Maşallah, Allah kabul etsin.verimli rutinim:bugün
3sayfa Kuran okudum.
Hadislerle islam okudum.
Oyuncak Tamirhanesi okudum.
Yatsı namazı kazası kıldım.
bin şükür
bugün niyetliyim bu sebeple sahura 5de kakınca günüm bereketlendi...
Aa bende bugün niyetliyim :) 5 gün kaldı kaza orucum yarında niyetli olacağım inşallah 4 gün kalacakMeryem suresi okudum sabah 1 tane 2 sabah namazı kazası kıldım şimdide öğle namazını kılıp Meryem süresi okuyacağım yineverimli rutinim:bugün
3sayfa Kuran okudum.
Hadislerle islam okudum.
Oyuncak Tamirhanesi okudum.
Yatsı namazı kazası kıldım.
bin şükür
bugün niyetliyim bu sebeple sahura 5de kakınca günüm bereketlendi...
Bende yatsıyı kılmak da zorlanıyorum ama genelde okunur okunmaz kılmaya çalışıyorum kilmadan yattığım pek olmuyor bazen sadece farzını kıldığım oluyor çok geçe kalınca . Bugün niyetli değilim akşam midem çok kötüydü sabah da devam etti o yüzden cesaret edemedim tutmaya şimdi iyiyim hamdolsun
Allah kabul etisn kuzumBende yatsıyı kılmak da zorlanıyorum ama genelde okunur okunmaz kılmaya çalışıyorum kilmadan yattığım pek olmuyor bazen sadece farzını kıldığım oluyor çok geçe kalınca . Bugün niyetli değilim akşam midem çok kötüydü sabah da devam etti o yüzden cesaret edemedim tutmaya şimdi iyiyim hamdolsun
Ben eşim işteyken tutuyorum çalışma saatleri pek düzenli değil sabah gidip akşam geldiğinde tutmaya çalışıyorum diğer zamanlar onunla kahvaltı falan ediyorum o yüzden tutamıyorum aynen bendede mide yanması oldu hemde bütün gece devam etti bende 11 gibi 6 tane sabah namazı kazası kıldım çok şükür birazdan öğle namazını kılıp Meryem süresi okuyup tekrar sabah kazası kılacağım nasip olursaAllah kabul etisn kuzum
ben de değilim sahura kalkamadım
ayrıca midem yanıyordu...
bir gün tutup bir gün tutsam daha iyi olacak sanırım..
maşaallah kardeşim bereketi bol olsun ibadetlerinin....Ben eşim işteyken tutuyorum çalışma saatleri pek düzenli değil sabah gidip akşam geldiğinde tutmaya çalışıyorum diğer zamanlar onunla kahvaltı falan ediyorum o yüzden tutamıyorum aynen bendede mide yanması oldu hemde bütün gece devam etti bende 11 gibi 6 tane sabah namazı kazası kıldım çok şükür birazdan öğle namazını kılıp Meryem süresi okuyup tekrar sabah kazası kılacağım nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?