- 19 Ekim 2015
- 161
- 262
- 103
- 28
- Konu Sahibi PureLove16
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok istedim kendi kendime bi şeyler yapmak ama ben ne zaman söylesem dalga geçti eşim. Bana şunu alır mısın derim he he der kapatır suratıma telefonu. Geçenlerde nisan tepsisi yapımı gördüm çok kolay ben bunda yapıp satmak istiyorum dedim bağırdı çağırdı bi dovmedigi kaldı. Bende sustum daha istemiyorum bir şey. Altınlarim da yok ki ailesi aldı sakladilar. Napcaksin aç değilsin açıkta degilsin diyolar. Biliyorlar bozdurup gideceğimi o yüzden vermiyorlar. Yani insan yerine koyan yok anliyacagin.rabbim yardımcın olsun canım
el işi felan bilmez misin?
biraz ufak ufak koyardın kenara
Ben istemedim ki nasıl anlatayım benim söz hakkım yok gibi bi şeydi. Ama fırsatım varken kurtulamadım işte.Çok üzüldüm sana şu an daha 21 yaşında gencecik kiz olman gerekirken hayat seni erkenden büyümek zorunda bırakmış. 1.çocuğu anladım da 2.yi niye yaptın be kardeşim. Keşke bari onu yapmasaydın. Böyle huzursuz bir ortam da olan çocuklara oluyor. Sen eşinin dalga geçmesini falan ciddiye alma bi kursa git kesinlikle kendini geliştir ve elin ekmek tutsun.
Bende çok kızgınım ama iş işten geçtikten sonra kızsam nolur ki. Annemde pişman şimdi. O yüzden yüzüne vurmak istemiyorum. Ama ben ne çocukluğumu ne gençliğimi onlar yüzünden yasayamadmKim okutmadı sizi? Hem anneniz hem babanız suçlu, başka kim dikkat çekiyor diye kız evlendirir:S
Size üzüldüm ama ailenize çok kızdım!
Kayiñ validen çocuk bakmaz. Ki gitsem sokağa bile zor cikiyorum. Şu an burda değil başka ilde zaten .gerçekçi konuşursam malesef hayatın çok zor
çocukların olmasa daha kolay olurdu
eğitim yeterli değil
iş yok
ailen yok
eşinle iyi misiniz bari?
kayınvaliden çocuklara baksa sen de girsen çalışsan diyeceğim ama kadın pantolon giydirmiyomuş çalıştırır mı
Kayiñ validen çocuk bakmaz. Ki gitsem sokağa bile zor cikiyorum. Şu an burda değil başka ilde zaten .
Eşim de söyle diyim akşam gelir bazen yemek yer bazen yemez. Ben çıkıyorum der. Nereye dersem isim var der işin ne dersem bu sefer küfür etmeye başlar. Bende artık ustelemı yorum çocuklar küfür duymasın kavga olmasın diye. Canima minnet zaten gece 11 den önce gelmez. Böyle işte konuşulacak bi insan ok karşımda ki konuşup cözelim sorunlari.
Onun bildiği yöntem bağırip kendini haklı çıkarmak ve kabul ettirmek. En çok kavga ettiğimiz konu da küfür. Çocukların yanında etme demekten yoruldum o etmekten bıkmadı. Artık kndimi geçtim onlar korkuyo ama adamin gözü döndümu hiçbir şey görmüyor.
Her şeye sinirlenen bi insan.
İnanın aylardır evden çıkmadım beni biraz gezdir demeye korkuyorum .
Bunlari annesi babasına anlatınca sen kadınsın idare et diyolar ve ben buna daha çok çıldırıyorum.
Asla yapman asla. Aklım basima geç geldi iste ama artık susmiycam. İnceldiği yerden kopsun.çekilecek çile değilmiş seninki ama çocuklar var işte..
çok üzüldüm ve sana bir yol bulamadım
kesinlikle başka çocuk yapma derim