Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahım fox a mail atalım kaldırılsn bu aptal dizi yayındannn. seyirciyi gerizekalı yerine koyuyolar resmen ya... bi ara açtm doğum sahnesi vardı allahm ne saçmalıktr o öyleeee snrlerm zıpladııııı![]()
8 yasında kardesim var o bile inanmadı abla bu kadar kolaymı oluyo çocuk doğurmak diyo çocukları bile kandıramıyorlar![]()
hayatımda gördüğüm en saçma dizi.bir bölümde gebelik testini bariz kırmızı ojeyle boyamışlardıilla göstermek mi zorundasınız?
kadın ultrasona gidiyordu, bebek en fazla birkaç haftalık ultrason görüntüsü ise maaşallahtı:) oyunculuklar ve devamlılık hataları konusunda yorum bile yapamıyorum.bu işin eğitimini almış biri olarak, bu kadar saçma diyalogları kim yazıyor? bu castingi kim yapıyor merak konusu![]()
aaa kızlar ne bebeği kimin izleyemedim bu hafta hiç ben
bu hafta değil canıım çok önceden olan bişey hani kızın annesi hamileydiya oğlanın babasındann işte ozaman gitmiştide baktırmıştı kaç haftalık diyyeee...tabi sonra kaza olunca düşürdü bebeğii![]()
o cerenin sesi nasıl bir ses yaa, travesti desem değil ,erkek sesi desem hiç değil boru gibiçok aptal bi dizi ama izletiyo yinede
gülfem babası yüzünden kimseyle konuşmuyodu, babasından nefret ediyordu ama ne olduysa artık kaza geçirince babacı oldu çok saçma yaaaa, handenin annesiyle babasını gördüğü için kadından nefret ediyo ama babası yaşında adamla evlenen cerene aşık resmen![]()