- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Ne kadar seviyesiz konuşma bu böyle..çocuk ister yarın çocugada bağirip cagirir ilgilenmez.. kaç kendini kurtar bu adamdan1 yıllık evliyim fakat huzursuz gecen günler cogunlukta oldu. Eşim olacak insan çocuk diye tutturmus çevre aile baskisindan sirf babasinin anasinin kucagina torun vermek icin. Fakat ben evliliği oturtamadik diye istemiyorum. Cunku bu adam 20 gun once bosanma davasi acmak istedi sonra tatile gittik vs. Baristik. Ama bugün sonuc yine ayni. Ne zaman cocuk olacak diye bagirdi. Elini masaya vurdu. Bende dedim bu sekilde senden baba olmaz. O ise sen benim umrumda degilsin bilmem neyime kadar dedi eger cocuk vermiyorsan Sende zerre ar namus varsa yarin ailenin yanina gidersin sana bakarlar dedi. Cok zoruma gitti.. cocuk bu sekilde mi istenir sirf olmasi icin cocukmu yaoilir. Ben adamin bilmem neyine kaadarmisim. Bu sekilde mi baba olunur. Cok kötüyüm ....
Babanız neden ağladı ????Eski konumdan bilenler var. Kac kez gittim aileler yapici oldu vs. Gecen avukata gidiyorduk bosanmaya ama bende cok dirayetsidim. Babamda benleydi. Babam ağladı dayanamadik icim sizladi o an kactim herseyden.... olmuyor bir yol bulmaliyimm
Çalışıyorum... malesef bazen maddiyat anahtar olmuyor"Babanin evine git sana baksinlar"
Ne kadar agir bir laf.
Ben bütün hanimlara sesleniyorum. Çalişın kendi paraniz olsun sirtinizi kimseye yaslamayin. Hayat ne getirir bilinmez. Ekonomik özgurlüğünüz olsun..
Bosanmaya gidiyoruz diye...Babanız neden ağladı ????
Yol belli ama siz ayaklarınıza taşları bağlamışsınız kuyunun dibinden güneş Işık’larına doğru yol alamıyorsunuz
Boşanmaya giderken ağladığını anladım ama sebep ne ???1 yıllık evliyim fakat huzursuz gecen günler cogunlukta oldu. Eşim olacak insan çocuk diye tutturmus çevre aile baskisindan sirf babasinin anasinin kucagina torun vermek icin. Fakat ben evliliği oturtamadik diye istemiyorum. Cunku bu adam 20 gun once bosanma davasi acmak istedi sonra tatile gittik vs. Baristik. Ama bugün sonuc yine ayni. Ne zaman cocuk olacak diye bagirdi. Elini masaya vurdu. Bende dedim bu sekilde senden baba olmaz. O ise sen benim umrumda degilsin bilmem neyime kadar dedi eger cocuk vermiyorsan Sende zerre ar namus varsa yarin ailenin yanina gidersin sana bakarlar dedi. Cok zoruma gitti.. cocuk bu sekilde mi istenir sirf olmasi icin cocukmu yaoilir. Ben adamin bilmem neyine kaadarmisim. Bu sekilde mi baba olunur. Cok kötüyüm ....
Babam bütün olaylarda sahit cunku cekip gidiyordum anlatiyordum.Boşanmaya giderken ağladığını anladım ama sebep ne ???
Babanıza bu yazınızı okuttunuz mu ? Bunlardan bahsettiniz mi ? Babanız sizin için bir bahane olmuş
O zaman babanızın alnınızdan öpüp başımın tacısın, bir daha da seni o eve yollamam demesi lazımBabam bütün olaylarda sahit cunku cekip gidiyordum anlatiyordum.
AnlamadimO zaman babanızın alnınızdan öpüp başımın tacısın, bir daha da seni önere yollamam demesi lazım
Önere yollamam derkenAnlamadim
Önere klavye hatası “ o eve “ olacaktıÖnere yollamam derken
Belki oyle bir yaklasim olsa daha guclu olablrdim. Gidip ailemde kaldigim zananlarda babam mutsuz surekli tansiyon olcuyor o anlari yasamak istmym. Kendi basima bi evde kalmama musade etmezÖnere klavye hatası “ o eve “ olacaktı
Belki oyle bir yaklasim olsa daha guclu olablrdim. Gidip ailemde kaldigim zananlarda babam mutsuz surekli tansiyon olcuyor o anlari yasamak istmym. Kendi basima bi evde kalmama musade etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?