Dinleme cihazı veya dinleme programi:/

Sebnem1453

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
597
631
103
32
Evet hanımlar merhaba böyle birseye neden ihtiyaç duyduğumu belirteyim. Eşim son zamanlarda çok değişti sebebiyse arkadaş çevresinde gitgide saçma sapan insanlara yer vermesi. Bi insan nasıl bu kadar değişir anlam veremiyorum ikiz bebelerimiz var ve bende sabır kalmadı hiçbirini doğru düzgün tanımıyorum arkadaşlarının. Içim içimi yiyor kim bu arkadaşlar ésim onlara neden uyuyor aklı başında bi insandı. Son zamanlarda tahammulsüzleşti alkol almaya başladı sık sık. Sebebini deli gibi merak ediyorum. Oturup konuşmaya çalıştım fakat çocuklarımın olduğu ortamda tartışma yaşanmasın diye daha fazlasını yapıp üsteleyip ağzından laf alamıyorum çok kırıcı oluyor. O yüzden bu dinleme cihazı veya telefondan dinleme programı konusunda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Kimlerle takılıyor ne gibi konuşmalar yapılıyor bilmek istiyorum evliliğimi bitirmek istemiyorum daha yolun başındayken ne yapabilirim geçici bi durum olduğunu sanmıyorum son zamanlarda hep böyle ve bebeklerim etkilensin istemiyorum bana fikir sunabilirmisiniz? Bu arada bir haftadır konuşmuyoruz evlilik terapistine gitmek gibi bi teklifte bulunucam. Istanbulda bildiğiniz veya önerebileceğiniz birileri varmı?

ne duymayı umuyorsunuz? duyduklarınızla ne yapacaksınız?
sorun çözmenin yolu bu değil bence.
İnanin bende bilmiyorum. O kadar yipratıciki neden böyle değiştiğini anlamaya çalışmak için olsa gerek konuşmak bizde maalesef çozum olmadi

İzinsiz dinleme yapmak yasak. Mahkemede kullanamazsınız. Gerçi pek işi mahkemeye vardıracak gibi de durmuyorsunuz.
Duyduğunuz kötü şeylerden sonra boşanmayacak, sineye çekecekseniz hiç uğraşmayın.

hoverwatch.

ücretli uygulama. eş zamanlı kamera kayıtları, telefon görüşmeleri ve her türlü uygulamanın verilerine ulaşırsınız. ha gerek var mı orası tartışılır.

Eşinizin telefonuna program yükleyebilirsiniz konuşmaları kaydeden fakat bunu da eşiniz farkeder zaten . Büyük ihtimalle kıyametide koparır.
Arkadaşlarını öğrenmek lazım. Hiç sosyal medya hesabı vs yok mu oradan öğrenmeye çalışın.
Şöylede bir durum var; öğrenseniz bile müdahale edebilecek misiniz? Baksana adam doğru düzgün konuşmuyormuş bile.

İzinsiz dinleme yapmak yasak. Mahkemede kullanamazsınız. Gerçi pek işi mahkemeye vardıracak gibi de durmuyorsunuz.
Duyduğunuz kötü şeylerden sonra boşanmayacak, sineye çekecekseniz hiç uğraşmayın.
Boşanmak şu aşamada çok mantıklı gelmiyor yuva kolay kurulmuyor ve dağıtmak da kolay değil aldatma vs gibi bi durum yok eşim çok yalnizlaşti yanı ne bileyim sanki sebebini deli gibi merak ediyorum neden paylaşmıyor kim bu arkadaşlar falan belki düzeltilecek bi sorunu vardır veya bu adam gerçekten değişti diye kendimi inandırma çabası işte

Boşanmak mantıklı gelmiyor ama dinleyip sebebini öğrenmek mantıklı öyle mi :)

Farz edelim aldatılıyorsunuz ne yapacaksınız? bir eş gizli saklı iş yapıyorsa zaten çok hayır çıkmıyor altından .

Dinlemekten kastım aldatılmak değil arkadaşlar zaten böyle birşey olsa bu tarz şeylerle vakit kaybetmem iki bebeğim var ve onları korumak zorundayım yanlış arkadaşlar vs öğrenirsem ailesiyle birlikte bu işi çözüme kavuşturacagima inanıyorum ama elimde somut hiç bi bilgi yok

Hakkında bilgi istediğiniz dinleme cihazları veya dinleme, takip programları yasal değil, özel hayatın ve haberleşmenin gizliliğini ihlal sayılmakta olup eşiniz bile olsa dinleme yapmanız, görüşmeleri 3. şahıslara ifşa suçtur, eşinizi dinlerken konuştuğu kişileri de dinlemiş oluyorsunuz, eşiniz suç duyurusunda bulunmasa dahi konuştuğu kişiler hakkınızda suç duyurusu yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…