bu saatte okuyan var mıdır bilmiyorum çok daraldım çok bunaldım kuran-ı kerim okumak istiyorum nereden başlamalıyım bi yol gösterin hanımlar içimi sıkıntı basıyor nolur yardım edin
İnşirah suresini tavsiye ederim canım ferahlarsın Allahın izniyle
Allah razı olsun başka tavsiyeniz var mıdır sayfasını bulmaya çalışıyorum
sabah yazdığımı gören olursa sıkıntı, ferahlamak için bildiğiniz dualar varsa paylaşır mısınız.arapça okumayı bilmiyorum arapçasını dinliyorum başka ne yapabilirim?arapçada öğrenmek istiyorum ama ne kadar sürede öğrenebilirim zor mu kendi başıma yapabilir miyim?
sabah yazdığımı gören olursa sıkıntı, ferahlamak için bildiğiniz dualar varsa paylaşır mısınız.arapça okumayı bilmiyorum arapçasını dinliyorum başka ne yapabilirim?arapçada öğrenmek istiyorum ama ne kadar sürede öğrenebilirim zor mu kendi başıma yapabilir miyim?
kuran dili yani arapça o kadar kolay öğrenilen bir dil ki ve şu an teknolojik imkanlarla daha kolay gerçekten bunun içn eğitim setleri de var internetten öğreten sitelerde var günde yarım saat bir saat düzenli çalşırsanız bir haftaya kurana geçer sonra da sürekli kuran okuyucularını takip ederek okumaya çalışırsınız bu şekilde çok kolaylıkla öğrenebilirsiniz yeterki azmedin insan azmedince neler yapıyor
videoyu izledim..her an aklımızda olması gerken hayatımıza uygulamamız gereken güzellikler hayatımızdan çıkarmamız gereken kötülükler var....Sadece 9 dakikalık müthiş bir tefekkür...
Şiddetle tavsiye ederim...
http://www............/videolar/onemli-olanin-onemi/31.01.2014/-/23912
Geri dönüşlerinizi beklerim..!
hayırlı sabahlar ....
bu haftayı tesbihat çekme haftası olarak belirliyoruz....yani pazar gece 00,00 a kadar kim hangi zikirden tesbihattan kaç defa çekmiş onu yazacak ve ben de bunu bir listede toplayacağım...
***** su misali akıp geçen ömürde Allah ımız içn bi şeyler yapmak çok da zor olmasa gerek...elele verip birlik olalım....destek olalım birbirmize...lüütfen arkadaşlar sesimizi duyuralım diğer kardeşlerimizde faydalansın......
ALLAHUEKBER,LA İLAHE İLLALLAH,SUBHANALLAH,ELHAMDÜLİLLAH,ESTAĞFİRULLAH,YA GAFFAR ,YA SETTAR...
GÖNLÜNÜZDEN HANGİ TESBİHAT NE KADAR İSTERSENİZ ÇEKİN ARKADAŞLAR VE DE FORMUMUZA YAZIN..
Canım napıyosun nasılsın?
Ben rutin olarak çekiyorum zaten, nişanlımla birlikte 46.000 çektik şuana dek.
Tahminen 30 bini falan bana aittir.
kuzucum çok şükür iyiyim :)) ben de düzenli olarak çekmeye çalışıyourm..hatta alarm kurdum iki tane güniçinde uyarıyor tesbihat yap die :)) işte arabada evde :))
siz maşallah çok iyi çekmişssiniz...:)))
özellike namaz sonrası mutlaka çekmemiz lazım :))
sen başka neler yapıyorsun maneviyat adına :)
"Olur da içine ümitsizlik düşerse bazen, biliyorsun Allah tek çaren..."
Günaydın herkese.
kızlarrrrrr , iftiraya uğradım kendimi aklayamıyorum ispat edemiyorum bana da dua eder misiniz
kuzum bu senin sınavın inşaallah başarı ile sonuçlanır...ALLAH ımız yardımcınız olsun inşallahkızlarrrrrr , iftiraya uğradım kendimi aklayamıyorum ispat edemiyorum bana da dua eder misiniz
Dua ettim.
Sonucunu bize yaz.
Çok can SIKICI!
Allah yar ve yardımcın olsun.
kuzum bu senin sınavın inşaallah başarı ile sonuçlanır...ALLAH ımız yardımcınız olsun inşallah
evet benim sınavımda sevdiğim tarafından bu duruma düşürülmekmişaminn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?