Direksiyon Sinavi 😩

Bence vazgecin. Once iyi bir öğretmenden Türkçe dersi alin. Sonra ehliyeti alirsiniz.
Ha birde ehliyetsiz direksiyona gecmeyin. Ulkemizde yeterince trafik canavari var. Siz kusur kalin.
İyide konu ne şuan? Siz ne meraklısınız haddiniz olmayan şeylere karışmaya terbiye vermeye? Sen nesin tahsilin ne ? Sanki kendisi cerrah olmuş uzman olmuş :) komiksiniz

Hiç sıkıntı yapma canımm.ömrümde araba kullanmamıştım ben.2 kere kaldım sınavdan birinde dubaya değdim diye.diğerinde hayırlı olsun dediler geçtin.evrakları ne zaman halledelim diye kursa sordum kalmışsınz dediler ben şok.moral bozukluğu stresle girdim 3. Sınava sıfır hatayla geçtim.bazen şanssızlık oluyo heyecan faktörü falan.derin bi nefes al gir sınavına Allahın izniyle geçersin daha önceden deneyiminde varmış hem
var canim arabayi kullanipda alamamak nolcak simdi diye diye kafa etini yedim yeminle 3.ye sıkı calisip alicam insallahhh

Direksiyon sinavinda ozellikle parklarda bazi seyleri ezberleyeceksiniz. Sunu gorunce tam sag, sunu yapinca tam sol diye ezberlemeniz bir de parklari iyi pratik yapmaniz lazim. Imkan varsa sinava gireceginiz aracla birkac saat ders alin
ewet birseyleri yanlis ezberledigim kesin yoksa tarife gore ilerlemistim ki son parkurda oldu bi hata 👍

Ehliyetiniz yoksa araç kullanmayın. Demek ki araç kullanacak seviyede değilsiniz ki size ehliyet vermemişler. Kendinize ya da daha kötüsü bir başkasına zarar verebilirsiniz.

Ayrıca park edemeyene ehliyet vermemeleri de güzelmiş. Gına geldi üç araçlık yere yamuk yumuk girenlerden.
zaten 2 hakkim kaldi hak etmiyorsam kalirimda siz o sinavi gecenlerin super sofor falanmi zannediyorsunuz trafikde en iyi araba suruyorum diyenlerin daha cok kaza yaptiklarini hep okudum Allah gostermesin kimse kimseye bilerek zarar vermek istemez

Bence vazgecin. Once iyi bir öğretmenden Türkçe dersi alin. Sonra ehliyeti alirsiniz.
Ha birde ehliyetsiz direksiyona gecmeyin. Ulkemizde yeterince trafik canavari var. Siz kusur kalin.
roman yazmayi falan dusunmuyorum canim bir derdim var bolumunde dertlesiyorum kose yazarimiyim ki bendeki turkceyi elestiriyorsun sirf laf olsun gelmis edebiyatci bol kitap dergi makale ol ordaki insanlara kafa patlat sen benimki zaman kaybi olur 👍

Ya kusura bakmayın da demek ki geçmemeniz gerekiyomuş. Bol bol pratik yapın sonuçta kariyerinize taksici olarak devam etme hayaliniz yoksa bu kadar stres yapmanıza lüzum da yok siz böyle her şeye stres olursanız işiniz zor.
cok haklisin galiba sartlandiriyorum kendimi illa olucak diye

Kizlar bana destek olun 3 yildir arac kullaniyorum ara sokaklarda ama ehliyette 2 . kez kaldim 1. de paralel parkda dubaya deymem 2. sinavda L parkta onsag tekerim kaldirima deymis umudumu yitiriyorum vazmigecsem acaba diyorum bide hamileyim cok stres yaptim bu isi nolcak boyle 😔😔😔
Sende yine araba kullanacak cesaret varmış ben ehliyet aldım ama kullanamıyorum😓 sınav yüzünden vazgeçme

Dur beni de korkutma bende yeni yazıldım gidiyorum kursa ve bu 2. dosyam 2015 de girdim ve 4 kere kaldım dosyam yandı. Şimdi bu ikinci eğer bu sefer de alamassam çıldırrım galiba

kadın güzel bir şey sormuş tükrçe ile ne alakaya lütfen konuya odaklanın kadın derdini açtı bize terlemenin yada kalp kırmanın ne anlamı var. Onun türçe dersine gereği yok bence sizin derse ihtiyacınız var

Dur beni de korkutma bende yeni yazıldım gidiyorum kursa ve bu 2. dosyam 2015 de girdim ve 4 kere kaldım dosyam yandı. Şimdi bu ikinci eğer bu sefer de alamassam çıldırrım galiba
eskiden cok kolaymis almasi park geri gel arabaya hakimiyet falan geciyormussun simdi biraz kasiyorlar insallah atlatirsin bende yakarsam dosyayi 2. bilmiyorum dener miyim maddi anlamdada yikim

eskiden cok kolaymis almasi park geri gel arabaya hakimiyet falan geciyormussun simdi biraz kasiyorlar insallah atlatirsin bende yakarsam dosyayi 2. bilmiyorum dener miyim maddi anlamdada yikim
niey aynı yokmu yine iki duba arasına park iki duba arası 25 mt geri gelme ve rampa çıkma yok mu abo zorsa bittim desene yok valla bu sefer araba alır kaçak gezerim

size kim veriyor bu hakkı ? nasıl böyle bir yorumda bulunuyorsunuz.

niey aynı yokmu yine iki duba arasına park iki duba arası 25 mt geri gelme ve rampa çıkma yok mu abo zorsa bittim desene yok valla bu sefer araba alır kaçak gezerim
bu sinavdaaraba ic dis bilgi geri gelme ,paralel park, yokus kalkis ,L park,ani fren ,1 kezde tur attiriyorlar tumseklerde sehir icinde nasil diye sinyalleri onemsiyorlar 2 kere stop hakkin tek seferde park falan bence cilki cikmis

Siz de lütfen (en azından) -de -da kullanımına dikkat edin. İnsanlara bu konuda ders verirken kendinize dönüp bakmadan ‘birde’ yazmışsınız, o ‘bir de’ olacak. Madem bilmişlik taslıyorsunuz sizin yazdıklarınızda da bu bilmişliği uyguladığınızı görmek isteriz :KK70: İnsanların üzerine gitmek için her yolu deniyorsunuz :) Tebrikler! En mükemmel sizsiniz.
süpersiniz gerçekten yerinde bir yorum oldu.

bu sinavdaaraba ic dis bilgi geri gelme ,paralel park, yokus kalkis ,L park,ani fren ,1 kezde tur attiriyorlar tumseklerde sehir icinde nasil diye sinyalleri onemsiyorlar 2 kere stop hakkin tek seferde park falan bence cilki cikmis
ay duymaz olaydım kalpten götürecen beni anacım

zaten 2 hakkim kaldi hak etmiyorsam kalirimda siz o sinavi gecenlerin super sofor falanmi zannediyorsunuz trafikde en iyi araba suruyorum diyenlerin daha cok kaza yaptiklarini hep okudum Allah gostermesin kimse kimseye bilerek zarar vermek istemez

Bakın ehliyetsiz araç kullanarak suç işliyorsunuz. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Evet birçok insan kötü araba kullanıyor ancak bu sizin ehliyetsiz araba kullanarak suç işlediğiniz gerçeğini değiştirmiyor. En ufak bir kazada, birine zarar verdiğinizde hapis cezası alırsınız. Sizi tanıyor olsam şikayet ederdim.

4. Seferde ehliyeti aldim. Stresli bi surecti. Hatirlamak dahi istemiyorum.

Back
X