Sınavda genelde güvenlikle ilgili konulara bakıyolar. Yani hızına, dönüşlerde yavaslamanıza, şerit değiştirirken aynaya bakmanıza, sinyal vermenize falan bakıyolar. Mesela arabayı stop ettirseniz sorun değil geçersiniz. Ama hızlı bir dönüş yaparsanız kalırsınız. Ben ilk zamanlar sabah çok erken saatlerde trafik boşken bi yakınımla çıkmıştım. Sonra kendim yine aynı saatlerde çıktım. Arabaya teknik olarak alıştığımı fark edince bikaç gün de aynı yere tek başıma gidip geldim yakın mesafelere. Öyle öyle bikaç haftada trafikteydim.Herkese merhaba
Mutlu haftasonları
Arkadaşlar ben yeni ehliyet aldım çok taze. Henüz tek başıma trafiğe çıkmadım. Araç kullananlara sorum, siz ehliyeti aldıktan sonra hemen çıktınız mı trafiğe?Trafikte kullana kullana öğrendiniz piştiniz mi yoksa bir süre direksiyon dersi alıp mı çıktınız trafiğe? Tam olarak hazır hissedilen bir evresi var mı bunun?
Bir de direksiyon sınavımda birkaç hata yapmıştım ama önemli şeyleri doğru yapınca geçirdiler. Bu sınavda full hatasız olanlar mı tam hazır oluyor trafiğe ne oluyor beni bir aydınlatırsanız sevinirim.
Aksam ciksaniz 11gibi mesala araç trafiği az olur gündüze göreHerkese merhaba
Mutlu haftasonları
Arkadaşlar ben yeni ehliyet aldım çok taze. Henüz tek başıma trafiğe çıkmadım. Araç kullananlara sorum, siz ehliyeti aldıktan sonra hemen çıktınız mı trafiğe?Trafikte kullana kullana öğrendiniz piştiniz mi yoksa bir süre direksiyon dersi alıp mı çıktınız trafiğe? Tam olarak hazır hissedilen bir evresi var mı bunun?
Bir de direksiyon sınavımda birkaç hata yapmıştım ama önemli şeyleri doğru yapınca geçirdiler. Bu sınavda full hatasız olanlar mı tam hazır oluyor trafiğe ne oluyor beni bir aydınlatırsanız sevinirim.
Pişmekten kastım tabi tek başıma gidip direkt dalmak değil. Korkarım zaten. Hani yanımda biriyle yada sakin saatlerde mi sürmeliyim böyle böyle mi alışmalıyım yoksa direksiyon dersi şart mı diye sormak istemiştim.Hemen trafiğe çıkmayın lütfen. Trafikte pişmek diye bir şey yok, milletin canına kast etmekle aynı şey. Yakın zamanda kaza geçirdim, birkac hafta sonra bebeğim düştü, çünkü karnıma darbe aldım. Benim suçum neydi
Trafiğin olmadığı alanlarda alıştırma yapın gerekirse haftalarca. Ben öyle yapmıştım.
Gözü karaymışsınız o zamanben ehliyeti 18 yaşında almıştım. aldığımın ertesi günü evden arabayı çalıp çıktım dönüşte kaza yaptım sonraki 1 sene araba yüzü göremedim:) sonra arkadaşımla pratik yaparak çıktım.
Gözü karaymışsınız o zamanBen de uzun süre yanımda biri olmadan süremem gibi. Hiç hazır değilim sanki trafiğe. Bir de buranın sürücüleri kural tanımaz, agresifler. O da korkutuyor beni biraz.
Ben de ehliyete yeni yazıldım.Yazili sınava girmememe rağmen 1 aydır direksiyon dersi alıyorum.20 gün sonra sınavım var.Sonrasinda uygulama sınavı .Ehliyeti alana kadar yaklaşık 2 ay günde 1 saat araç kullanmış olacağım.Lutfen tam kavramadan trafiğe cikmayinHerkese merhaba
Mutlu haftasonları
Çok geçmiş olsun. Büyük kazalar değildir inşallah.18 yaşında ehliyet aldım 22 yaşında kullanmaya başladım 2 kaza yaptımçok dikkatli olun hemen tek başınıza çıkmayın
Başarılar. Yazılı sınav kolay, geçersiniz merak etmeyin. Çıkmış sorulara bakın bol bol. Öyle bir uygulama var indirebilirsiniz,soruların olduğu.Benimde yazılı sınavım var arkadaşlar banada çok dua edin lütfen
Ben hemen çıktım hatta en zor yerlere tek başıma gittim. Ehliyetimin elime ulaştığı ertesi gün Anadolu yakasından Avrupa ya geçtim baya yol yaptım. En iyisi bu. Ama ben hata yapmadım hep iyi kullanırdım ama zamanla oluyor herşey. Kendinize güvenin ama tedbirli de olunHerkese merhaba
Mutlu haftasonları
Yaninizda biri olsun oyle cikabilirsiniz trafige ben oyle yapmistimHerkese merhaba
Mutlu haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?