dini paylaşım alanı

bu saatte okuyan var mıdır bilmiyorum çok daraldım çok bunaldım kuran-ı kerim okumak istiyorum nereden başlamalıyım bi yol gösterin hanımlar içimi sıkıntı basıyor nolur yardım edin

İnşirah suresini tavsiye ederim canım ferahlarsın Allahın izniyle

Allah razı olsun başka tavsiyeniz var mıdır sayfasını bulmaya çalışıyorum

Yasin Suresinide her ne dilek için okunursa kabul oluyor Sıkıntılarınz sizi daraltan bunaltan şeylerden kurtulmak için okuyabilirsiniz. Allah sizdende razı olsun ferahlık versin yüreğinize inşsallah.

sabah yazdığımı gören olursa sıkıntı, ferahlamak için bildiğiniz dualar varsa paylaşır mısınız.arapça okumayı bilmiyorum arapçasını dinliyorum başka ne yapabilirim?arapçada öğrenmek istiyorum ama ne kadar sürede öğrenebilirim zor mu kendi başıma yapabilir miyim?

kimse görmedi mi

kuran dili yani arapça o kadar kolay öğrenilen bir dil ki ve şu an teknolojik imkanlarla daha kolay gerçekten bunun içn eğitim setleri de var internetten öğreten sitelerde var günde yarım saat bir saat düzenli çalşırsanız bir haftaya kurana geçer sonra da sürekli kuran okuyucularını takip ederek okumaya çalışırsınız bu şekilde çok kolaylıkla öğrenebilirsiniz yeterki azmedin insan azmedince neler yapıyor

evet haklısınız denemeden zor demek doğru değil sanırım

kuzum yakınında kur an kursu ve ya arapça bilen birilerinden de yardım alabilrsin..internette videolar da var...
harflerden başlıyor ve de akıllı telefonlara bil eproğram yukleyebiliyorsun ...

ben ilkokulda ortaokulda camilere gider bi kaç sayfa çalıştıktan sonra hep bi aksilik çıkıp kursu bırakıyorudm...
sonra üniversite de iken yaklaşık 2 yıl önceodamdaki arkadaşlarımın 2 si çok iyi Kur an biliyorlardı ..hep onları dinlerdim...ama okuyamazdım...heveslendim...cüzümü açtım..harflerden başladım...sonra çalışa çalışa kelime birleşimi ve de Kur an okumaya evelallah ın izniyle başladım..şimdi çok şükür ki okuyabiliyorum...tecvitli olmasa da içim rahatlıyor..ve de kendi kendie hedef koydum..Kitabımızı hatmetmek istiyorum..ve de bu amaç doğrultusunda başlamış bulunmaktayım :)))
ALLAH IM İNŞALLAH NASİP EDER DE BİTİREBİLİRİM :))

SENİN NASIL gidiyor yaşam ..mnevi olarak neler yapıyorsun..hem dini hem hobi hem sosyal ve sanatsal...
sıkıntılı gördüm seni...önemli bi sorun yoktur umarım :)

hayırlı sabahlar ....

bu haftayı tesbihat çekme haftası olarak belirliyoruz....yani pazar gece 00,00 a kadar kim hangi zikirden tesbihattan kaç defa çekmiş onu yazacak ve ben de bunu bir listede toplayacağım...

***** su misali akıp geçen ömürde Allah ımız içn bi şeyler yapmak çok da zor olmasa gerek...elele verip birlik olalım....destek olalım birbirmize...lüütfen arkadaşlar sesimizi duyuralım diğer kardeşlerimizde faydalansın......

ALLAHUEKBER,LA İLAHE İLLALLAH,SUBHANALLAH,ELHAMDÜLİLLAH,ESTAĞFİRULLAH,YA GAFFAR ,YA SETTAR...

GÖNLÜNÜZDEN HANGİ TESBİHAT NE KADAR İSTERSENİZ ÇEKİN ARKADAŞLAR VE DE FORMUMUZA YAZIN..

Canım napıyosun nasılsın?
Ben rutin olarak çekiyorum zaten, nişanlımla birlikte 46.000 çektik şuana dek.
Tahminen 30 bini falan bana aittir.

Canım napıyosun nasılsın?
Ben rutin olarak çekiyorum zaten, nişanlımla birlikte 46.000 çektik şuana dek.
Tahminen 30 bini falan bana aittir.

kuzucum çok şükür iyiyim :)) ben de düzenli olarak çekmeye çalışıyourm..hatta alarm kurdum iki tane güniçinde uyarıyor tesbihat yap die :)) işte arabada evde :))

siz maşallah çok iyi çekmişssiniz...:)))
özellike namaz sonrası mutlaka çekmemiz lazım :))

sen başka neler yapıyorsun maneviyat adına :)

Namaz ve zikir dışında bir şey yapmıyorum kuzum ya..

"Olur da içine ümitsizlik düşerse bazen, biliyorsun Allah tek çaren..."
Günaydın herkese.

Günaydın, iyi günler prensesim..

kızlarrrrrr , iftiraya uğradım kendimi aklayamıyorum ispat edemiyorum bana da dua eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…