Direksiyon sınavı stresi,kendimi mal hissedisim

dislektik_anne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
19
47
3
35
Haftasonu direksiyon sınavım var 2. Girişim olacak ve ben çok heyecanlanıyorum bunda da alamazsam gerçekten mal olduğuma inanacağım galiba :) tecrübelerinizi anlatır mısınız özellikle 2016 dan sonra alan arkadaşlar

Gecen hafta aldım.

Ilk girişim oldu.

Daha Öncesinde kötü bir vazgeçti tecrübem olmuştu.

Ama inanın sadece çalışma işi ne zeka ne de yetenek.

Ve samimiyim ben aldıysam herkes alır.

Ben yaklaşık 2 hafta önce 2. sınava girip geçtim. Hatta bu konudaki endişelerimle ilgili buraya da konu açmıştım. Bol pratik yaptığım için kendime güveniyordum, ama ilk sınavki kadar olmasa da yine biraz endişe, stres vardı.
Bazı şeyleri gözümüzde çok büyütüyoruz aslında. Bunu aşmak lazım.

Bende 2. Geçmiştim bizim zamanımzda dha kolaydı.
Ama ilk yardım motor trafik sınavı vardı
Ondan her sınavında birinde geçtim o zaman evet bende mal mıyım diyordum):)

ayy durun ben size asıl mallığı anlatayım..

şimdi gidiyorum ben derslere hoca beni nasıl beğeniyor nasıl övüyor anlatamam :) neyse sınav günü geldi çattı..
bindim ben arabaya aynaları kontrol ettim falan derken sürmeye başladım, daha inanın şurdan şuraya gittim sağa çek dedi adam ben de sanıyorum ki deniyorlar beni.. neyse adam döndü bir daha ki sefere inşallah dedi noldu dedim emniyet kemerini takmadın dedi ayyy hoca yalvarıyor ben yalvarıyorum kabul etmedi :) 2. sınava girdim.. yaptığım ilk şey emniyet kemerini takmak oldu..

Ben 2017 de ilk girişimde aldım. Ondan öncesinde hiç direksiyona geçmişliğim yoktu kurstan sonra birkaç kere kendi arabamızda tehnalarda pratik yaptım. Ehliyet almayı çok istiyordum aşırı hevesli ve istekliydim. Kursun bir dersini kaçırdım o derste ani freni yapmışlardı. Sonradan hoca bana bir kere gösterdi. Sınavda yapamam diye çok korkuyordum üni sınavına girerken bu kadar heyecanlı değilim. Ama sınav anı hepsi geçti bende ilk denemede geçtim. Kısaca kendine güven elbette yapabilirsin heyecanını kontrol altında turmalısın

Papatya melisa gibi sakinlestirici caylardan icin sinava girmeden. Ben inanillmaz panik bir insanimdir cayi ictim ciktim evden esim stesten yerinde duramiyodu sinav saatini beklerken ben bacak bacak ustune atmis oyun oynuyodum:) sinavin son dakikalarinda kolumun biri camdaydi

Cok mu iyi araba kullaniyodum, yooooooook! Hayatimda ilk defa direksiyona ehliyet kursunda oturdum ve tek araba kullanma deneyimim ders saatlerinde oldu:)

Tedirgin olduğunu anladıklarında zaten bırakıyorlar .
Rahat ol diyebilirim
Debriyajı iyi ayarla sinyalleri unutma parkta da çalışma yap iş tamam .
Sınava 20 günde girdim 2017 de tek geçişte aldım sanırım rahatlığımdan ..

Asla stres yapacak birşey yok.Ben direksiyon sınavına girdiğimde herkes geçmişti sadece ben kalmıştım:)) İkincş sınava gittiğimde sadece ben vardım ama geçtim rahatla dua oku bol bol :))

Bu sinava almanyada giren var mi?
Ben de kaldim da hazim problemi yasiyorum en ufak bir hatada birakti.
Mal gibi kaldim yeni sinav gününü bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…