- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Her gecenin bir sabahı var.Kızlar merhaba yeni boşandım, beni biliyorsunuz .Terapiye başladım terapistim burda değil, spora da bu aralar başlamak istiyorum .Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum , gündüz bir şekilde gülüyorum , eğleniyorum ama birden bir duygu geliyor .Bu duygu her şeyin geçtiğini, güzelliğinin, mutluluğunun bittigini fısıldıyor bana.Artik eski ben olamazmışım gibi geliyor bana .Kimsenin beni sevebileceği ve benim de birilerini sevebileceğim imkansız geliyor .Hiçbir şeye inanasın gelmiyor , bugün de bu duyguyla ve saçlarım da yıpranık olduğu için kestirdim .Aynalara hiç bir şeye bakmak istemiyorum .Benu en çok duygu sevildigimi sanıp sevilmemek , onca duygu emek ve umutlarım bitti malesef .Biraz dertleşelim.
Size kendimden örnek vereyim: Ben hic evlenmedim ama 3 ay önce falan nisanlanacaktim (konuma bakabilirsiniz). Nisan falan olmadi, ayrildim. Tabi ki bosanmak cok daha da agir bir seydir, daha farkli bir boyut, ama ayrilik acisi hepimiz icin asagi yukari aynidir diye düsünüyorum: Sunu fark ettim; her gün biraz daha iyi oluyor insan. Bende ara ara yine üzülürken, her gecen gün bu hissin daha büyük araliklarlan geldigini fark ediyorum. Iyilesecegiz. Bunu sizde his edeceksiniz aciniz biraz dinmeye baslayinca. Üzüldügümüz sey sadece ask ve sevgi eksiligi degil, insan daha cok yarim kalan hayallerine üzülüyor. Bu insana aci veren sey. Hic kimse ayrilmak icin biriyle sevgili olmaz yada evlenmez diyorum ben herzaman. Kendinize zaman taniyin. Sizi mutlu eden seylere odaklanin. Bende öyle yapiyorum. Mesela kendime yeni kiyafetler alip saclarimi boyattim bende sevgilimden ayrildiktan sonra. Cok klişe ama fayda ediyorUmarım öyle olur eski hatta güçlü halime kavuşurum
Her ne yaşamış olursanız olun duygularınızı yaşamanıza müsade edin. Hemen yükselmek lazım toparlanıp mutlu olman gerek gibi etraftan tavsiyeler alabilirsiniz ama yaşanmamış her duygu yarın başka bir şekilde önünüze çıkıyor. Size melankolik olun yıllarca ömrünüzü acılara adayın demiyorum ama o an modunuz düşükse zorlamayın yaşayın o duyguyu. Hiç bir dert ilelebet sürmüyor.Kızlar merhaba yeni boşandım, beni biliyorsunuz .Terapiye başladım terapistim burda değil, spora da bu aralar başlamak istiyorum .Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum , gündüz bir şekilde gülüyorum , eğleniyorum ama birden bir duygu geliyor .Bu duygu her şeyin geçtiğini, güzelliğinin, mutluluğunun bittigini fısıldıyor bana.Artik eski ben olamazmışım gibi geliyor bana .Kimsenin beni sevebileceği ve benim de birilerini sevebileceğim imkansız geliyor .Hiçbir şeye inanasın gelmiyor , bugün de bu duyguyla ve saçlarım da yıpranık olduğu için kestirdim .Aynalara hiç bir şeye bakmak istemiyorum .Benu en çok duygu sevildigimi sanıp sevilmemek , onca duygu emek ve umutlarım bitti malesef .Biraz dertleşelim.
Allah yardimcin olsun ama kendini seni sevmeyen biri için lütfen bu kadar yıpratma bırak dis kapının mandalı olsun bak görürsün Rabbım seni öyle bir insanla karşılaştırır ki şaşar kalırsın allah büyüktür ama kendini bu kadar üzme yipratma inan olan sana olur sağlığından olursun Rabbım sığın bak senin elinden nasil tutuyor...Kızlar merhaba yeni boşandım, beni biliyorsunuz .Terapiye başladım terapistim burda değil, spora da bu aralar başlamak istiyorum .Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum , gündüz bir şekilde gülüyorum , eğleniyorum ama birden bir duygu geliyor .Bu duygu her şeyin geçtiğini, güzelliğinin, mutluluğunun bittigini fısıldıyor bana.Artik eski ben olamazmışım gibi geliyor bana .Kimsenin beni sevebileceği ve benim de birilerini sevebileceğim imkansız geliyor .Hiçbir şeye inanasın gelmiyor , bugün de bu duyguyla ve saçlarım da yıpranık olduğu için kestirdim .Aynalara hiç bir şeye bakmak istemiyorum .Benu en çok duygu sevildigimi sanıp sevilmemek , onca duygu emek ve umutlarım bitti malesef .Biraz dertleşelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?