Bu sizin aşırı duygusal yapınızdan kaynaklanıyor.
Yaşınız kaç? küçükseniz zamanla kontrol etmeye başlarsınız dert etmeyin :)
evettt olabılır ama cevabım varsa da kendımı tutamıyorum .aglayınca kendımı cok rahatlamıs hıssedıyorummm.e baska bırı o konu uzerınde konussa gozlerım yıne doluyoooo aglamak ıcın kendımı zor tutuyorum
22 daha buyumem lazım
yapmamam gerektıgını bılıyorum ugrasıyorum ama ugrastıkça kendımı daha yenık hısssedıyorumsöyleyecek cesareti bulmak lazım sadece hepsi bu o da bir gün gercekten sabrın taşacak ve kendini bulacaksın..ben yada bir başkası ne kadar anlatırsa anlattın sen tecrube etmediğin sürece hepsi boş..başarılar
Yaşınız küçük değil ama büyükte değil :)
acaba içe kapanık mısınızdır hep böyle kişiler dışardan bir eleştiriyle ya da olumsuz bir tavırla karşılaştıklarında başka bir insana göre daha hassas olabiliyorlar bu da onların cevap mekanizmalarının zayıf olmasından kaynaklanıyor.
Birde aslında yaşla çok ilgilide değil bazen insanlar öyle şeyler yaşıyorlarki gerçekten duyguları onları değil onlar duygularını yönetmeyi öğreniyorlar.
yapmamam gerektıgını bılıyorum ugrasıyorum ama ugrastıkça kendımı daha yenık hısssedıyorum
cevap vermekten cekınmıyorum am a gozyaslarımı da tutamıtorum .ee tabı aglarkende anlatmak ıstedıgını tamolarak anlatamıyorsun.
ARTIK USTESINDEN GELMELIYIM cunku cok sıkıldım artık sureklı aynı duruma dusmektenAyyyyy aynen senin gibiyim.
Ben her tartismada aglamam, gercekten icime dokunan bir konuysa dayanamam, gozyaslarim suzulur. Beni uzen bir seyden bahsederken hic dayanamam.
Hele deger verdigim, sevdigim biriyse hic dayanamam. Hele sevdigim erkekse aglamaktan konusamam. Diger konularda katiyim ama is icin mesela asla aglamadim.
Bir keresinde eskiden asik oldugum erkekle tartisirken dayanamamistim, bence rezil olmustum. Karsisinda agladigim icin kendimi inanilmaz aciz hissetmistim. Bu olay 25 yasimda oldu bu arada, essek kadardim yani.
Gecen hafta ofis arkadasima kalbimi kiran, kalbime cok dokunan bir sey var, onu anlatirken agladim. Gozyaslarim zaten agzimi acmadan once suzulmeye baslamisti, engel olamadim.
Simdi 27 yasindayim, ama hala ayni kafadayim.Kendime hakim olmaya calisiyorum ama rezil oluyorum ara sira, yapacak bir sey yok. Yazdiklarimi okuyunca cidden cok aglak oldugumu fark ettim.
evet bırazcık ıce kapanıklık var kendı dunyam da yasamasınıdaha cok sevıyorum ama hayatın getırılerıne gore sosyalolmaya calışıyorum.bır de kımseyı ıncıtmemeye deger vermeye hıtap ederken duzgun cumleler kurmaya calısıyorum kı karsıda kı yanlış anlamasın ve kırılmasın dıye ama kımse bana karsı oyle yAPMIYOR
:) sosyalleşmek için biraz daha çaba gösterirseniz aşamayacağınız bir problem değil gibi duruyor.
Kimseyi kırmak istemeyişiniz ve uygun cümleleri seçmeye çalışmanız çok ince bir davranış zaten olması gerekende bu öyle değil mi?
Üzüldüğünüz, kırıldığınız bir durumu da yine aynı incelikle dile getirebilirsiniz bence bu hem karşınızdakini sakinleştirir, düşünmeye yöneltir. Hemde sizden özür dilenmesi ya da arada bir yanlış anlaşılma varsa çözüme ulaşmasını sağlar.
Bende ağlayabilen bir insanım bundan da hiç bir zaman gocunmam :) misal yolda ayakları çıplak bir dilenci çocuk görsem ona karşı olan çaresizliğimden oturup ağlarım.
Ama gün içerisinde ailemden, arkadaşlarımdan ya da iş yerindeki kişilere karşı kendimi savunmam gerekirse de bunu da soğukkanlılıkla yaparım.
Bence siz bu günden itibaren biraz insanlarla tartışmaya çalışmalısınız (kırılır incilir diye düşünmeden.) unutmayın siz dayanıyorsanız onlarda dayanabilir pek ala.
aslında cok fazla sosyalesme ımkanım yok benden kaynaklanmıyor ben cok ıstıyorum ama cevrem buna olanaksaglamıyor maalesefff o yuzden cok kıtapokumaya kendımce bırseyler cıkarmaya calısıyorum
Hımm sizi anlıyorum nasıl bir çevreniz olduğunu bilmiyorum tabi ki afaki konuşuyorum ben.
çalışıyor musunuz? okuyormusunuz biraz kendinizden ve çevrenizden bahsederseniz belki daha çok yardımcı olabiliriz size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?