DeğilKonuşmaya değer bir şey mi bu
youtube arama kısmındao isimle arattığını nerede gördünüz ?
Kıskanclıkta cıgır acma kardesim sorma sakınŞarkının adı farklı ama akla yazdığı şekildede gelebilir
youtube arama kısmında
abartiyo muyumKıskanclıkta cıgır acma kardesim sorma sakın
evet canimtelefonunda mı yani ?
evet canim
Sevgılınızın ne sacma bir fantazısı var .Eskı sevgılının adı ılesarkı aratmak ne yaArkadaşlar merhaba, sevgilim eski sevgilisinin (zamanında baya sevmis sanirim) adının geçtiği bir şarkıyı dinlemiş. Yani o isimle aratmış. Şarkının adı farklı ama akla yazdığı şekildede gelebilir. Beni rahatsız eden bu. Yoksa şarkı romantik, özlem dolu falan değil. Her şeyden biraz bir şarkı. Sizce sormalı mıyım? Daha önce bu konuları konuşmuştuk kapatmıştık. Bir daha eski sevgililer hakkında konuşmak istemiyorum. Zaten çok uzun bir süre geçmiş üzerinden. Sevgisinden emin hissediyorum. Yinede görünce acabalara düştüm.. Dışarıdan bir göz olarak ne düşünürsünüz? Konuşmaya değer bir şey mi bu? Unutamama gibi bi duruma bağlamalı mıyım :S
Artık abartinin daniskasi bu..Arkadaşlar merhaba, sevgilim eski sevgilisinin (zamanında baya sevmis sanirim) adının geçtiği bir şarkıyı dinlemiş. Yani o isimle aratmış. Şarkının adı farklı ama akla yazdığı şekildede gelebilir. Beni rahatsız eden bu. Yoksa şarkı romantik, özlem dolu falan değil. Her şeyden biraz bir şarkı. Sizce sormalı mıyım? Daha önce bu konuları konuşmuştuk kapatmıştık. Bir daha eski sevgililer hakkında konuşmak istemiyorum. Zaten çok uzun bir süre geçmiş üzerinden. Sevgisinden emin hissediyorum. Yinede görünce acabalara düştüm.. Dışarıdan bir göz olarak ne düşünürsünüz? Konuşmaya değer bir şey mi bu? Unutamama gibi bi duruma bağlamalı mıyım :S
Evet bende böyle düşünüyorum.. Soramayacağım zaten ama merak ettim acaba çok mu kıskancım yoksa durum cidden anormal mi diyeVelev ki düşündüğünüz gibi, bu konuyu açıp sordunuz. “Evet ismi geçtiği için dinledim.” demeyecek herhalde.
Özellikle dinlediğini hiç zannetmiyorum. Boş yere tartışıp ilişkinizi yıpratmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?