Canım evet Doğum izni bitti ama ücretsiz aldım 6 ayCanim masallah. Dogum izninde misin hala ?
Puanim aciklandi 84 puan geldi, atanamayacagim buyuk ihtimal
Merhaba hoşgeldin nasılsınMerhaba kizlaar
Elhamdulillah iyiyim sizlerMerhaba hoşgeldin nasılsın
Allah razi olsun canım hayirli CumalarBas tacı cuma günümüz gelmiş bayramimiz gelmiş.Allahım burdaki tüm kullarinin eksik olan dualarını tamamlayıp,bizim hayırlı bilip ama hayırsız olan dualarimizi hayra çevirip bizlere nasip etsin.Inşallah nice cumalar gormeyi tüm ıslam alemine nasip etsin.cumamiz mübarek olsun dostlar ...
Saol kardesAllah razi olsun canım hayirli Cumalar
Allah razı olsun kardeşim çok şükür iyiyimElhamdulillah iyiyim sizler
Aninnn hayırlı cumalarBas tacı cuma günümüz gelmiş bayramimiz gelmiş.Allahım burdaki tüm kullarinin eksik olan dualarını tamamlayıp,bizim hayırlı bilip ama hayırsız olan dualarimizi hayra çevirip bizlere nasip etsin.Inşallah nice cumalar gormeyi tüm ıslam alemine nasip etsin.cumamiz mübarek olsun dostlar ...
Ben bi konu açacağım whatsapp grubu için sizce mantıklı mi ?Allah razı olsun kardeşim çok şükür iyiyim
Mantıklı ancak konu önemliBen bi konu açacağım whatsapp grubu için sizce mantıklı mi ?
İsteyenleri eklemeye baslayalm?Mantıklı ancak konu önemli
Kişiler tanıdık mı peki güven önemli
Canim once bakan sonra basbakan aciklama yapti, memur aliminda cimri davranacagiz diye, hic beklenilen gibi cok olmayacak yani malesefCanım evet Doğum izni bitti ama ücretsiz aldım 6 ay
İnşaallah atanırsın be kuzum baya görevden alınanlar oldu biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?