kuzum öncelikle ALLAH ımız hayırlı sağlıklı sağ evlatlar nasip etsin hepimize...merhabalar.... benim bi sorum olacak. 35 haftalık hamileyim. hamileyken ve doğumu kolaylaştıracak dualar ve Kuran sureleri nelerdir? hangi sureleri okuyabilirim? bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim:)
Adetimin son günü 20lik dişimi çektidim, inceden inceden kanıyor.. Bu da bana engel oluyor..Hoş kanamasa bile ağzımı açamıyorum abdest zor alırım..
Valla bizde nişanlımla zikir çekiyoruzi 2 günde 16bin yaptık sıkıntıdan..
kuzum öncelikle ALLAH ımız hayırlı sağlıklı sağ evlatlar nasip etsin hepimize...
şöyle ki hamilelik dönemlerinde bool boll zikir çekmek gerek... mesela hamile bayanlar, ellerini bebeğin üzerine koyarak el-Musavvir (cc) ( Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şelillendirip biçimlendiren.)zikrine devam ederlerse inşallah-ü teala doğacak çocuk da bu esma-i ilahi ile güzel ve sağlıklı olur...
güzel şeyler anlat ona...Rabbimiz in sıfatlarını peygamberimizin ahlakını...
hamilelik döneminde sen de psikolojik açıdan ne kadar rahatsan çocuğun zekası o denli ilerliyormuş ..mesela sen stresli sıkıntılı bi hamilelik geçirirsen çocuk da duygusa yıpranma fazla oluyor imiş...
ay hayırlısıyla bebişin doğar :))
bu arada kaç aylık :))
kuzum ne kadar çekebilirsen o kadar iyi... ayrıcasaol cnm...bu zikri kaç kere yapmam lazım?
inş cnm hayırlısıyla kucağıma alırım Allah ın izniyle...
35. haftalığız 9. ayın içindeyiz.
bu arada inşikak suresi de okunuyormuş doğumu kolaylaştırmak için dimi?
kuzum ne kadar çekebilirsen o kadar iyi... ayrıca
doğum sırasında okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur: l- doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyetel-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur: "İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın"(A'raf suresi 54. ayet) Meali : Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'raf suresi, 54)
maşallah tatlım :)) Allah ımızın güzellikleriiiiçok teşekkür ederim cnm ya...inş doğumum kolay geçer sağlıcakla bebeğimi kucağıma alırım. Kuran okuduğum zamanlarda bebeğim nasıl kıpır kıpır oluyor:) sesli okuyorum bir de:)
Allah'ım sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.merhabalar.... benim bi sorum olacak. 35 haftalık hamileyim. hamileyken ve doğumu kolaylaştıracak dualar ve Kuran sureleri nelerdir? hangi sureleri okuyabilirim? bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim:)
İnsan ilk namaza başladığı zaman adet dönemlerinden sonra biraz gevşiyor... Allah hepimize hidayet versin.Adetimin son günü 20lik dişimi çektidim, inceden inceden kanıyor.. Bu da bana engel oluyor..Hoş kanamasa bile ağzımı açamıyorum abdest zor alırım..
Valla bizde nişanlımla zikir çekiyoruzi 2 günde 16bin yaptık sıkıntıdan..
Allah'ım sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.
Hamilelerin duası kabul olur derler. Sizden dua istiyorum.
İnsan ilk namaza başladığı zaman adet dönemlerinden sonra biraz gevşiyor... Allah hepimize hidayet versin.
Allah'ım ibadetlerinizi kabul buyursun inşallah.
hayırlısıyla gönlüme göre bir adamla karşılıklı aşık olarak evlenmeminş amin!
ne için dua edeyim size? inş dualrınız kabul olur...
hayırlısıyla gönlüme göre bir adamla karşılıklı aşık olarak evlenmem
saygı sevgi çerçevesinde hayırlı bir evlilik ve yakın zamanda sağlıklı bebeler doğurup anne olmam için.
Allah razı olsun.duamı ettim cnm senin için
inş hayırlı bir eş karşına çıkar ve mis kokulu bebeklerin olur!
merhabalar.... benim bi sorum olacak. 35 haftalık hamileyim. hamileyken ve doğumu kolaylaştıracak dualar ve Kuran sureleri nelerdir? hangi sureleri okuyabilirim? bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim:)
Sağlıkla , kolay doğumla ,zamanında kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah.
Size nacizane tavsiyem doğuma giderken , doğumda içinizden de olsa sürekli Abese 20.ayeti okumanız.
Summes sebile yesserah - Ona yolu kolaylaştırdı.
Ayrıca aşağıdaki duayıda sık sık okuyabilirsiniz.
Rabbi yessir vela tuassir ,Rabbim temmim bi'l Hayr - Rabbim kolaylaştır zorlaştırma.Rabbim hayırla sonuçlandır.
(Bu dua zor olduğu düşünülen her niyet için okunabilir bildiğim kadarıyla.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?