Canım selamün aleyküm. Ben kendime motive olsundiye ilk sabah namazı kazalarından başlamıştım iki rekat her namazın peşinden kiliyordum işyerinde çalışırken de hemen ikirekat kiliyordum iyi oluyordu bide çabuk bitiyor beni o motive etmişti bin şükür sabah namazı kazalarını bitirdim sonra öğle namazı kazalarına geçtim onları da bitirdim şimdi ikindi akşam yatsı onları beraber kılıyorum ama Ramazanda kendime hedef belirlemiştim onu bitirince belki yine tek vakite devam ederim . Sana kolaylık olması için şunu onerebilirim öyle yaptığımda oluyordu bazen insana şevk geliyor çünkü . Mesela öğle namazından sonra bı öğle kazası bı sabah kazası ikindiden sonra bı öğle kazası bı sabah kazası yorgun olduğunda da sadece sabah kazasi kilabilirsin ben bu şekilde ilerlerdim benimde kildigim az bı sayı değildi 2200 tane sabah namazı ve öğle namazı kazası kıldımCnm merhaba kaza namazlarını kılarken nasıl bir yol izledin benimde cok var ama yapamıyorum yardımcı olursan sevinirim
Allah kabul etsin canım ve Aleyküm selam benimde bayağı bir var ve bu sayılar yıllarca arttı sonuçta bir günde değil o yüzden nerden başlasam kar diye düşünüyorum tahmini ne kadar sürede bitirdin peki sabah namazını ay olarak fln bir hevesle baslıyorum inşallah devam ettirir bitiririm şimdi bende program var tahmini hesaplarım 2640 fln yapıyo her vakit içinCanım selamün aleyküm. Ben kendime motive olsundiye ilk sabah namazı kazalarından başlamıştım iki rekat her namazın peşinden kiliyordum işyerinde çalışırken de hemen ikirekat kiliyordum iyi oluyordu bide çabuk bitiyor beni o motive etmişti bin şükür sabah namazı kazalarını bitirdim sonra öğle namazı kazalarına geçtim onları da bitirdim şimdi ikindi akşam yatsı onları beraber kılıyorum ama Ramazanda kendime hedef belirlemiştim onu bitirince belki yine tek vakite devam ederim . Sana kolaylık olması için şunu onerebilirim öyle yaptığımda oluyordu bazen insana şevk geliyor çünkü . Mesela öğle namazından sonra bı öğle kazası bı sabah kazası ikindiden sonra bı öğle kazası bı sabah kazası yorgun olduğunda da sadece sabah kazasi kilabilirsin ben bu şekilde ilerlerdim benimde kildigim az bı sayı değildi 2200 tane sabah namazı ve öğle namazı kazası kıldım
Allah kabul etsin canım ve Aleyküm selam benimde bayağı bir var ve bu sayılar yıllarca arttı sonuçta bir günde değil o yüzden nerden başlasam kar diye düşünüyorum tahmini ne kadar sürede bitirdin peki sabah namazını ay olarak fln bir hevesle baslıyorum inşallah devam ettirir bitiririm şimdi bende program var tahmini hesaplarım 2640 fln yapıyo her vakit içinCanım selamün aleyküm. Ben kendime motive olsundiye ilk sabah namazı kazalarından başlamıştım iki rekat her namazın peşinden kiliyordum işyerinde çalışırken de hemen ikirekat kiliyordum iyi oluyordu bide çabuk bitiyor beni o motive etmişti bin şükür sabah namazı kazalarını bitirdim sonra öğle namazı kazalarına geçtim onları da bitirdim şimdi ikindi akşam yatsı onları beraber kılıyorum ama Ramazanda kendime hedef belirlemiştim onu bitirince belki yine tek vakite devam ederim . Sana kolaylık olması için şunu onerebilirim öyle yaptığımda oluyordu bazen insana şevk geliyor çünkü . Mesela öğle namazından sonra bı öğle kazası bı sabah kazası ikindiden sonra bı öğle kazası bı sabah kazası yorgun olduğunda da sadece sabah kazasi kilabilirsin ben bu şekilde ilerlerdim benimde kildigim az bı sayı değildi 2200 tane sabah namazı ve öğle namazı kazası kıldım
Yani yakınız birbirimize sayı olarak inan bilmiuorum ne kadar sürerse sürsün en azından bı çaba oluyor az da olsa ilerliyor. adet günlerini falan çıkarıp hesapladın dimi tabii hamilelik durumu lohusalık falan bunları da düşebilirsiniz sayıdanAllah kabul etsin canım ve Aleyküm selam benimde bayağı bir var ve bu sayılar yıllarca arttı sonuçta bir günde değil o yüzden nerden başlasam kar diye düşünüyorum tahmini ne kadar sürede bitirdin peki sabah namazını ay olarak fln bir hevesle baslıyorum inşallah devam ettirir bitiririm şimdi bende program var tahmini hesaplarım 2640 fln yapıyo her vakit için
evet canım reglleri düştüm sayıdan sabah kazalarını ilk kez 2000 altına düşürdüm şükür bu bana motive oldu inşallah bitirebilirim zamanla. Normal vakit sünnetleri kılabiliyormusun canım kaza yapayım deyince zor oluyor birazYani yakınız birbirimize sayı olarak inan bilmiuorum ne kadar sürerse sürsün en azından bı çaba oluyor az da olsa ilerliyor. adet günlerini falan çıkarıp hesapladın dimi tabii hamilelik durumu lohusalık falan bunları da düşebilirsiniz sayıdan
İyi akşamlar dostlar
Bugün itibariyle ramazanın son on gününe girmiş bulunuyoruz. Kadir gecesini bu on günde arayalım inşaallah. Her gün 15 dk dahi olsa itikafa girmek, tefekkür etmek, tesbihat yaomak dua etmek ve ibadet etmek hepimize iyi gelecek inşaallah..
Öneriniz için teşekkür ederim Allah razı olsjnBen de Vaize Fatma Hale Sağım'ı dinliyorum Instagram'da. Tefsir, mukabele, Mesnevî sohbetleri yapıyor ayrı ayrı. Dili, anlatımı hoşuma gitti.
Allah ibadetimizi, dualarimizi kabul eylesin arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?