- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.934
- 598
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
-
Ver odunu acıma
İyi yattınız derlerse Ooh valla iyi oldu, ne güzel hem yattım hem maaş almaya devam ettim. Sefam olsun de geç
Niye kiz? Fabrika dudugu mu bu? En az 150 kisi mi lazimBiliyordum çünkü bir ara alacaktım. Şeklini çok beğenmiştim bensonra dedim iki kişiyim gerek yok diye vaz geçtim
Haa su amerikan gerilim filmlerinde öten demliklerdensu ısındıkça işaretlediğim yerden düdük gibi ses çıkarıyor. Bunu çok lüks sanmış görümce aklınca laf sokuyor. Herhangi bir demlikten çok da pahalı değil.
hahahah düdüğü duyan evden kaçıyorNiye kiz? Fabrika dudugu mu bu? En az 150 kisi mi lazim
Demek ki bunu bilen 2 kişisinizBiliyordum çünkü bir ara alacaktım. Şeklini çok beğenmiştim bensonra dedim iki kişiyim gerek yok diye vaz geçtim
Cidden bunun adının düdüklü çaydanlık olduğunu biliyor muydun yoksa bu konudan sonra mı baktın?
hahahah düdüğü duyan evden kaçıyor
Elitlik böyle bir şey işte şekerimDemek ki bunu bilen 2 kişisiniz
Evet katil elinde dana bile kesmeye muktedir, kasap bicagiyla evde gezinirken dindindindin, sonra birden düdük öter, kalpler hoplarHaa su amerikan gerilim filmlerinde öten demliklerden
Ay pek guzelmis.
Niye kiz? Fabrika dudugu mu bu? En az 150 kisi mi lazim
Ben de eltiyim ama demek ki bi yerde hata yapmışımElitlik böyle bir şey işte şekerim
Ben elti değilim. Eltim yok olmayacak daBen de eltiyim ama demek ki bi yerde hata yapmışım
Çaydanlığa yorumumu da yapayım bence kettle alın
Elitlik ve eltilik birbirine karıştı şuanBen elti değilim. Eltim yok olmayacak da
Ay nasıl odaklıysam eltime yanlış okumuşumElitlik ve eltilik birbirine karıştı şuan
Sen de hiç uyarmıyorsun öyle açıklma filan yapmışsınBen elti değilim. Eltim yok olmayacak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?