Dinsizin hakkından imansız gelir

Gönderin gönderin cevapları, kargolar gecikti, depoda küflendi telafi etmek lazım.

Belki de o cevaplara ihtiyaçları vardır, ne dersiniz? Heryerde böyle konuşuyorlarsa, birisi dayanamaz gerçekten ağır bir karşılık verir. Bir lafı söylerken iki kere düşünsünler bakalım.

O kadar alışmışsınız ki edilen lafları sineye çekmeye, dediğiniz bir dert içinize dert olmuş.
Verilecek çok güzel cevaplar var onlara.

Öğretmensin yatıyorsun deyince evet hem yatırıyorum hem para kazanıyorum herkese nasip olmuyor böylesi, sonra dillerine dolanıyoruz deseydiniz, uzun uzun açıklama yapacağınıza.

Cidden bunun adının düdüklü çaydanlık olduğunu biliyor muydun yoksa bu konudan sonra mı baktın?

Ben bilmiyordum, ne güzel bir alet çok beğendim.

Aslında güvenlik için çok iyi, çayı ocakta unutma riskiniz ortadan kalkıyor, gereksiz sarfiyatı da engelliyor.

Bu arada o bütün çaydanlık kulplarını cam yapan sevgili tasarımcılara sesleniyorum: sakince istifa mektubunuzu patronun masasına bırakın ve bu işi bırakın.

Ben her çayda eldiven aramak ve kulpu kırma korkusuyla yaşamak zorunda mıyım? Bari seçenek koyun, yok hepsi öyle.

Bildiğiniz yadigar plastik lüks statüsüne geçti.

Niye kiz? Fabrika dudugu mu bu? En az 150 kisi mi lazim

Çok güldüm ömrünüz uzun olsun. Ben de 2 kişiye ne gerek var diye düşünüyordum çünkü, ikna oldum şu an

Sevgili konu sahibi, belli ki aileden belli bir eğitim görmüşsünüz. Ancak bu insanlara şöyle cayır cayır cevap vermek saygısızlık olmaz, kendini korumak olur. Ya çamurdan uzak duracaksınız, ya da siz de çamur olacaksınız yoksa boğulursunuz. Eşinizin ailesinden uzak durma şansınız yok belli ki, vicdan azabına hiç gerek yok verin ayarı acımayın. Böyle böyle bilecek herkes haddini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…