- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
Cok begendim canim bende yilbasina kadar kendime küçük bi hedef koydum kaza namazlarimi kiliyorum 11 gün kala basladim hedefe . 165 günlük sabah namazinin kazasini yapacagim inşallah günlük 15 tane kilmam gerekiyor 2 gündür istikrarliyim kildim cok şükür
Maşaallah sana canım aklıma iyi fikir getirdin bi ışık yaktın çok teşekkür ederim ben de listeme ekleyeyimCok begendim canim bende yilbasina kadar kendime küçük bi hedef koydum kaza namazlarimi kiliyorum 11 gün kala basladim hedefe . 165 günlük sabah namazinin kazasini yapacagim inşallah günlük 15 tane kilmam gerekiyor 2 gündür istikrarliyim kildim cok şükür
Ekle canim benim bu zamanda kaza namazi olmayan insan yoktur diye tahmin ediyorum varsada cok azdir insallah zamani gelince bizde hepsini kilariz kaza namazlarini bitirdigimiz icin şükür namazlari kilarizMaşaallah sana canım aklıma iyi fikir getirdin bi ışık yaktın çok teşekkür ederim ben de listeme ekleyeyim
Amin amin canım NerminEkle canim benim bu zamanda kaza namazi olmayan insan yoktur diye tahmin ediyorum varsada cok azdir insallah zamani gelince bizde hepsini kilariz kaza namazlarini bitirdigimiz icin şükür namazlari kilariz
Nermin derken canim bana mi yazdin baskasina miAmin amin canım Nermin
Sen nasılsın ne yaparsın nasıl gidiyor
Allah ilmini arttirsin canim tebrik ediyorum seniOcak ayı hedeflerimden olan 1315cüzlerin ilki olan 13.cüzü bitirmiö bulunuyorum bin şükür..
Okuma kitabımda yarıya geldim
Fatiha duamızın da Mealinden ilk iki ayetini ezberlemek hedefim bu gece..
Rabb im yardımcınız olsun
Boş geçmesin günlerimiz ibşaallah
Maşallah canim . Bende kaza namazlarimi bu hafta sonu bitirecektim 165 tane kilmam gerekliydi hedefim oydu daha önce yazmistim. 13 tane kaldi onuda bitiririm bugun inşallah haftasonu fazladan bile kilabilirim hedefimi gecmenin mutluluğunu yasiyorumEki Görüntüle 1932591
Bin şükür ki ocak ayı hedeflerimden olan 13.14.cüzlerimi bitirdim
15.cüz kaldı..
Fatiha suresini mealen öğrendim,ezberledim ..çok şükür
Mealden de 1.cüze başlarsam devamı gelecek inşaallah..
Hayırlı sabahlar arkadaşlarım
Maşallah canim . Bende kaza namazlarimi bu hafta sonu bitirecektim 165 tane kilmam gerekliydi hedefim oydu daha önce yazmistim. 13 tane kaldi onuda bitiririm bugun inşallah haftasonu fazladan bile kilabilirim hedefimi gecmenin mutluluğunu yasiyorum
İnsallah canim benim dua ederim tabiikiMaşaallah dana mükemmelsin
Daim olsun çabamız inşaallah
Kuzum yavrum için dua isterim sabaha kadar uyumadı ağladı inledi ateşi vardı ki hala var
10gibi doktora gideceğiz
İniaallah önemli bir şey yoktur
canım Allah şifa versin.Maşaallah dana mükemmelsin
Daim olsun çabamız inşaallah
Kuzum yavrum için dua isterim sabaha kadar uyumadı ağladı inledi ateşi vardı ki hala var
10gibi doktora gideceğiz
İniaallah önemli bir şey yoktur
Gittik canımcanım Allah şifa versin.
İyi mi kuzucuk? Hastaneye götürdünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?