dini paylaşım alanı

Ve Âşk;
Harama meyletmeyen, Hz. Ali (R.A) gibi yiğitlerin gönüllerinde saklıydı!
O hazineyi bulmak, Hz. Fâtîma (R.A) gibi edeplilerin hakkıydı

Rabbinin ayetleri hatırlatılmasına rağmen, ona sırt çeviren kişiden, kendi eliyle yaptığını unutandan daha zalim kim olabilir.
Biz onların kalplerine ağırlık, kulaklarına sağırlık verdik. Sen onları hidayete çağırsanda, hidayete eremeyecekler. (Kehf Suresi)

♥♥HAYIRLI CUMALAR♥♥

hayırlı cumalar :))

düşünmediğim bir Allah'ın günü yok ama nefsimi neden yenemiyorum ben çok üzülüyorum

başlıyorum bikaç vakti kılıyorum sonra çocuklardı vs. derken devamını getiremiyorum
Kuzum ahireti hesap gününü biliyorsun eğer kilmazsann hesaba dahi çekilmeyeceğini düşün

dün eşimle oturduk kılmadığımız yılların günlerin vakitlerin hesabını yaptık . ben 5 o 7 yılda kaza namazlarımızı bitiriyoruz hergün 2 günlük kaza namazı kılarak. bu hesap nedense bizi gaza getirdi. borçsuz olarak ölme fikri Allah izin verirse. oturup ciddi ciddi hem kazalarınızı hesaplayın hemde namaza başlayın. şukadar zaman sonra hiç borç namazım kalmayacak fikri insanı motive ediyor.

Kuzum ahireti hesap gününü biliyorsun eğer kilmazsann hesaba dahi çekilmeyeceğini düşün

o kadar üzülüyorum ki canım çocuklarıma örnek bir anne olmak istiyorum , oğlumun ben namaz kılarken seccadesini serip takkesini takıp beni taklit etmesine bayılıyorum, kuran okurken anne dinlicem diyor ellerini yüzüne sürüp amin diyor ya ah nasıl şükrediyorum. çocuklar herşeyi kapıyor hemen evde namaz kılan bir anne-baba görmemeleri ne kötü

ben çocukken annem ara ara başlar kılardı bırakırdı, babam kılmazdı aynı şeyi ben ve kardeşim de yapıyoruz maalesef. şimdi annem babam yılalrdır hiç bırakmıyolar namazlarını kılıyorlar bizi de uyarıyolar ama nedense bir türlü devamını getiremiyorum

kimi zaman aylarca kılıyorum sonra bir bıraktım mı kalıyor aylarca.çok üzülüyorum çok kızıyorum kendime

Allah huzuruna namaz borcu olmadan çıkmayı nasip etsin hepimize inşallah

Oy meleklerim benim sunu duyunca nasil mutlu oldum anlatamam ,hem çocuğuna hem de kendine iyilik yapmalisin kuzum ezan okunmadan islerini bitir haziran sürekli ayetel kursiyi oku canm benim Rabbim daimmeder inşallah ibadetlerimizi

düşünmediğim bir Allah'ın günü yok ama nefsimi neden yenemiyorum ben çok üzülüyorum

başlıyorum bikaç vakti kılıyorum sonra çocuklardı vs. derken devamını getiremiyorum

aslında bir başla..

40 gün sürekli kıl..

yatsı ve sabah namazı çocuklar uyurken kılınabilir..
öğlen uykusundayken de öğle namazı kılınabilir..
ikindi de ve akşam da bi şekild vakit bulunur ki sen niyetini salih eyle Rabb im yardım eder inşaallah :)

kıldığın namazları ve kılamadıklarını yaz buraya..

kılınca ne denli huzurlu olduğunu da..

kılmadığında huzurun bereketin mutlluluğun eksik olduğunda da

destek olalım birbirşmize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…