Direk istemeye gelseler?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ailemle aram iyi degil. Babam çok ilgisiz. Şuan nerde çalıştıgımı bile bilmiyor. Tek kelime sohbet etmişliğim yok. Evlenin de kurtulayım sizden diyordu hep. Annem desen ben karışmam etmem der. Erkek kardesım de sessız nısanlıss haric kımseyle konusmaz.Kız kardesım desen amca kızımla bir olup üzerime geldiler onunla da konuşmuyorum.Babam yoldan gecen kadını bile durdurup kızımı sıze vereyim eviniz var demıs insan. Bu evde cok bunaldım.Erkek arkadasımın aılesı tanismaya gelecek.Direk istemeye gelseler acaba nasıl olur? Erkek kardesım 1 senedır nısanlı. Ne zaman evlenceegı bellı degil. Babam para pul istemiyorum ama kardesınden sonra evlenin dıyor. Kardesımden 3 yas buyugum.onlar 1 senedır bilezik harıc birşey almadılar. Evlenecek ler tarih belli değil

Evlenme isteğiniz sadece bu değilse evlenin..
Ama sevgi dışında her şeyden bahsetmissiniz..
Aileden kurtulmak amacıyla umarım yanlış kararlar vermezsiniz.

Aileden kaçmak için degil ben zaten gelecek yaz erkek arkadasımı ıstemeye cagırcak tim. Babam gene görücü muhabbeti yaptı bende adı konsun en azından dedim. Ama şimdi millete muhabbet çıktı. Yok şunı şöyle yap böyle yap. Kimseniz yok nısana kımse gelmez. Moralimi bozuyorlar sadece

Benim annemle babam ayrı. Evleneceğim zaman ikisine de dedim istemeye gelecekler diye. Annem tek ben çalışıyorum diye gelmesinler dedi halbuki abim ve kendiside çalışabilirdi ama beni kullanmayı seçtiler bende kızdım. babama annemin ilgilenmediğini söyledim bari sen destek çık dedim whatsapptan görüldü yaptı cevap vermedi. Ben ne yaptım? Evleneceğim adama herşeyi olduğu gibi anlattım onun ailesi destek çıktı ben kredi çektim ve 2 ay içinde evlendik. Şimdi de 24 haftalık hamileyim. Aile her zaman herşey değildir. Belki eskiden öyleydi ama şimdi öyle aileler çok az var. o yüzden mantık çerçevesinde güvendiğin insanlara danışarak gönlün ne istiyorsa onu yap. Ben düğünümde tektim sadece işyerinden okuldan arkadaşlarım vardı. Yukarıda da dedikleri gibi onlar seni dünyaya getiren insanlar ne demek ben karışmam. Boşver güzelim onlar senin gibi bir evladı kaybederler.

Ailenize hirs yapip evlendiginizde ilerde sorun yasadiginizda sebep olan o aile yaninizda olmayacak.Her seyi siz göğüsleyeceksiniz unutmayin!
Seviyor ve anlasiyorsaniz daha fazla zaman koymaniza gerek yok.
Böyle olmasini diliyorum..
Severek ve anlasarak evlenen nice ciftler bile ayrilabiliyorken..Bile bile lades yapmayin.

babanız sizinle neden muhattap değil konu sahibi anlayabilmiş değilim
kendisi dünyaya gelmenize vesile değil mi neyse
eğer gerçekten evlenmek istiyorsanız direk istemeye gelsinler
hayırlısı olsun

babanız sizinle neden muhattap değil konu sahibi anlayabilmiş değilim
kendisi dünyaya gelmenize vesile değil mi neyse
eğer gerçekten evlenmek istiyorsanız direk istemeye gelsinler
hayırlısı olsun
Yanı şöyle babam bu yasıma kadar hep bize ezıyet ettı. Bende babamfan cidden sogudum. Bısı desem hemen bagirıyor

Cıdden seviyorum. Erkek arkadasım cok ıyı anlayışlı biri. Ama şimdi dırek ıstemeye gelseler babam ne der bılmıyobilm

Ben nısan ıcın falan babamdan para istemeyecegım. Erkek arladasımın aılesı ailemin boyle oldugunu hıc bir zaman bilmeyecek. Ona cıdden guvenıyorum ve seviyorum. Iyıkı onu tanıdım. Yoksa ayrı eve cıkcaktım artık. Evde hergun surat asıyorlar

Benim ailemle aram gayet iyi ama isteme, söz, nişan hepsini bir arada yaptık. Gerek yok uzatmaya.

Not: Direk değil, direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…