Dırenıyorum ama yıne yenılıyorummmm!!!!!!!!!!!

oyask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
228
13
0
35
Ankara
arkadaslar benım sorunum goz yaslarımı tutamamak .bırısı bana kızdıgı zaman veya hosuma gıtmayen bır davranıs sergıledıgı zamn goz yaslarımı tutamıyorum .onlara karsı kendımı savunmam lazım ama ben acız kalıyorum .ben sadece rabbıme karsı acızım ama acız bır ınsanada karsı da acız kalıyorum .kendımle savasıyorum aglamayacagım dıye dırenıyorum derın derın nefesler alıp verıyorum ama yıne de goz yaslarıma hakım olamıyorum boncuk boncuk gozlerımden dokuluyor ...benm gıbı olan varmı ?????

seni çok iyi anlıyorum..bunu yenmenin yolu karşı tarafa cevap verebilmektir..bir kere yaparsan açılacaksın..düşündüklerini söylemekten korkma..kaybetmek olarak görme sonuçları..

Malesef ben de çoğu zaman öyleyim Ama ben genel anlamda sulu gözlüyümdür gerçi. Sadece olumsuz şeylerde değil. Olumlu şeylerde bile hemen gözlerim sulanır Nasıl düzeliriz bilmem :/

aaayy aynı ben..
cok aglak degılımdır ama gözümden yas geldıgınde dilim kıtlenıyor..
asla konuşamıyorum..

ılla kotu durumlarda dııl,güzel bıse soyllıceksemde,gözlerım dolu dolu olduysa ıs bıtmıstır..
dahada sesım çıkmaz..

bunu yenmem lazım..yoksa kendımı ıfade edemiyorum oyle anlarda..

hem ağlayıp,hem konuşanlara hayranım buyuzden:)

edıt;konuyu ıstedıgım gıbı anlamışım yıne..kusura bakma:)

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum..bunu yenmenin yolu karşı tarafa cevap verebilmektir..bir kere yaparsan açılacaksın..düşündüklerini söylemekten korkma..kaybetmek olarak görme sonuçları..

cevap vermekten cekınmıyorum am a gozyaslarımı da tutamıtorum .ee tabı aglarkende anlatmak ıstedıgını tamolarak anlatamıyorsun.

Ağlamak aslında yapı meselesidir. Fazla duygusal bir yapın var sanırım.
Bu biraz da yaşla alakalı belki ama daha çok yapı bana kalırsa.
Bir sabah bir arkadaş fabrikanın bahçesinde ağlaya ağlaya geliyor ama nasıl hüngür hüngür.
Ne olmuş? Servisi kaçırmış
Böyle bir mevzu için hayatta ağlamam. Gülesim geldi o ağlayınca..
Yani bu yapı olayı biraz. Ama tartışma/kızma zamanı ağlamak daha çok etkiler hem seni hem de karşı tarafı. Karşı taraf haklı dahi olsa sen ağlayınca haksız gibi hisseder kendini.
Senin gibi biriyle tartışmaya girmek istemem

Malesef ben de çoğu zaman öyleyim Ama ben genel anlamda sulu gözlüyümdür gerçi. Sadece olumsuz şeylerde değil. Olumlu şeylerde bile hemen gözlerim sulanır Nasıl düzeliriz bilmem :/

duzelmemız lazım yoksa ben kendımı cok ezık ve acız hıssedıyorummmm

aynen aglayınca anlatmak ıstedıgını de anlatamıyosun bu sefer anlatamadım cevap veremedım dıye kendıme kızıyorum

duzelmemız lazım yoksa ben kendımı cok ezık ve acız hıssedıyorummmm

Yok ben öyle de hissetmiyorum aslında.. Çünkü yakınlarımdan biri bana kötü birşey söylediği zaman öyle ağlamak geliyor bana. Yani benim için değeri olan biriyse canımı yakabiliyor Yoksa lafımı da söylerim yani herkese karşı öyle değil. İnşallah bu durumu biran önce atlatırsın

kendi kendine cevap vermekle başla.aklından o durumları gecirerek kendi kendine sesli cevap ver..ona söylüyormuş gibi..

karşındaki sen ne kadar kırıcı olmamak için uğraşıp secili cumleler kullansanda emin ol sen cevap verdiğinde tepkine şaşırıp söyle bir duracaktır..sen onlar için bir süpriz olacaksın..korkma karşındaki sana kırılmaz ayrıca kırılması gerekiyorsa bir insanın, gereğini yapmalısın..yoksa onu durduramazsın..

Yoksa yengeç burcumusun ?

burclarla hıc ılgılenmem cok ılgınç bır sey var annem agustos da dogurdugunu sonları oldugunu bılıyor ama ayın kacı oldugunu bılmıyor kımlıkte 10 kasım yazıyor .baba ya sorsam o ben kucukken olmus . sırf hangı gun dogdugumu bılmedıgım için ılgılenmıyorum cnm

Anladım yazdığın satırlarda kendimi gördüm sanki..

en cok bu sorunu yakınlarımdan bırı yapınca yasıyorum tutamıyorum kendımı..
ağlamasan cevap vermede zorlanmayacagım ama ağlayınca hersey bıtıyor.

:) Ahh kıyamam neden direniyorsunuz koy verin gitsin ağlamak güzeldir
Ağlamakta gülmekte aynı derecede doğal

en cok bu sorunu yakınlarımdan bırı yapınca yasıyorum tutamıyorum kendımı..
ağlamasan cevap vermede zorlanmayacagım ama ağlayınca hersey bıtıyor.

hayır senin sorunun ağlamak değil..verecek cevap bulamadığın kendini toparlayamadığın için savunma olarak ağlıyorsun..kendini duygularını kendine doğru tanımla..içinden avazın cıktığı kadar bağırsan ağlar mısın düşün bakalım..sadece rahatladığın için bir kaç damla yaş gelebilir.

evettt olabılır ama cevabım varsa da kendımı tutamıyorum .aglayınca kendımı cok rahatlamıs hıssedıyorummm.e baska bırı o konu uzerınde konussa gozlerım yıne doluyoooo aglamak ıcın kendımı zor tutuyorum

Son düzenleme:
ama hepsı yerın de guzelllllben ağlama olayını yerın de yapamıyorum:)

Bu sizin aşırı duygusal yapınızdan kaynaklanıyor.
Yaşınız kaç? küçükseniz zamanla kontrol etmeye başlarsınız dert etmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…