Allaha şükür iyiyim ben de...Gittik canım
Boğaz enfeksiyonu olmuş
Şimdi daha iyi Can'ım
Çok teşekkür ederim
Sen nasılsın ne yaparsın
Masallah sana bende ocak ayi icin kendime hedef koydum 2 subata kadar 35ser sabah öğle ikindi aksam yatsi kaza namazi kilmak. Yilbasina kadar 165 tane sabah namazi kazasi hedefine ulastim inşallah kabul olur insallah bu hedefimi de yapabilirimHayırlı sabahlar arkadaşlarım
Bin şükür 15.cüzü bitirdim
Ocak ayı hedefine inşaallah ulaşırım
Allah kabul etsin kardeşim benim maşaallah sanaMasallah sana bende ocak ayi icin kendime hedef koydum 2 subata kadar 35ser sabah öğle ikindi aksam yatsi kaza namazi kilmak. Yilbasina kadar 165 tane sabah namazi kazasi hedefine ulastim inşallah kabul olur insallah bu hedefimi de yapabilirim
Oh keyifli okumalar kuzum sana da kolaylar gelsinAllaha şükür iyiyim ben de...
Çalışıyorum.
Kitap okumaya falan çalışıyorum.
Sizleri görüp azimleniyorum
İnsallah canim burasi sayesinde biraz daha cesaret geliyor bana SagolasinAllah kabul etsin kardeşim benim maşaallah sana
Hedefin maşallahı var
Ulaşırsın sen yaparsın biiznillah
Allah razı olsun senden canım benimİnsallah canim burasi sayesinde biraz daha cesaret geliyor bana Sagolasin
maşallah canım banada nasip olur inşallahOcak ayi icin kendime 35 günlük kaza namazi kilinacak diye hedef koymustum cok şükür basarmisim birazcik gecmisim hatta hedefimizi bu ayda tamamlariz insallah
Hayirdir canim noldu
Bu sıralar bir kaç beklediğim durum varHayirdir canim noldu
Korkma canim.benim dua et hersey yoluna girer ya fettah ya rezzak ismiyle Rabbim hayatındaki bütün kapaliliklarin acilmasini nasip eder insallahBu sıralar bir kaç beklediğim durum var
Ruhen biraz sıkıntıdayım
Dedikodular yalanlar oyunlar
Bu oyunların içinde kalırım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?