Dinle Sevgili Fox Tv

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
Cem Kılıç ve Zeynep Dörtkardeşler’in başrolünü paylaştığı Dinle Sevgili yakında fox tv ekranlarında.

Ve işte o fragman

[video=youtube;Uu9G_ad4m5A]http://www.youtube.com/watch?v=Uu9G_ad4m5A[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
kimler bu diziyi izleyecek arkadaşlar sizce tutar mı bu dizi :44::44:

kızımın bağrışları içinde izlemeye çalışıyorum
buna izlemek denirse
ama izlemeye değer bi dizi

bende bu bölümün tekrarını izlerim haftaya başlarım artık izlemeye :16: kızın mı avr cnm allah bağışlasın :70:

ilk bölümü seyretmedim, ama güzele benziyor Zeynep Dörtkardesleri beğeniyorum sesi cok güzel. Ama Erkek partneri pek hoşuma giden oyuncu değildi baska biri olsaydı keşke. Birde o handenin arkadasına sinir oldum ya ruh hastası :9:

fena bir dizi değil ben de izliyorum denk geldikçe,gerçi daha 4 bölüm mü ne oldu da.fakat kızın arkadaşının rolünü abartmışlar biraz.bir kız o kadar yapışık olamaz yani,daha neler.:96:

O cerenin sesi ne oyle yaa igrenc kendiside oyle ama dizi guzel tuttum diziyi

Diziyi çok beğendim ya.. Özellikle Hande cok güzel bir kız maşalahı var, kıyafetleri de cok hoş, hele de beyaz elbisesine bbende bayıldım kızlar :60:
O Cerende oyunculuk sıfır yaa?

Birde anlamadığım gülfem le o diğer cocuk sevgililermi?

Diziyi çok beğendim ya.. Özellikle Hande cok güzel bir kız maşalahı var, kıyafetleri de cok hoş, hele de beyaz elbisesine bbende bayıldım kızlar :60:
O Cerende oyunculuk sıfır yaa?

Birde anlamadığım gülfem le o diğer cocuk sevgililermi?

oğuzla mı? yok sevgili değiller ama birbirlerinden hoşlanıyolar galiba.

yahu bu handenin annesi rolündeki kadın ne gıcık ne beceriksiz.... ne diye oynatıyorlar ki o kadını bu dizide, ne biçim ağlamak o öyle, ve kadın hiç o iki çocugun annesi olabilecek yaşta değil gibi ayrıca çirkiinnnnnnnnnn:37::37::37: offf rahatladım yaa:21:

Back
X