Dinsizin hakkından imansız gelir

Dogru yoldasınız, pek güzel soylemissiniz. Susmayin ezilmeyin. Akıl dolu, slogan gibi kısa ve öz cümlelerle karşılık verin apışıp kalsınlar, 1-2'den sonra alisacaklar.
Allah yardimciniz olsun

Düdüklü çaydanlık fiyatına baktım.
Fiyatı pahalı bile değil. Hatta ben yeni aldım bilsem bundan alırdım güzelmiş
Çaydanlıkların fiyatı kaliteli marka olunca 250den başlayıp 2 bine kadar çıkıyor, anlamadım sebebini alırken şaşırmıştım.

Dinsizin hakkından imansız gelir demen aslında hem çok yerinde, hem değil. Değil deme sebebim koz vermiş olman. Yoksa çok güzel cevap.

Böyle durumlarda ben gülerek "var ki yiyoruz"u tercih ediyorum karşı tarafa laf değdirmeden direk laf sokmak için. Tavsiye ederim.

Duduklu caydanlik ne yav.
Ben de merak ettim onu
Herhalde şu yeni çıkan konuşan çaydanlık
Ama düdüklü çaydanlık mı adı bilmiyorum

Konuya gelince
Durup durup tam açılmışsınız
Yanlış yaptınız diyemeyiz
İnsanlar bi anda komple açılmanıza şaşırmış sadece
Sizinkilere öylesi gerekiyordu belki de

Ayyy haset ede ede ters dönmüşler, lakin neden herşeye bu kadar takılıyorsunuz? İşiniz mi yok, canınız mı sıkılıyor? Önce kendi içinizde hesabı bitirmeniz lazım, laf sokmak ve soktuğun laftan pişman olmamak kendiliğinden gelecektir.

Bi de söylemeden geçemeyeceğim siz niye her laflarına mıy mıy mıy açıklama yapmaya çalışıyorsunuz ?
Koskoca öğretmensiniz sonuçta
Az çok kendinizi ifade etme yeteneğiniz vardır
Sen de öğretmensin iyi yattın dediklerinde ben de istemezdim de canlı dersti oydu buydu ne anlatıyorsunuz?
Sefam olsun de geç hatta üstüne maaşımı da aldım valla iyi ki okumuşum de
O kısım çok yanlış geldi bana

Ben olsam heee yattım nolmuş derim. Ama konu sahibi evde çalışmanın ne kadar yorucu olduğunu, sırf evde diye otomatikman bütün evin işinin de üstünde olduğunu, akşama kadar hem çalışıp hem akşama yemek yetiştirmeye uğraştığını özet geçerek anlatabilir.

Dudugu nerde yav. Otuyomu. Bende konusani var caycinin ama dudugu yok.

Bu arada cevaplar guzel vicdanlık bisey yok. Baskasinin mali hakkinda yorum yapmamayi ogrenirler
su ısındıkça işaretlediğim yerden düdük gibi ses çıkarıyor. Bunu çok lüks sanmış görümce aklınca laf sokuyor. Herhangi bir demlikten çok da pahalı değil.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-05-18 at 08.59.16.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 27
Ben olsam heee yattım nolmuş derim. Ama konu sahibi evde çalışmanın ne kadar yorucu olduğunu, sırf evde diye otomatikman bütün evin işinin de üstünde olduğunu özet geçerek anlatabilir.
Ay onu bile anlatmam
Adamların derdi sohbet açmak değil ki
Laf sokmak
Sohbet etmek isteseler oturur uzun uzun anlatırım aslında iyi olmadığını
Ama bunlara gözün kaldıysa az daha okusaydın da sen de öğretmen olsaydın demek lazım
Konu sahibi gibi suç işlemişim gibi mıy mıy hiç açıklamam yapamam böyle tiplere
Sonra işte her şeye laf deme cesareti buluyorlar

su ısındıkça işaretlediğim yerden düdük gibi ses çıkarıyor. Bunu çok lüks sanmış görümce aklınca laf sokuyor. Herhangi bir demlikten çok da pahalı değil.
Cidden bunun adının düdüklü çaydanlık olduğunu biliyor muydun yoksa bu konudan sonra mı baktın?

Görümcelere alıştık da enişte ne alaka ve herkes size laf sokma yarışına girerken eşiniz ölüm uykusuna mı yattı sesi çıkmıyor. Çok iyi yapmışsınız, vicdan azabı duyacak bir durum yok bundan sonra laflarını seçerek konuşurlar.

Yenge diye skeçler var seyretmenizi tavsiye ederim bazen oradaki karakter gibi olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…