dini paylaşım alanı

Günün Duası
Allahım! Günahlarımın küçüğünü büyüğünü, öncesini sonunu, açığını ve gizlisini, hepsini bağışla.

(Müslim, "Salât",216)

Merhaba birşey sormak istiyorum
Okunur diyen arkadaşlarım var ama adetliyken esma okunur mu içim rahat etmiyor okuduğumda. Okumazsamda esma okuyamadığım için huzursuz oluyorum
Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Bir duam var kabulu için hangi ayet ve esmaları okusam mı acaba ? Duam evladımla ilgili yani şer bir dua değil

Bir duam var kabulu için hangi ayet ve esmaları okusam mı acaba ? Duam evladımla ilgili yani şer bir dua değil
Hangi ayet ve duaları okumanız lazım bilmiyorum
Ama ben ne zaman Rabbimden istesem kabul eder. Çocuğum olmuyordu 41 meryem suresini okudum Rabbim nasip etti
İsteyen herkese versin. Bereket için de Ya Fettah Ya Rezzak çekerim kıt maaşla geçiniyoruz şükür Rabbim büyük

Bunları okuyorum canım benim duam Oglumun uykusunun düzene girmesi

Bismillahirrahmânirrahîm ﴾1﴿ Hamd, Âlemlerin Rabbi, Rahmân, Rahîm, hesap ve ceza gününün (ahiret gününün) maliki Allah'a mahsustur. ﴾2-4﴿ (Allahım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz. ﴾5﴿ Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet; gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil. ﴾6-7﴿

Hoş geldin, sefa geldin ey sabah ve ey yeni gün.
Merhaba ey vakit,ey mutlu saat ve ey mutlu gün.
Zaman sana geniş ve mutlu olsun ey yoluna revan yolcu

Günün Hadisi
Allah sizin ne dış görünüşünüze ne de mallarınıza bakar. Ama O, sizin kalplerinize ve işlerinize bakar.

(Muslim, “Birr”,34; Ibn Majah, “Zühd”, 9)

Eşimle çok sürtüşüyoruz bu aralar her yaptığı gözüme batıyor bu durumun düzelmesi için neler okusam acaba ?

Eşimle çok sürtüşüyoruz bu aralar her yaptığı gözüme batıyor bu durumun düzelmesi için neler okusam acaba ?

özel dualar hakkında pek bilgim yok..
sadece sinirlendiğinizde bol tövbe estağfirullah çekin..
nas felak okuyun...ve dua edin ..
biraz sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışın

özel dualar hakkında pek bilgim yok..
sadece sinirlendiğinizde bol tövbe estağfirullah çekin..
nas felak okuyun...ve dua edin ..
biraz sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışın
Tamam canım Teşekkürler ❤ çok yorgunum stresliyim bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…