Okunur tabi sadece âyet okuyamazsınızMerhaba birşey sormak istiyorum
Okunur diyen arkadaşlarım var ama adetliyken esma okunur mu içim rahat etmiyor okuduğumda. Okumazsamda esma okuyamadığım için huzursuz oluyorum
Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
TeşekkürlerOkunur tabi sadece âyet okuyamazsınız
Bir duam var kabulu için hangi ayet ve esmaları okusam mı acaba ? Duam evladımla ilgili yani şer bir dua değil
Hangi ayet ve duaları okumanız lazım bilmiyorumBir duam var kabulu için hangi ayet ve esmaları okusam mı acaba ? Duam evladımla ilgili yani şer bir dua değil
Bunları okuyorum canım benim duam Oglumun uykusunun düzene girmesiHangi ayet ve duaları okumanız lazım bilmiyorum
Ama ben ne zaman Rabbimden istesem kabul eder. Çocuğum olmuyordu 41 meryem suresini okudum Rabbim nasip etti
İsteyen herkese versin. Bereket için de Ya Fettah Ya Rezzak çekerim kıt maaşla geçiniyoruz şükür Rabbim büyük
Nette arat canım yattığı zaman uyuyana kadar olan bir dua var. Belki bulursun.Bunları okuyorum canım benim duam Oglumun uykusunun düzene girmesi
Tamam canımNette arat canım yattığı zaman uyuyana kadar olan bir dua var. Belki bulursun.
Sürekli ayetel kursi oku
Nas suresi felak suresi oku.
Fayda eder dua et gönülden canım
Ara ara uğrayıp takip ediyorum canım. Çok fazla yazamıyorum bu sıralar. Bilmiyorum vakit mi yok, içimden mi gelmiyor. Yoksa hepsi mi ya da hiçbiri... neyse dua et inşallah.
Ara ara uğrayıp takip ediyorum canım. Çok fazla yazamıyorum bu sıralar. Bilmiyorum vakit mi yok, içimden mi gelmiyor. Yoksa hepsi mi ya da hiçbiri... neyse dua et inşallah.
Eşimle çok sürtüşüyoruz bu aralar her yaptığı gözüme batıyor bu durumun düzelmesi için neler okusam acaba ?
Tamam canım Teşekkürler ❤ çok yorgunum stresliyim bu aralarözel dualar hakkında pek bilgim yok..
sadece sinirlendiğinizde bol tövbe estağfirullah çekin..
nas felak okuyun...ve dua edin ..
biraz sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?