Direk hayatımdan sildim çok mu kötü yaptım?

Ehliyet kursları, rehabilitasyonlar vs de tatil. Siz galiba kendiniz iş yerine gidiyorsunuz. Neyse bence uzak durun.
Yok 23 marta kadar tatildi 12-3 arası açık bizim kurs teşekkürler :)

Ayy düşünsene birde kaynana kayınpeder kayın biraderler var korkunç ev büyükmüş :) açıklaması o

Burda biri vardı sevgilisi ilkokul kendi daha iyi eğitimliydi . Annesi istemiyordu. Ozaman demiştimki nice insanlar var kendini geliştiriyor vari bi yazıydı. .O hanim arkadaşı elestirmistim alttan . Çünkü hayatına almış sevgili olmuş evlilik düşünürken buna takılmış çok ayıp birsey .
Ancak siz sevgili dahi değilsiniz huyunuz suyunuz nasıl kendiniz bilirsiniz buna göre de hayatiniza almak istediğiniz kişiyi elbette tercih edebilirsiniz. Zengin olsun ,yakışıklı ,yada başka bi özellik. Sonuçta hayal kurup ona göre terçih etmeniz çiy bir hareket olmaz.
Bu sizin icin sorunsa zaten hiç goruşmein. Ayrıca cinsEllik konusundaki fikri hoş değil ne oyle abaza gibi. Muhattap dahi olmayın kendini belli etmis sonuçta.

Benim için ağladı bende üzüldüm ama iyi yaptım sanırım
Hah ha ! Adamın aklında zaten seks varmış, ağzından kaçırmamış sizi denemiş. Siz ben evlenmeden yaparım belki sana ne deyince ağzı sulana sulana gelmiş. Ne derse desin inanmayın. Kesinlikle çok iyi bir karar vermişsiniz. Başka hiç bir detaya takılmayın ve vicdan vs yapmayın. Ne az gelişmiş iğrenç bir adammış. İnsan sevgilisi olsa, uzun süre beraber olsa bile böyle iğrenç şeyler yazmaz.

Ülkede adam kalmadı ki

Şu kadınların iki güzel söz söyleyip bir buçuk jest yapan adama hemen 'bana çok aşık, sevgisine eminim' demesine bitiyorum.
Yanlis anlamayın, ben kendim de bu gruba girdigimi hissediyorum bazen.
Ama çoook saçma.
Senin konularını biliyorum. Zaten teneke beyinli-geri kafalı insanlarla çevrili etrafin.neden bir teneke kafayla aşk yaşama hevesindesin ki??

Ayyy ne güldüm kız helal sana bunu bana bi arkadaşta dedi . hatta bir gün malın biriyle evleniceksin bak gör dedi. Bilmiyorum haklısınız ben insanlara çok sıcakkanlıyım kırmak istemiyorum hiç onlarda bu samimiyeti başka anlıyor demek

manyak galiba.vicdan yapmayı bırak biraz daha üstelerse savcılığa verirdim ben bunu.

Evet uzaklaştırmak için neler dedim cidden takıntılı :) ben açık giyiniyorum dedim dedi ki evlenince giymezsin amacın neden göstermek olsun ki evlenince diyor sanki şimdi göstermek:)
Açıklama yapmayın. Sapıksın. Hadsizsin. Bana mesaj atma, gider polise seni şikayet ederim. Rahatsız oluyorum deyin. Kesinlikle cevap vermeyin. Hırs yapmış. Bunlar sevdiği için değil hırs yaptığı ve sizin cevap vermenizi onlar yollu, bu iş olur diye düşünmeye itmiş. İşinize gelir. Güvenlik vs varsa söyleyin almasın. Karşınıza çıkar. Çıkar çıkmaz haykırın resmen. Polis çağırırım git burdan diye.

Bugün baya güzel bir mesaj attım birdaha yazmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…