Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni transfer oldum, bebeklerime ve kendime güveniyorum. Allah'a bol bol dua ediyorum. Transfer sonrasını nasıl geçiriyorsunuz, paylaşmak ister misiniz?
bilmiyorumm hem blastosisite kesin tutacak diye bisey yokki:)) rabbim ol d:edikten sonra tabiki olur ama nebileyim korkuyorum iste...ilkinde de olmamasi icin bi sorun yok gibiydi ama olmayinca olmuyir iste
bilmiyorumm hem blastosisite kesin tutacak diye bisey yokki:)) rabbim ol d:edikten sonra tabiki olur ama nebileyim korkuyorum iste...ilkinde de olmamasi icin bi sorun yok gibiydi ama olmayinca olmuyir iste
Ama biliyorsun ki moral çok önemli. Bakma, ben de korkuyorum ama ne yapalım? Bak biz potansiyel hamileyiz zaten, mesele bebeklerin tutunması, öyle düşün, iyi enerjiler gönder embriyona)
Ama biliyorsun ki moral çok önemli. Bakma, ben de korkuyorum ama ne yapalım? Bak biz potansiyel hamileyiz zaten, mesele bebeklerin tutunması, öyle düşün, iyi enerjiler gönder embriyona)
Teşekkürler wanna inşallah öyledir, ben bebeklerimin benimle olduğunu düşünüyorum. Ama çok heyecanlıyım İnan ki!
Senin nasıl gidiyor hamileliğin, ne kadarlar oldunuz siz? Benden pırlantaya selamlar
Kelebekçiğim ben 36 yaşındayım, benim bir tüpüm tıkalı bir de yumurtalıklarım biraz tembel ama çok şükür tedavi iyi gitti.
Senin durumun ne? Biraz daha moralli misin bugün?