Direksiyon hocasının tripleri

Eşiniz değil de siz arayıp bulup ön görüşme yapıp anlaşsaydınız keşke.
Kişilerin enerjisi karakteri uymaz birbirine bazen.Sizin o şekilde olmuş.
Bu arada özel hoca tercih etmemiştim ben.Önce trafiğin yoğun olmadığı yerlere yalnız çıktım baktım sorun yok.Yoğun olan yerlerde hız yapmadan tam olarak öğrenmiş cesaret ve deneyim kazanmıştım.
Ama bir eğitmenin daha faydalı olacağını düşünüyorsanız herşeyden önce yanında rahat olacağınız birini tercih etmelisiniz.

Baska hoca bulun . İlk günden degistirsehdiniz keşke. Öğretmenin de kadını erkeği yok .

Anlaşılan içiniz soğumayacak gibi. Ben olsam düzgün bir mesaj atardım. "Hocam ben araba sürerken gergin oluyorum,özellikle biraz iyiniyetli ve anlayışlı davranırsanız mutlu olurum" yazabilirsiniz. Başka türlü olmaz. Haberi olması lazım.

Ben de sizin gibi özel ders aldım çünkü ehliyeti alalı çok olmuştu, unutmuştum. O kadar iyi bir hocam vardı ki hep bana güven verdi sağolsun . Şuan çok şükür kullanıyorum, siz hemen değiştirin üzülmeyin sürersiniz. Korkunuz geçer, küçük yerlere gidersiniz ilk. Başarılar

Direksiyon dersini eşin mi alıyor sen mi alıyorsun, o ne karışıyor anlamadım. Git sürücü kurslarıyla kendin görüş ve erkek hoca ayarla. Kadın muayyen gününde midir nedir müşteriye trip atıyor… erkekler ayıp etmeyim hanımefendiye diye düşünür artı soğukkanlı olur. Ben erkek hocadan ders almıştım, ambulans şoförüydü aynı zamanda

Kendi kendinize ogrenseniz daha fazla motivasyonunuz olurdu

Bunları ben mi yazdım diye şüphe ettim.Tam olarak yaşadıklarınızı yaşadım.Kadin hoca olmasını kendim istedim ama kadın beni azarlamalariyla yerin dibine sokuyordu.Artik su dersler bitsin de kazanmasam da olur diyordum.Ama bir anda hayır olmaz paramı veriyorsam iyi bir hocayı da tercih etme hakkım var,sonuçta kolay verilebilecek meblağ değil ödediğimiz dedim ve hocamın degismesini istedim.Erkek öğretmen geldi ve inanılmaz güzel anlattı.Çok şükür ehliyetimi de aldım.Darisi isteyen herkese olsun.

Çok sevindim hayırlı olsun

Bence ondan ders almayı bitirin. Parasıyla rezillik yaşıyorsunuz. Ben de bu yollardan geçtim, bu hocalar iyi paralar istiyorlar üç beş lira değil. Enerjileriniz uyuşmamış çok belli.İnternete ilan verseniz kaç tane hoca bulursunuz. Eşiniz veya başkası değil de kendiniz bulun kolay gelsin

Aslında tatlı bir kadın ama o da panik. İki panik bir araya gelmemeliydik. :)) teşekkür ederim

Erkek hocadan ders aldım,hayatımda gördüğüm en sabırlı,anlayışlı,sakin insan olabilir.Eşim kardeşime sen öğret demişti,kardeşim asla senden olmaz diyordu,direksiyona geçince elim ayağım titriyordu.Sonra uygulamadan hocamı buldum sağolsun artk araçtan inmiyorum.Kardeşime kalsa asla yapamazdım ,hocanızı değiştirin

Siz niye ısrarla devam ettiniz anlamadım?
İlk ders memnun kalmadıysanız bırakın gitsin niye zorluyorsunuz özel ders sonuçta parasıyla değil mi ?
Ben hem kadın hem erkek hocadan ders aldım. Erkek hocadan daha çok memnun kalmıştım çünkü daha kibar davranmıştı.
Baştan biraz net bir şekilde şunlardan korkuyorum şu konuda daha çok desteğe ihtiyacım var diye konuşmak lazım.
Ve anında geri bildirim verin bu söylemler bana iyi gelmiyor diye uyarın.
Siz paranızla hizmet alıyorsunuz açık ve net konuşun hocalarla.
Ve denemeyi bırakmayın pes etmeyin.

Ben de ehliyet alırken ilk kadın hoca ile çalıştım, çok rahattım ve uyumluduk hocayla, baya iyi olduğumu falan söyleyip güven veriyordu sonra bir sebepten hoca değişti erkek hoca geldi, o da biraz kendini birşey sanan burnu havada biriydi, ilk derste biraz kiİp bağırmaya çalıştı ama ben durur muyum bir bagirdim buna, dedim hayırdır sen ne biçim konuşuyorsun benimle önce düzgün konuş falan dedim, hala ters yapıyordu hatta diyor ki 3. Vitese geç hadi falan bir nevrim döndu, geçmiyorum vitese falan sanane be dedim sonra hizlandim baya dedim düzgün sürdüreceksen sürdür...son derste bana dedi ki sen zaten sınavı gecemezsin, yine sinirlendim öyle bir gecerim ki sınavı görürsün dedim ve geçtim de, dengesizsin tekiydi ya bak yine sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…