- 23 Ağustos 2025
- 487
- 782
- 18
- Konu Sahibi sorusormayageldim1905
-
Neredeyse tırın altına girecektik neredeyse şu olacaktı bu olacaktı diyerek korku salıyor resmen gece hayallerime giriyor. Yeni hoca ile anlaşsam da üzerimden zor atacağım gibi.Boş bir alana gidip kendiniz sürün
başka bir hocadan ders alın o hocanın karakteri gergin demek ki
Oha o nasıl hoca ya. Hiç öyle denir miNeredeyse tırın altına girecektik neredeyse şu olacaktı bu olacaktı diyerek korku salıyor resmen gece hayallerime giriyor. Yeni hoca ile anlaşsam da üzerimden zor atacağım gibi.
Deniyormuş..Oha o nasıl hoca ya. Hiç öyle denir mi
Ee yok artık ama! Siz onu dediği gün o kadınla çalışmayı bırakmalıydınız. Geri bildirim olarakta "benim tüm özgüvenimi bitirdiniz, bunda sonraki ögrencilerinize bence bu şekilde davranmayın" demeliydiniz. Yeni güvenilir bir hoca bulun. Kadın erkek fark etmez, yumuşak huylu, anlayışlı olmasına dikkat edin, durumunuzu ve geçmiş tecrübenizi anlatın. Eminim atlatacaksınız doğru hocayla.Neredeyse tırın altına girecektik neredeyse şu olacaktı bu olacaktı diyerek korku salıyor resmen gece hayallerime giriyor. Yeni hoca ile anlaşsam da üzerimden zor atacağım gibi.
Erkek hocalar daha deneyimli oluyor bu bir gerçek. Çünkü neredeyse 10 yaşında araç koltuğuna oturuyorlar. Kadınlar aslında daha iyi sürer ince motor kaslar kadınlarda daha gelişmiş ama bizim ülkemizde kadınlar araba sürme kültürüne çok yakın bir tarihte sahip olduğu için ne yazık ki daha amatör kalıyor. Aynı bu hoca gibi.Erkek hoca kadın hoca ile alakası yok ki benim yıllar önce direksiyon hocam erkekti trafikte deneyimimi de erkek kardeşimle halletmiştim hoca var hoca var erkek kardeşimle güzelce çalışırken eşimle çalışamazdım meselasabırlı insana denk gelmemişsiniz
Sizin kadın hoca mıydı ben pek anlayamadımErkek hocalar daha deneyimli oluyor bu bir gerçek. Çünkü neredeyse 10 yaşında araç koltuğuna oturuyorlar. Kadınlar aslında daha iyi sürer ince motor kaslar kadınlarda daha gelişmiş ama bizim ülkemizde kadınlar araba sürme kültürüne çok yakın bir tarihte sahip olduğu için ne yazık ki daha amatör kalıyor. Aynı bu hoca gibi.
EvetSizin kadın hoca mıydı ben pek anlayamadım
Manuel aracı takır takır kullanan ben bugün 3 kez stop ettirdim. Teşekkür ederim inşallah ehline denk gelirimEe yok artık ama! Siz onu dediği gün o kadınla çalışmayı bırakmalıydınız. Geri bildirim olarakta "benim tüm özgüvenimi bitirdiniz, bunda sonraki ögrencilerinize bence bu şekilde davranmayın" demeliydiniz. Yeni güvenilir bir hoca bulun. Kadın erkek fark etmez, yumuşak huylu, anlayışlı olmasına dikkat edin, durumunuzu ve geçmiş tecrübenizi anlatın. Eminim atlatacaksınız doğru hocayla.
Anladım denk gelememişsiniz sabırlı bir hocaya Instagramda Hatice Can var direksiyon hocası onun videolarını izlesenize ya kadın çok güzel anlatıyor
Ben bu ilde çok bir yer bilmiyorum. Eşimin arkadaşının sürücü kursu varmış oradan ayarladı. Ama şu sıralar netten bir araştırma üzerindeyimBaşka hoca mı yok anlamadım?
Hocayı değiştirin gitsin..O kadar etkilenmişsiniz ki arabayı sürmeyi unutacaksınız.Acil değiştirin acil!!Ben bu ilde çok bir yer bilmiyorum. Eşimin arkadaşının sürücü kursu varmış oradan ayarladı. Ama şu sıralar netten bir araştırma üzerindeyim
Biraz şans vermek istedim acaba ben mi çok amatörüm diye ama bugün sabır taşı çatladı hocada sıkıntı olduğuna emin oldum yani.Bu hocayı istemiyorum deyip bırakın dersi. Bu kadar da sözünüz geçmiyor mu ev içerisinde. İstemiyorsanız istemiyorsunuzdur niye saçma sapan insanlarla psikolojinizi bozasınız ki? Arkadaşların dediği gibi başka hoca mı yok
Kesinlikle. Sizde sorun yok insanların korkuları olabilir, trafiğe çıkarken çeşit türlü insanla karşılaşıyoruz çok doğal. Bunu salak insanlarla tetiklemeyin boşu boşuna. Parasıyla bir dünya hoca bulunur.Biraz şans vermek istedim acaba ben mi çok amatörüm diye ama bugün sabır taşı çatladı hocada sıkıntı olduğuna emin oldum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?