Direksiyon sınavı stresi,kendimi mal hissedisim

Cok panik yaptim, park arasi fazla diye birakti, panikle hemen düzeltemedim. Panigime care lazim
Bnm girdiğim komisyon dert etmedi onları o kadar size denk gelse gecerdinz , parkları fln yaptım bnmki trafik kurallarına uymamak sinyal fln vermeyi unuttum ben .)). Aman yaa napalm hayırlısı olsun bidakine ins .kar fln yağmaz hrld aralığın kaçı diğer sınav acaba .

Bende dün girdim ilk girişimdi kazandım şükür.Birşey soracağım sertifika verilecek sanırım.sürcü kursuna borcun bitince mi sertifikayı çıkartıyorlar acaba.

Ya bes dakika sürmedi, sinyali veriyorum asla unutmam, vites atma, saga sola bakma hicbirseyde problem yok. Ille de o arayi düzelt dedi elim ayagima dolasti hemen birakti

Mallıktan değil, heyecandan alamazsanız alamazsınız o ehliyeti.
Araba kullanırken çok odaklı olmanız gerek, aynı anda birçok şeye dikkat etmelisiniz, bunun için de pratik şart.
Bol pratik yapın. Ayrıca yarın yanınıza birini alın, eline bir checklist verin, birkaç deneme yapın sanki sınava giriyormuşsunuz gibi.

Ben araba surerken beni sinirlendiren hocayi arabadan indirmistim ... kendin sur cok biliyorsan diye cok moralimi bozmustu
Sanirim hocaniz da burda cok etkisi var
Rahat olun önceki gun dinlenin
Varsa dvd lerle calisin internetten ise yariyor

Son düzenleme:
Süper bende geçtim geçmiş olsun öyleyse

Bende dün girdim ilk girişimdi kazandım şükür.Birşey soracağım sertifika verilecek sanırım.sürcü kursuna borcun bitince mi sertifikayı çıkartıyorlar acaba.
Sınava girdin mi nasıl geçti ?

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…