- 2 Ağustos 2013
- 37.398
- 121.697
- 798
Ben gecen yil sifir hatasiz ilk hakkimda aldim ehliyeti. Hemen de ciktim trafige. Ama hazir hissediyordum size tavsiyem araba kullanan biriyle bir sure cikin o yaninizda olsun ama siz kullanin. Daha sonra alisinca tek cikarsinizHerkese merhaba
Mutlu haftasonları
Arkadaşlar ben yeni ehliyet aldım çok taze. Henüz tek başıma trafiğe çıkmadım. Araç kullananlara sorum, siz ehliyeti aldıktan sonra hemen çıktınız mı trafiğe?Trafikte kullana kullana öğrendiniz piştiniz mi yoksa bir süre direksiyon dersi alıp mı çıktınız trafiğe? Tam olarak hazır hissedilen bir evresi var mı bunun?
Bir de direksiyon sınavımda birkaç hata yapmıştım ama önemli şeyleri doğru yapınca geçirdiler. Bu sınavda full hatasız olanlar mı tam hazır oluyor trafiğe ne oluyor beni bir aydınlatırsanız sevinirim.
Aynen öyle hiç yeterli değil sadece kursta ki. Zaten topu topu 3 hafta ders aldım ben. Benim babam da aynı sizin babanız gibi. O ister ama ben istemem yanımda onla20 yaşında ehliyet aldım. 25 yaşında özel direksiyon hocası tuttum. Çünkü babam çok tezcanlı ve heyecanlıydı yapamam dedibaşka da kimse yoktu. Hoca bana çok güzel öğretti çok şükür, o izin verince yavaş yavaş çıkmuştım trafiğe. Yani teşebbüs etmedim o beş yıl boyunca. Ehliyet kursunda alınan ders asla yeterli değil trafiğe çıkmaya. Bunun kavşağı var, rampası var...
Sağolun çok teşekkür ederim inşAllah sizde istediğiniz sonucu alırsınızBaşarılar. Yazılı sınav kolay, geçersiniz merak etmeyin. Çıkmış sorulara bakın bol bol. Öyle bir uygulama var indirebilirsiniz,soruların olduğu.
Kesinlikle o yaşlar cahil cesareti oluyor. Aynı yaşlarda kardeşim arabayı aldı habersiz ve kaza yaptıyok bildiğiniz cahil cesareti. gençken daha düşüncesiz olunuyor. şimdi ki aklımla asla yapmayacağım bir şey.
Ben şahsen bi 10 sene sonra çıktımHerkese merhaba
Mutlu haftasonları
Arkadaşlar ben yeni ehliyet aldım çok taze. Henüz tek başıma trafiğe çıkmadım. Araç kullananlara sorum, siz ehliyeti aldıktan sonra hemen çıktınız mı trafiğe?Trafikte kullana kullana öğrendiniz piştiniz mi yoksa bir süre direksiyon dersi alıp mı çıktınız trafiğe? Tam olarak hazır hissedilen bir evresi var mı bunun?
Bir de direksiyon sınavımda birkaç hata yapmıştım ama önemli şeyleri doğru yapınca geçirdiler. Bu sınavda full hatasız olanlar mı tam hazır oluyor trafiğe ne oluyor beni bir aydınlatırsanız sevinirim.
Bana esim bos yollarda pratik yaptırıyor dur kalk vs. Uzun yolda cok rahat kullaniyorum ama trafige cikmak için hazir degilim esim tamamsin demeden asla tek çıkmamHerkese merhaba
Mutlu haftasonları
2 hafta falan direksiyon kursu alsan ve sonra sana goz kulak olacak biriyle mahalle aralarinda kullanmaya baslarsan iyi olur senin icin.Pişmekten kastım tabi tek başıma gidip direkt dalmak değil. Korkarım zaten. Hani yanımda biriyle yada sakin saatlerde mi sürmeliyim böyle böyle mi alışmalıyım yoksa direksiyon dersi şart mı diye sormak istemiştim.
Çok geçmiş olsun size bu arada.
Herkese merhaba
Mutlu haftasonları
Çok geçmiş olsun. Büyük kazalar değildir inşallah.
Şu an ne durumdasınız trafikte. Daha iyi misiniz trafikte?Direksiyon dersi aldınız mı ekstradan?
Geçmiş olsun kazadan sonra kullanabildiniz mı? Bende kaza yaptım o sırada hamile olduğum için kullanmayı bıraktım. Üzerinden nerdeyse 1 buçuk yıl geçecek. Bir kaç ay sonra tekrar kullanmam gerekecek. Rahat kullanabiliyor musunuz?araba pert oldu şuanda iyiyim ama korkuyorum kazadan. 3 kere özel ders hocası tuttum. Artık daha iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?