Direk hayatımdan sildim çok mu kötü yaptım?

Eğitim seviyesi sizden düşük evet böyle evliliklerin olmasına karşı değilim (kendini geliştirmesi şartıyla) ama kurduğu cümleden de anlaşıldığı gibi kendini gelistirememis, nerde ne konulusulur bilmiyor o yüzden en guzelini yapmışsıniz, boşverin hic cevap vermeyin. Ayrıca koloni şeklinde yaşıyorlar bu tarz insanlarin düşünceleri az cok bellidir, uzak durun

Son düzenleme:
Ehliyet kursları, rehabilitasyonlar vs de tatil. Siz galiba kendiniz iş yerine gidiyorsunuz. Neyse bence uzak durun.
Şu yorumu arıyordum tam ben yazacaktım siz yazmissiniz.
Ehliyet kursları tatildi tatlım 30 marta kadar.
Kendi kendine iş yerine gidip sekreterin masasında çalması muhtemel olmayan telefonu nasıl bekliyordun hayretler içindeyim.
Diğer konularında olduğu gibi konu başlığını okuduğumda "cinsellik" içinde geçmiyorsa adiyim dedim ve bingo !.
Cinsel sorunlarını böyle gideremezsin.
Daha gercekci ol.

Son düzenleme:

asil sizin dusunme tarziniz ayip madem egitim farki diyorsunuz niye ugrastiriyosunuz yazik degil mi ?

Eğitim farki filan da sorun olabilir ama gene bir sekilde halledilir o. Ama diğer dediği yanliş olmuş. Vicdan azabi çekmeyin, siz doğru olani yapmişsiniz

O nasıl iş ya? Telefonunuzu buldu, daha sevgili misiniz nesiniz belli bile olmadan evlilik, cinsellik mezvularına hangi ara geldiniz? Diplomadan bağımsız düşünürsek bile bu canlı henüz evrimin ilk basamaklarını tırmanıyor. Yolculuğu uzun... Ha diplomaya odaklı düşünürsek, terazinin eşit iki kefesi gibi bir denkliğe lüzum olmasa da, eşlerden birinin komplekse girmeyecek kadar birbirlerine eşit kültür düzeylerine sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir adamı hayatımdan sildim, kötü mü yaptım diye niye sorguluyorsunuz, ona da takıldım. Sizce oluru var mıydı bu hanzoyla?

Kendine hem egitim olarak denk, hem de geri kafali olmayan birini bulursun. Aglar aglar susar erkeklere acinmaz.

Eğitim seviyesi olayından dolayı ısınamadığınızı yazmışsınız zaten ısınmadığınız birine şans vermek absürt..
Not: evlenmeden cinsel ilişki yaşamamayı seçmeyi eski kafalılık olarak adlandırmışsınız bence ısınmadığın birine şans vermek sizin tabirinizle daha eski kafalılık..
(Sizi seçimlerinizden dolayı asla yargılamıyorum ama sizin gibi düşünmeyen kişilerede eski kafalı demenizi hiç hoş bulmadım..)

Sakin timsah gözyaşlarına inanma bir bayana sevgilin bile değilken nasıl olurda cinsellik konusu açabilir abaza o adam farklı şeyler istiyor sakin bacım sakın

O anlamda demedim sadece eltiler konusundada...

Hay allahım ne alaka ya

bence bu yaptığınızdan o adam da iyi bir ders almıştır. kadınlarla nasıl konuşulacağını okulda öğretmiyorlar sonuçta. şu an internet kullanabilen herkes kendini bir şekilde geliştirebilir. ben çok tanıyorum öyle okumamış ama hayata bakış açısı bizden farksız insan. o yüzden bu yaptığınızla harika bir şey öğrettiğinize emin olun. hem bir kadına bodoslama böyle hadsiz bir soru sormaz hem de bakış açısını belki biraz değiştirir.

yapılacak en doğru şeyi yapmışsınız , sakın muhattap olmayın .

Aynı şekilde devam gerekir ise polis çağır iş yerine gelirse

Tek soyleyecegim hizla uzaklas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…