Dinlediği şarkı?

Boşuna huzursuzluk çıkar. Bence hiçbi şey olmamış gibi devam etmelisin. Ki olmamış zaten :)

hahahaha ben de o hesap cidden ama ne biliyim ya şarkı olunca insan işte duygusallık arıyorum, benimki de bu olay gibi komik mi dışardan?

hahahaha ben de o hesap cidden ama ne biliyim ya şarkı olunca insan işte duygusallık arıyorum, benimki de bu olay gibi komik mi dışardan?
Yok seninki kıskançlık ama ilerlerse takıntıya dönüşür dikkatli ol :)

Valla benim eski sevgilim içinde sevgilisinin adı geçen ya da şarkı sevgilisinin adıysa falan onu paylaşıyor hesabında bende ekli olduğu için görüyorum. Demek ki onun için böyle şeyler anlam ifade ediyor ama sizin sevgilinizi bilemeyeceğim.

youtube arama kısmında
Konuyu okuyunca gereksiz,konuşulmaması gereken bir şey dedim ama şimdi bu yorumunuz düşündürdü. Şarkıyı arattırdığına emin misiniz? Kişinin kanalını aramış olmasın?

Valla bence şarkıya ve kızın ismine bağlı ; Mesela ayşem ayşem güzel ayşem tarzı bişeyse onu mahfederdim Ama mesela özlem ismiyse ve içinde isim olarak değil duygu olarak özlem geçen bi şarkıysa bişey demem

Konuyu okuyunca gereksiz,konuşulmaması gereken bir şey dedim ama şimdi bu yorumunuz düşündürdü. Şarkıyı arattırdığına emin misiniz? Kişinin kanalını aramış olmasın?
Hayır şöyle mesela bir şarkı var diyelim adı Sarı çizme.. Sevgilim mehmet ağa şarkısı diye aratıyor.

Ya ismi kezban, ayşe, fatma gibi bişey olup ta aratmış olsa okkalı bi yeaaaaaaaa diyeceğim ama özlem, duygu gibi elastik bir isimse gayet normal bir sürü şarkıda geçmesi Ya hadi özellikle aratmış olsun, olur insanın bazen aklına gelir, sonuçta beynimizi resetlemek gibi bi şansımız yok, özlemekten değil de anıların gelir aklına, tekrar o ana dönmek istersin bazen ya da daha öncesinde de sevdiğin bi şarkıdır zaten. Abartılacak bişey yok ha sürekli aratırsa ki zaten bu şarkıyla markıyla da kalmaz, o zaman kırarsın boynuzunu iblisin

Hayır şöyle mesela bir şarkı var diyelim adı Sarı çizme.. Sevgilim mehmet ağa şarkısı diye aratıyor.
Ay söyleyiverin şarkıyı nolcak yaa burda binlerce insan var bi sizin sevgilinizin eski sevgilisinin ismi değildir yani heralde?? Çatladık burda

şarkıya bağlı. yani benim yapacağım yorum şarkıya bağlı.
şarkı nedir?
bari sadece şarkının adını söyleyin.

Doğruysa kabul etmez yanlışsa da düşünmediği halde aklına getirmiş olursunuz. Boşu boşuna tartışma çıkarmak dışında hiç bir yararı olmayan bir soru sormak istediğiniz.

Kocamın eski sevgilisinin adı Sevda. Hmm bundan sonra içinde sevda kelimesi geçen şarkılar yasak, görür o

Sevdik sevdalandık kördüğümle bağlandık dinliyor olsa bir de ovv, boşanma sebebi. :)

konuşmaya değer birşey değil o halde benim kafasını kırmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…