- 23 Ağustos 2012
- 52.013
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.407
- 898
- Konu Sahibi sorusormayageldim1905
-
Baska hoca bulun . İlk günden degistirsehdiniz keşke. Öğretmenin de kadını erkeği yok .Kalabalık ve ağır tonajlı araçların bol olduğu bir ile taşındım. Aracı sakin yerlerde kullanıyorum ama burada kendime çok güvenemediğim için 2 hafta (sadece hafta içleri günlük 1 saat) kadar ders alayım dedim. Eşim bir hoca ayarlattı. Kadın hoca olursa derdimi daha iyi anlatırmışım, 1 haftadır burnumdan geldi diyebilirim. Artık kendimden şüphe ediyorum. Trafiğe asla çıkmak istemiyorum aracı görmek istemiyorum. Bütün özgüvenim yerle bir. Soruna gelecek olursak sürekli emir kipleriyle konuşuyor tamam hadi konuştu diyelim daha manevrayı yapmadan konuşup duruyor. Bütün bildiklerim çorba oluyor. O an ne yapacağımı şaşırıyorum.
Bugün hocam bir saniye kafam çorba oldu dedim. Tamam karışmayacağım dedi elini dolayıp oturdu yol boyunca. Dersi o şekilde bitirdik. Kelebek etkisi oldu ben de eşime söylendim düzgün bir hoca ayarlamadın diye. Eşim de söylüyor ki alış diye müdafaa edince iyice sinirlerim tepeme çıktı. Kendimi paramla rezil olmuş hissediyorum. Hadi param gitti, trafiğe çıkacak özgüvenim de gitti. Bir tane video var ya adam oğluna çimenlere girme motoru bağırtma diye emirler veriyor, he şuan o durumdayım. Nasıl alışabilirim özgüvenimi nasıl kazanabilirim? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var.
Kız süremiyorum kiAslında şöyle düşün seni en zor koşullara hazırlıyor
Bu hocayla alışırsan tırmış kamyonmuş işlemez vızvız her yerde sürersin
Kendi kendinize ogrenseniz daha fazla motivasyonunuz olurduKalabalık ve ağır tonajlı araçların bol olduğu bir ile taşındım. Aracı sakin yerlerde kullanıyorum ama burada kendime çok güvenemediğim için 2 hafta (sadece hafta içleri günlük 1 saat) kadar ders alayım dedim. Eşim bir hoca ayarlattı. Kadın hoca olursa derdimi daha iyi anlatırmışım, 1 haftadır burnumdan geldi diyebilirim. Artık kendimden şüphe ediyorum. Trafiğe asla çıkmak istemiyorum aracı görmek istemiyorum. Bütün özgüvenim yerle bir. Soruna gelecek olursak sürekli emir kipleriyle konuşuyor tamam hadi konuştu diyelim daha manevrayı yapmadan konuşup duruyor. Bütün bildiklerim çorba oluyor. O an ne yapacağımı şaşırıyorum.
Bugün hocam bir saniye kafam çorba oldu dedim. Tamam karışmayacağım dedi elini dolayıp oturdu yol boyunca. Dersi o şekilde bitirdik. Kelebek etkisi oldu ben de eşime söylendim düzgün bir hoca ayarlamadın diye. Eşim de söylüyor ki alış diye müdafaa edince iyice sinirlerim tepeme çıktı. Kendimi paramla rezil olmuş hissediyorum. Hadi param gitti, trafiğe çıkacak özgüvenim de gitti. Bir tane video var ya adam oğluna çimenlere girme motoru bağırtma diye emirler veriyor, he şuan o durumdayım. Nasıl alışabilirim özgüvenimi nasıl kazanabilirim? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var.
Evet İnan ki kendi kendime daha iyiydimKendi kendinize ogrenseniz daha fazla motivasyonunuz olurdu
Bunları ben mi yazdım diye şüphe ettim.Tam olarak yaşadıklarınızı yaşadım.Kadin hoca olmasını kendim istedim ama kadın beni azarlamalariyla yerin dibine sokuyordu.Artik su dersler bitsin de kazanmasam da olur diyordum.Ama bir anda hayır olmaz paramı veriyorsam iyi bir hocayı da tercih etme hakkım var,sonuçta kolay verilebilecek meblağ değil ödediğimiz dedim ve hocamın degismesini istedim.Erkek öğretmen geldi ve inanılmaz güzel anlattı.Çok şükür ehliyetimi de aldım.Darisi isteyen herkese olsun.Kalabalık ve ağır tonajlı araçların bol olduğu bir ile taşındım. Aracı sakin yerlerde kullanıyorum ama burada kendime çok güvenemediğim için 2 hafta (sadece hafta içleri günlük 1 saat) kadar ders alayım dedim. Eşim bir hoca ayarlattı. Kadın hoca olursa derdimi daha iyi anlatırmışım, 1 haftadır burnumdan geldi diyebilirim. Artık kendimden şüphe ediyorum. Trafiğe asla çıkmak istemiyorum aracı görmek istemiyorum. Bütün özgüvenim yerle bir. Soruna gelecek olursak sürekli emir kipleriyle konuşuyor tamam hadi konuştu diyelim daha manevrayı yapmadan konuşup duruyor. Bütün bildiklerim çorba oluyor. O an ne yapacağımı şaşırıyorum.
Çok sevindim hayırlı olsunBunları ben mi yazdım diye şüphe ettim.Tam olarak yaşadıklarınızı yaşadım.Kadin hoca olmasını kendim istedim ama kadın beni azarlamalariyla yerin dibine sokuyordu.Artik su dersler bitsin de kazanmasam da olur diyordum.Ama bir anda hayır olmaz paramı veriyorsam iyi bir hocayı da tercih etme hakkım var,sonuçta kolay verilebilecek meblağ değil ödediğimiz dedim ve hocamın degismesini istedim.Erkek öğretmen geldi ve inanılmaz güzel anlattı.Çok şükür ehliyetimi de aldım.Darisi isteyen herkese olsun.
Çok teşekkür ederim,hiç düşünmeden hocanızın değişmesini istediğinizi söyleyin.Ne zamanınız ne de paranız boşa gitmesin.Çok sevindim hayırlı olsun
Aslında tatlı bir kadın ama o da panik. İki panik bir araya gelmemeliydik. :)) teşekkür ederimBence ondan ders almayı bitirin. Parasıyla rezillik yaşıyorsunuz. Ben de bu yollardan geçtim, bu hocalar iyi paralar istiyorlar üç beş lira değil. Enerjileriniz uyuşmamış çok belli.İnternete ilan verseniz kaç tane hoca bulursunuz. Eşiniz veya başkası değil de kendiniz bulun kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?