- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Şuan nerde çalıştıgımı bile bilmiyor. Tek kelime sohbet etmişliğim yok. Evlenin de kurtulayım sizden diyordu hep. Annem desen ben karışmam etmem der. Erkek kardesım de sessız nısanlıss haric kımseyle konusmaz.Kız kardesım desen amca kızımla bir olup üzerime geldiler onunla da konuşmuyorum.Babam yoldan gecen kadını bile durdurup kızımı sıze vereyim eviniz var demıs insan. Bu evde cok bunaldım
İki kere okudum anlamak içinDirek istesinler bence de ,sizi istemesinler.
Aileden kacmak icin evlenirseniz sonuclari agir olabilir
Virgülü de nin öncesine koy. :)))İki kere okudum anlamak için
Pek konusulmuyor babamla hemen bagırıyorbu yine babanıza bağlı değil mi? kendisine sorun.
Yanı şöyle babam bu yasıma kadar hep bize ezıyet ettı. Bende babamfan cidden sogudum. Bısı desem hemen bagirıyorbabanız sizinle neden muhattap değil konu sahibi anlayabilmiş değilim
kendisi dünyaya gelmenize vesile değil mi neyse
eğer gerçekten evlenmek istiyorsanız direk istemeye gelsinler
hayırlısı olsun
Cıdden seviyorum. Erkek arkadasım cok ıyı anlayışlı biri. Ama şimdi dırek ıstemeye gelseler babam ne der bılmıyobilmAilenize hirs yapip evlendiginizde ilerde sorun yasadiginizda sebep olan o aile yaninizda olmayacak.Her seyi siz göğüsleyeceksiniz unutmayin!
Seviyor ve anlasiyorsaniz daha fazla zaman koymaniza gerek yok.
Böyle olmasini diliyorum..
Severek ve anlasarak evlenen nice ciftler bile ayrilabiliyorken..Bile bile lades yapmayin.
Ben nısan ıcın falan babamdan para istemeyecegım. Erkek arladasımın aılesı ailemin boyle oldugunu hıc bir zaman bilmeyecek. Ona cıdden guvenıyorum ve seviyorum. Iyıkı onu tanıdım. Yoksa ayrı eve cıkcaktım artık. Evde hergun surat asıyorlarBenim annemle babam ayrı. Evleneceğim zaman ikisine de dedim istemeye gelecekler diye. Annem tek ben çalışıyorum diye gelmesinler dedi halbuki abim ve kendiside çalışabilirdi ama beni kullanmayı seçtiler bende kızdım. babama annemin ilgilenmediğini söyledim bari sen destek çık dedim whatsapptan görüldü yaptı cevap vermedi. Ben ne yaptım? Evleneceğim adama herşeyi olduğu gibi anlattım onun ailesi destek çıktı ben kredi çektim ve 2 ay içinde evlendik. Şimdi de 24 haftalık hamileyim. Aile her zaman herşey değildir. Belki eskiden öyleydi ama şimdi öyle aileler çok az var. o yüzden mantık çerçevesinde güvendiğin insanlara danışarak gönlün ne istiyorsa onu yap. Ben düğünümde tektim sadece işyerinden okuldan arkadaşlarım vardı. Yukarıda da dedikleri gibi onlar seni dünyaya getiren insanlar ne demek ben karışmam. Boşver güzelim onlar senin gibi bir evladı kaybederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?