaz hatta meleğini de görmek isteriz ilerleyen zamanlarda..
dinlen hamişliğin son günlerinin tadını çıkar :)
benim de inşaallah haftaya çalışabilir raporum alıncak bi aksilik olmazsa..
buaarada idrarda enfeksiyon çıktı doktor tek kullanımlık ilaç verdi..
inşaallah fayda eder..
cnm benim inşallah :) kuzum bendede çıkmıştı idrar enfeksiyonu m harfiyle başlayan tek kullanımlık toz verdi ama geçmedi. sonra antibiyotik verdi oda geçirmedi hala dha 3-4 lokosit çkıyor idrar tahlilimde. bol bol su iç çok su iç
yok cnm yaa vermez aklına öyle bişey getirme. çoook ilerlemiş durumda kesenin yırtılmasına sebep oluyor dye duymuştum ama okadar ilerlemiş olsa doktorun mutlkaa söylerdi canını sıkma her gebelikte olan bişey bu enfeksiyonsu 2,5 tl içiyorum ama sanırım o da yetmeyecek
3,5 4 e çıkarayım bari..
uamrım düşer.
bebeğe zararı var mı ki acep_?
birde içebilirsen sbhları limonlu su iç arkadaşımın öyle geçmişti. ama ben içemiyodum kursak kaynaması miğde yanması var bende o yüzden içememiştimsu 2,5 tl içiyorum ama sanırım o da yetmeyecek
3,5 4 e çıkarayım bari..
uamrım düşer.
bebeğe zararı var mı ki acep_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?