Dinsizin hakkından imansız gelir

Haaaarika aynen böyle devam edin
eşiniz ne diyor peki bu duruma kesin "takma boşver sen bildiğini oku" diyordur
görümceniz çalışıyor mu?
inadına herşeyi gösterin çatlasın da patlasın
çok da güzel söylemişsiniz o lafı diyerek iyi etmişsiniz

Valla hiç vicdan azabı çekmeyin size nasıl gelirler ise öyle bu herkes için geçerli.. onlar yıllarca densizlik ederken düşünmemişler şimdi siz niye düşüneceksiniz. Sende dillenmişsin lafa bak ne oldu işine gelmedi mi derdim gülerek bundan sonra nasıl gelinirse öyle derdim.. Bu zamana kadr susmanız hata zaten..

Ooo dillenmissinee karşılık olarak hakedilen bir cevaptır verdiğin cevap

Yok yahu ailede çalışan kadın bi benim eşitler görümceler ilkokul bile okumamamış

Ben 4 yıllık gelinim geçen yıldan beri saçmalıklara cevap veriyorum. Pişman mıyım? Hiç değilim.

Son düzenleme:
Birisi sizi rahatsız ediyorsa sınırlarınızı aşıp haddi olmayan yorumlar yapıyorsa olması gereken zaten cevabını verip sınırı tekrar hatırlatmaktır. Bazı kadınlarımız o kadar ezilmiş ki bu noktaya susup susup içine atıp biriktirdikten sonra gelebiliyor veya vicdan azabı diyor.

Bence susup oturmak da kendine yaptığın haksızlık. Elbette saygı çerçevesinde herkese cevabını verebilmelisiniz

Aslinda bole düsunmeniz ugrasmak istemediğiniz icin baskasi olsa biz bunu 40 yil alamayiz deyince sizin gibi fakirler ruyasinda gorur deyip basacaksin kahkahayi sakaya vurupda cok guzelde olurda iste insan ugrasmak istemiyor niye degerli zamanimi bu insanlara laf yetistirip kalanida canimi sikarak geciriyim diyo mutlaka zayif noktalar vardir oraya bikackere basin ses kesilir umarim

Valla çok geç bile kalmışsınız, insanlara höd höd konuşan dilinin kemiği olmayanlar lazım,ondan anliyorlar çünkü. Saygısızlık etmeyelim derken ezilen itilip kakılan oluyoruz. Ben bunu ailemde çok gördüm o yüzden babam hep kendinizi ezdirmeyin, saygısızlık yapmayın ama herkese hak ettiği karşılığı da verin diyerek büyüttü bizi. 4 senelik evliyim, yeri geldiğinde herkesi bozmuşluğum da vardır, eşim yumuşak huylu sesini çıkarmayan birisi diye ezdikce ezmisler, benden de mesela aynı şeyi beklediler baktılar ki pabuç sağlam şimdi herkes konuştuğu söze çok dikkat eder.
Adam olacak herkes öyle sizin hayatınız hakkında canının istediği her şeyi şaka adı altında söyleyemez, söyleyene verin cevabını. Az bile demişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…