#direnembriyo

siyahkugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
722
48
118
İstanbul
Yeni transfer oldum, bebeklerime ve kendime güveniyorum. Allah'a bol bol dua ediyorum. Transfer sonrasını nasıl geçiriyorsunuz, paylaşmak ister misiniz?

mrb canim hayirli olsun transferin insallh sonuda pozitif olur...benimde dün blastosisit transferim oldu bekleyisteyim nedense cok umutlu degilim suan hicbisey hissedemiyorum:(

Neden ya? Bir de blastosist transfer olmuşun, daha ne?
Olmaması için bir sebep mi var? Hep pozitif düşün bence;))

bilmiyorumm:( hem blastosisite kesin tutacak diye bisey yokki:)) rabbim ol d:edikten sonra tabiki olur ama nebileyim korkuyorum iste...ilkinde de olmamasi icin bi sorun yok gibiydi ama olmayinca olmuyir iste:(

bilmiyorumm:( hem blastosisite kesin tutacak diye bisey yokki:)) rabbim ol d:edikten sonra tabiki olur ama nebileyim korkuyorum iste...ilkinde de olmamasi icin bi sorun yok gibiydi ama olmayinca olmuyir iste:(
Ama biliyorsun ki moral çok önemli. Bakma, ben de korkuyorum ama ne yapalım? Bak biz potansiyel hamileyiz zaten, mesele bebeklerin tutunması, öyle düşün, iyi enerjiler gönder embriyona;))

Ama biliyorsun ki moral çok önemli. Bakma, ben de korkuyorum ama ne yapalım? Bak biz potansiyel hamileyiz zaten, mesele bebeklerin tutunması, öyle düşün, iyi enerjiler gönder embriyona;))

canim senin sorunun neydi kac yasindasin kacinci tedavin vede transferin kacinci günündesin....? ayy cok fazla sordum galiba affina iginiyorum:)

canim senin sorunun neydi kac yasindasin kacinci tedavin vede transferin kacinci günündesin....? ayy cok fazla sordum galiba affina iginiyorum:)
Kelebekçiğim ben 36 yaşındayım, benim bir tüpüm tıkalı bir de yumurtalıklarım biraz tembel ama çok şükür tedavi iyi gitti.
Senin durumun ne? Biraz daha moralli misin bugün?

Back
X