Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

Bu topiği yeni farkettim birsen benim de arkadaşım sadece burdan değil dışardanda görüşüyoruz bende bugün görüştüm kendisiyle allah yardımcısı olsun onunda bebeklerinde allahın izni ile sağlıkla sıhhatle doğum da gerçekleşir zamanında inşallah 1 gün bile bebekler için çok önemli ama birsende çok yoruldu artık hakkında hayırlısı olsun inşallah bende dualarımdan eksik etmiyorum birsoşumu allah sizlerden de razı olsun hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu doğumlar dilerim

kızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee birsen doğum yapmış dün sabah 07:30 ta bebişlerinin birisi 2,400 diğeri 2,360 ağrılığında küvezede girmemişler çok şükür birsen narkozdan dolayı yoğun bakımda yatıyormuş ama bebişlerinde birseninde durumları iyiymiş gözün aydın güzel anne ve prensleri
maşallah kuzucuklara Allah analı babalı huzur içinde büyütsin inşallah:))))))

Ayyyyy kurtuldu ya çok şüküüüüüür, bende derin bi oh çektim vallahi, Rabbim analı babalı büyütsün inş.aaaaayyy çok sevindim beeen

kızlar az önce konuştum birseni odasına almışlar bebişleride doktor muayene edip getirecekmiş annesinin yanına çok şükür :))))

Bende konuştum şimdi kendisiyle çok şükür kurtuldu canım arkadaşım allaha şükür bebişler iyiymiş emzirmek için yanına getirdiler az önce

ohhh beeeeeeee hihoyyyt
sonunda bitti canım birsencim bak sağlıkla bebklerin doğdu inşallah en kısa zamanda oğullarını kucağına alır evine gidr bize de güzel güzel fotolar yollarsın :)

GOZUNUZ AYDIN BıRSEN ANNE... a.s.
HADı BAKALIM ıNSALLAH SAGLIKLA SIHHATLE NıCE GUZEL GUNLERıNı GORURSUN OGLUSLARININ...

DIRIMIM yıllardır bir umutla çırpındığın mutluluğuna en sonunda kavuştun.Ve bu umudun 1 ken 2 oldu Allah sana sabrının sonunda iki tane mucizeni kucağına vererek ödüllendirdi.ÖMER ve ALİ nin bir ömür sağlıklı mutlu ve şanslı olmalarını diliyorum.Senin adına çok sevindim artık kocaman bir aile oldun.Mutluluğun daim olsun arkadaşım.

ÇOK ŞÜKÜR RABBİME YAA ....
ALLAHIM SAGLIK SIHHAT VERSİN İNŞ.
HAYIRLI ÖMÜRLER İNŞŞŞ..
KOCAMAN ÖPTÜMa.s.

canım benim yaa sağlıklı olmalarına çok sevindim gözünüz aydın bizimde gözümüz aydın olsun canım kurtuldu sonunda inşallah bebişlerinide kucağına almıştır

birsencim çektiğin acılara değdi.sağlıkla bebişlerine kucağına aldın allah uzun ömürler versin,darısı bizlere inşallah

birsencim o kadar acı çektin ama meleklerin kucağında sağsalim.allahım uzun ömürler versin hepinize..
darısı bizm başımıza az kaldı hepimizede:)

birsencm sonunda kurtuldun canım allahım 3çünüzede sağlık sıhat versin allah analaı babalı büyütsün

canım çok şükür kurtuldun hihoyyytAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ayy senden mutlusu yoktur şimdi negüzel darısıbizm başımıza hayırlısıylahihoyyyt

ayy inanmıyorum tüylerim diken diken okudum şükür yaa sıra bende ilaç içiyorum bende doğum olmasın diye doktorum 36. haftaya kadar içip kesicem dedi bakalım ondan önce ve hemen o hafta doğarsa 2-3 gün kuveze girecek dedi dua edin de gerek kalmasın 38. haftayı bulayım bende bebeğimle amiinnnn..birsencim üçünüze de allh sağlık sıhat uzun ömür versin

Allah'ıma bin şükür sağ salim kuzularını aldı Birso'm kucağına hihoyyyt

Telefonum çaldı. Bi baktım Birso. Allah'ım dedim ne olur güzel haberler olsun. "Kız Birso doğurdun mu sonunda?" diye açtım telefonu. Evet canım dediği anda oh be dedim sonunda çok şükür. Sesi de bir iyi geliyor. İçimden dedim belli ki herşey yolunda. Hemen Banu'şa haber verdim. Ben nete giremediğim için yazar mısın dedim kızlar merak etmişlerdir. Oda sağolsun yazmış hemen size. Oğluşlardan biri fazla yediği için özel bakıma bile almışlar. Küvez de yok çok şükür. Birso'mda 1 gün yatmış yoğun bakımda ama çıkar çıkmaz aramış bizi sağolsun. Şimdi sıra bebişlerin resimlerinde.

Hadi Birso'm ayaklanda biran önce Alişle Ömerimizi göster bize. Bak Akman senden önce davranıp işi halletti kaydirigubbakcemile3

Öpüyorum seni , en çokda kuzularımızı :1hug: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…