Dinle Sevgili Fox Tv

:9: :9: :9: :8: Ayy şu Hande nin kardesi Hamdiyle arkadasının sahnelerine cok gülüyorum yaaa :60:

Ayyy su cerenin ss tonuna gicik oluorumm gerci taamen ona gicik oluorumm..ne sinir bi tip yhaaa

bende çok sevdim diziyi handeyi çok seviyorum ama cemreyi boğasım geliyor kendi yaptıklarını hande yapmış gibi gösteriyor.

:9: iyi dee ceren zaten gıcık yapmacık bi tip olduğu için öyle canlandırılıyor. rolünü gayet iyi yapıyor ki gıcık buluyoruz benceee

oyunculuklara değinmiyorum bile ama bir iki kişiye seslendirme şart.o kızın sesini duydukça camdan atlayasım geliyo

birileri bu ceren in sesini değiştirsin :47: handeye bayılıyorum aşklarına da bayılıyorum sevgilisi öyle romantik olan var mı yoksa bu tür şeyler sadece tv lerde vs. falan mı oluyor kıskanıyorum valla zaten kıskancımm :66:

bana bu dizinin oyunculukları çok kötü geliyor.
birtek başroldeki çocuk iyi diğerlerine göre. oda tecrübeli olduğundan sanırım.

Bence deee cok kotu oyuncular ama iste o esndaa baska izlencek bisi yok haberoer disinda izlio millet..onlarda izlenioz saniolar kndileeinii

Bence gayet güzel bir dizi.oyuncular da gayet güzel rolünün hakkını vererek oynuyor.

herkesinde o adamla işi var anlamadım öyle aman aman bir karizmasıda yok :) (mehmetin babası)

ama handenin annesinden de beklemezdim.

oyunculukları berbat ama başka dizileri beklerken izliyorum işte.

Back
X