- 2 Ağustos 2018
- 597
- 631
- 103
- 32
- Konu Sahibi Sebnem1453
Evet hanımlar merhaba böyle birseye neden ihtiyaç duyduğumu belirteyim. Eşim son zamanlarda çok değişti sebebiyse arkadaş çevresinde gitgide saçma sapan insanlara yer vermesi. Bi insan nasıl bu kadar değişir anlam veremiyorum ikiz bebelerimiz var ve bende sabır kalmadı hiçbirini doğru düzgün tanımıyorum arkadaşlarının. Içim içimi yiyor kim bu arkadaşlar ésim onlara neden uyuyor aklı başında bi insandı. Son zamanlarda tahammulsüzleşti alkol almaya başladı sık sık. Sebebini deli gibi merak ediyorum. Oturup konuşmaya çalıştım fakat çocuklarımın olduğu ortamda tartışma yaşanmasın diye daha fazlasını yapıp üsteleyip ağzından laf alamıyorum çok kırıcı oluyor. O yüzden bu dinleme cihazı veya telefondan dinleme programı konusunda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Kimlerle takılıyor ne gibi konuşmalar yapılıyor bilmek istiyorum evliliğimi bitirmek istemiyorum daha yolun başındayken ne yapabilirim geçici bi durum olduğunu sanmıyorum son zamanlarda hep böyle ve bebeklerim etkilensin istemiyorum bana fikir sunabilirmisiniz? Bu arada bir haftadır konuşmuyoruz evlilik terapistine gitmek gibi bi teklifte bulunucam. Istanbulda bildiğiniz veya önerebileceğiniz birileri varmı?