Direkt daire mi, yoksa kondurma ev mi?

isiklararasindaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2022
187
289
18
Merhabalar hanımlar.

Direkt daire alip oturmak mi, yoksa arsa alip uzerine celikten ev kondurmak mi daha mantikli? Benim gonlum arsa alip celikten ev yapmaktan yana. Daha karli gibi geliyor. Tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum. Sizce?

Bu ara arsa alıp üzerine ev yaptırmak yeni yeni mi revaçta yoksa eskiden beridir var da ben yeni mi instagramda görüyorum orasını bilmiyorum ama arsa üzerine ev yaptırmak bana hoş güzel geliyo. Çok güzel evler yaptıranlar var. Sanırım eb yaptrmayla daire fiyatları aynı kapıya çıkınca millet bari kendi arsama ev yaptırayım dedi herhalde

Merhabalar hanımlar.

Direkt daire alip oturmak mi, yoksa arsa alip uzerine celikten ev kondurmak mi daha mantikli? Benim gonlum arsa alip celikten ev yapmaktan yana. Daha karli gibi geliyor. Tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum. Sizce?

Yani yeni ev yaptırmanın masrafı, daire almaktan daha masraflı. Bunun elektriğini, suyunu, ısıtmasını halletmek var. Belediye işleri var. Isı yalıtımı var. Bahçesi var. En etrafını yani arsa sınırlarını korumak var. Çok uğraştırıcı.

Betorname olmayacaksa zor olur. Çelik yapıların yalıtımı ve işçiliği çok çok iyi olmalıdır. Ayrıca inşaat sürecinde aylık fiyat artışları sizi bütçenin çok çok dışına çıkarabilir

Çelik ev sıcak ve soğuk havalarda nasıl olur bilemedim. Kısa süreli kalacaksanız olabilir ama içinde yaşanır mı acaba…
Çelik konstrüksiyon malzemeyi binanın tamamında kullanmıyorlar.Direk ,kiriş ara bağlantılarda kullanılan bir malzeme duvarlar tugla daha hafif ama daha sağlam bir yapı ortaya çıkıyor deniliyor

Bu ara arsa alıp üzerine ev yaptırmak yeni yeni mi revaçta yoksa eskiden beridir var da ben yeni mi instagramda görüyorum orasını bilmiyorum ama arsa üzerine ev yaptırmak bana hoş güzel geliyo. Çok güzel evler yaptıranlar var. Sanırım eb yaptrmayla daire fiyatları aynı kapıya çıkınca millet bari kendi arsama ev yaptırayım dedi herhalde
Evet kesinlikle

Merhabalar hanımlar.

Eski olsun betonarme olsun diyenlerdenim. Yaptıran şikayetlerini okusan buz gibi soğursun

Back
X