Saç Rengi ve Saç Boyama dipler açık uçlar siyahh yardım edinnn :(

gulay92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
63
0
36
Rize
yardım edin kızlar bana nolur ya kafayı yicem saçım çok kötü iğrenç bi renkte dipler açık uçlar koyu ne renge boyadıysam olmuyo açılmıyor şu lanet olası uçlar napabilirim oriel kesinlikle kullanamam çok yıpranmış zaten onuda yaparsam elimde kalır.dipler açık kestane gibi uçlar siyah yardımmm edin lütfennnnnnn

yardım edin kızlar bana nolur ya kafayı yicem saçım çok kötü iğrenç bi renkte dipler açık uçlar koyu ne renge boyadıysam olmuyo açılmıyor şu lanet olası uçlar napabilirim oriel kesinlikle kullanamam çok yıpranmış zaten onuda yaparsam elimde kalır.dipler açık kestane gibi uçlar siyah yardımmm edin lütfennnnnnn

canım merhaba

bende sacımı dugunumde sıyaha boyamıştım.bıkac ay gectıkten sonra siyahtan sıkıldım ve eskı rengım altın karamele dönmek istedim.normal boyalarla boyayınca maalesef açılmıyor renk.en sonunda nevacolor un röfle seti ile açtım.ve bıldıgın baya açıldı saçım karamel degıl sarı oldu resmen :))

canım merhaba

bende sacımı dugunumde sıyaha boyamıştım.bıkac ay gectıkten sonra siyahtan sıkıldım ve eskı rengım altın karamele dönmek istedim.normal boyalarla boyayınca maalesef açılmıyor renk.en sonunda nevacolor un röfle seti ile açtım.ve bıldıgın baya açıldı saçım karamel degıl sarı oldu resmen :))

saçlarım yıpranmaz dimi canım, bide saçıma komple uygulucam dimi daha önce hiç açıçı kullanmadım ince telli saçlarım korkuyorum biraz

saçlarım yıpranmaz dimi canım, bide saçıma komple uygulucam dimi daha önce hiç açıçı kullanmadım ince telli saçlarım korkuyorum biraz

canım ; benim komple siyah olduğu için dipten uca kadar boyadım. şimdi senin saçın 2 renk olduğu için biraz zor olucak... dibin ne renkti tam olarak?

canım ; benim komple siyah olduğu için dipten uca kadar boyadım. şimdi senin saçın 2 renk olduğu için biraz zor olucak... dibin ne renkti tam olarak?

he kestaneymiş atlamışım orayı :)

sadece uçlarına sürmelisin ama çok dikkatli olmalısın.çünki ne kadar çok beklersen o kadar çok açıyor saç rengini..ayna karsısında bakarak rengi kontrol et canım.ben şok olmuştum bildiğin siyahtı saçım.resmen sarı oldu :) yıpranma konusunda gelince benim çok yıpranmadı açıkçası

Yetiştim canım , bak şimdi bir kere siyaha boyadınmı açık renkler hayatta tutmaz ve şu bilgi aklında olsun boyaya 20 dk uçlar sonra 20 dk dipler(rengini alınca) hemen uçlara çekiyorsun ve 5 dk bekliyorsun kapta kalan boyaya 5 ml dikkatini çekerim 5 ml ılık su koyuyorsuun ve yaptığın sulu karışımı gelişigüzel sürüyorsun sonra olabildiğince boyayı uçlara al sonra yıkayınca hem parlak hemde eşit renk göreceksin ve bir tavsiyem dahaa markette satılan boyalar ve exicolour , nevacolour ,alixavien gibi boyaları hayatta tavsiye etmem Loreal majirel ve Koleston Perfect bu işin devi . Bunları emiönünde bulursun ama hiç imkan yoksa yıpratmayan (az yıpratan) açıcı PALETTE YOĞUN AÇICI dır. Biraz turuncu açar ama üstüne küllü boyarsan turunculuk gider ;)

Back
X