Direkt söylesem mi?

Keske hediye aldim yarin vereyim dediginde o an kabul etmeyeceginizi soyleseydiniz. Simdi adam elinde hediyeyle gelecek, siz kabul etmeyeceksiniz, hediye elinde kalacak. Kimse bu duruma dusmek istemez.
Aynen öyle. Hiç kabul etmemeliydiniz bu şekilde gururu kırılacak insanların içinde.
Madem almayacaksınız telefonda ya da mesajla kabul edemeyeceğinizi söyleyin.

Bence söylemeyin. Senden hoşlandığımı nerden çıkardın deyip yan çizebilir. Soğuk ve mesafeli davranın

Aynen öyle. Hiç kabul etmemeliydiniz bu şekilde gururu kırılacak insanların içinde.
Madem almayacaksınız telefonda ya da mesajla kabul edemeyeceğinizi söyleyin.
Mesaj atıcam zaten yüzyüze söylemiycem

E eslem89 ben artik sizin oturdugunuz yerden sizofrenik bir bicimde “su benden hoslaniyor, bu bana hasta” seklinde konular acip kendi yalnizliginizi boyle bastirdiginizi dusunuyorum. Hi hi herkes size hasta 🙄🙄🙄
Valla aksine konularımda genel de beni beğenmiyorlar ama demek öyle bi izlenim bırakmışım:)

Valla aksine konularımda genel de beni beğenmiyorlar ama demek öyle bi izlenim bırakmışım:)
Bizim begenmemiz onemli degil, bir sekilde insanlarla iletisim kuruyorsunuz ve bir grup insana herkes benden hoslaniyor izlenimi veriyorsunuz. Aslinda boyle erkekler yok bence cevrenizde

Bizim begenmemiz onemli degil, bir sekilde insanlarla iletisim kuruyorsunuz ve bir grup insana herkes benden hoslaniyor izlenimi veriyorsunuz. Aslinda boyle erkekler yok bence cevrenizde
Valla bazıları keşke olmasa gerçekten ama var hepsi hiçbir konum fake değil inanmamayabilirsiniz bişey diyemem

Yani hediye sonuçta düşünmüş almış. Biz istemedikçe şans vermedikçe ne çıkacaktır başınıza? Alın güzel bir dil kullanımı. Adab- ı muaşeret. Kırmadan güzellikle de halledilebilir. Hediye için teşekkür ederim düşünceli tavrın iyiniyetin bana iyi bir arkadaş abi olduğunu gösterdi. Ama düşünmen yeterliydi de geç. Hem değerini hem duruşunu gösterir. Ne kimse kırılır ne de tranva yaratır. Sonra o güzel adamlar çeketlerini alıp çıkıp gidiyor. Biz uğraşıoz. :işsiz: Nezakettir bu yani. Alacağınız konuşacağınız kelime tavır sizin kim olduğunuzu belirler. Belki hiç öyle bir düşüncesi yok yetiştirilmesi böyle. Böyle nazik biri kim bilir.
Öyle bir düşüncesi var söylemiş çevremdekilere. O yüzden yoksa dediğiniz gibi hediye almanın kötü bir tarafı yok

Arkadaşlar iş ortamında benden hoşlanan biri var. Ben hoşlanmıyorum. Ve belli de ediyorum. Ancak bir türlü anlamıyor. Yazmaya devam ediyor. Aynı zamanda ara ara toplu da görüşmek durumundayım. Bu ay doğum günüm var. Ve aradı sana sürprizim var diye. Hediye almış verecekmiş. Ben de gerek yoktu dedim. Yarın vereyim dedi. O an bişey diyemedim ama hediyesini kabul etmeme kararı aldım. Ve bir arkadaşa söyleteyim yada direkt söyleyeyim diyorum. Arkadaşlara söylemiş ama bana tam olarak açılmadığı için tuhaf olur mu ?
Benim bir arkadaşım vardı böyle işyerinde ondan hoşlanan ama onun hoşlanmadığı bir de çocuk vardı. Kız köşe bucak kaçardı denk gelmemek için. Konuşsa yüzüne bakmadı köpek çekerdi adeta. Sonra kız da meyillendi şimdi sevgililer 😂 demem o ki ne oldum değil ne olacağım demelisin.

Ama yok vallahi olmaz diyorsan sopsoğuk davran. Başarılı olacağına garanti veremem çünkü bazı erkekler bu durumda daha da bağlanıyor.

Ne yaptınız dün? Merak ettim konu sahibi.
Mesaj attım düşündümde hediyeni almam uygun olmaz diye. Önce neden öyle düşündün demiş. Sonra da haklısın doğumgününden önce vermem olmaz o gün izinliymiş sonra vereyim yazmış şaka gibi. Onu bile anlamadı adam. Cevap vermedim ben de. Görünce de selam vermiyorum konuşmuyorum umarım anlar artık.

Mesaj attım düşündümde hediyeni almam uygun olmaz diye. Önce neden öyle düşündün demiş. Sonra da haklısın doğumgününden önce vermem olmaz o gün izinliymiş sonra vereyim yazmış şaka gibi. Onu bile anlamadı adam. Cevap vermedim ben de. Görünce de selam vermiyorum konuşmuyorum umarım anlar artık.
O kadar kişi görüştüğüm kişi var deyin yazdı size ama söylememişsiniz resmen açık kapı bırakıyorsunuz kendinize itiraf edin bence

O kadar kişi görüştüğüm kişi var deyin yazdı size ama söylememişsiniz resmen açık kapı bırakıyorsunuz kendinize itiraf edin bence
Ne alakası var yalan söylemek istemedim saçma sapan. Ki bir sürü ortak arkadaş var herkes biliyor hayatımda kimse olmadığını. Kendimi komik duruma düşürücektim. Ve Durduk yere böyle bi yalan söylememin daha yakışıksız olacağını düşündüm. Yalan söylemeyin diyen de çok yorum vardı bu arada. Açık kapı da böyle bırakılmaz heralde adamın yüzüne dahi bakmıyorum 🙄

Son durum hakkında bilgi vereyim.
İnstada durup durup eski fotoğraflarımı beğeniyordu çok rahatsız oldum ve arkadaşlıktan çıkarmak aklıma geldi ve çıkardım. Arkadaşlıktan çıkarınca anladı herhangi bir hamle yapmadığı gibi görünce artık bakmıyor bile 🙏 kırıcı oldu belki de ama iyi oldu onun için de.

Son durum hakkında bilgi vereyim.
İnstada durup durup eski fotoğraflarımı beğeniyordu çok rahatsız oldum ve arkadaşlıktan çıkarmak aklıma geldi ve çıkardım. Arkadaşlıktan çıkarınca anladı herhangi bir hamle yapmadığı gibi görünce artık bakmıyor bile 🙏 kırıcı oldu belki de ama iyi oldu onun için de.
Gözünüz aydın o zaman :halay:

Back
X