Dinlediği şarkı?

sipsh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2021
52
20
3
30
Sevgilimle dinlediğimiz bir şarkı.

Son düzenleme:
Nelerden ne.manalar çıkıyorsunuz şarkıyı arattırmış siz nerden bildiniz bunu

Herşeye Çok anlam yüklemeyin

İstemsiz şekilde acaba hangi şarkıdır diye düşünüyorum
Hiç bir şey yok bunda, rahat olun bence

Sevgılınızın ne sacma bir fantazısı var .Eskı sevgılının adı ılesarkı aratmak ne ya

Herkes onemsenecek bir sey degil yazmis ama benim icin onemli bir sey bu. Eskiden cok sevdigi bir eski sevgilisinin adinin icinde gecen sarkiyi ozellikle o ismi yazarak aratip dinlemesi beni de kirardi, supheye dusururdu. Ama onemli olan, siz beni sevdigini hissediyorum eminim demissiniz, ondan eminseniz sorun yok

Artık abartinin daniskasi bu..
İçinde kadın ismi gecen her şarkıdan nem kapsaydik yaşamazdik..
Ben sevgin olsaydım ve bana bu şekilde bir soru yoneltseydin koşa koşa kacardim senden.

sarkiyi mi yasaklayacaksiniz ne diyeceksiniz yani anlamadim gereksiz kiskanclik ...

Velev ki düşündüğünüz gibi, bu konuyu açıp sordunuz. “Evet ismi geçtiği için dinledim.” demeyecek herhalde.

Özellikle dinlediğini hiç zannetmiyorum. Boş yere tartışıp ilişkinizi yıpratmayın.

Halamın eşinin eski nişanlısının adı Ezine'ymiş. Her ay markete gittiklerinde eniştem ezine bakacaktım ezineden tadabilir miyim diyince kavga ediyorlarmış hep ağlayarak gelirdi herkes saçmaladığını söylerdi evine geri dönerdi. Yıllar geçti halam hala ezine yemez tulum süzme peynir falan yer. Ortamda ezine varsa kimse peynirin adını söylemez şu peynirden yiyen var mı denir sjdksmjk en güzeli de ezine ama be

Evet bende böyle düşünüyorum.. Soramayacağım zaten ama merak ettim acaba çok mu kıskancım yoksa durum cidden anormal mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…