Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

Canım dualrımız seninle meraketme sağlıklı bişekilde zamanında alıcaksın oğluşlarını inşallaha.s.

canım ALLAH YANINIZDA OILSUN hiç merak etme allahın izniyle bebeklerinde sende sağlıklı bi şekilde çıkacaksınız inanıyorum burdan bebeişlerinin fotolarını göreceğiz maşşallah diyeceğiz sen sakin ve stresten uzak olki bebeklerinde içinde rahat etsinsen vakitlice gelsinler inşallahhh.................

canımmmmm bırsen bacım gonlunu ferah tut ogluşların yıne naz yapıyorlar annelerıne beklıycek onlar 32. haftaya kadar hatta dahada fazla
canım ayrıca bak şekerın cok yuksek degılmış bebışlerının normalden kılolu olmasıda cok ıyı ayrıca erken gelse bıle tosuncuklar kendılerını hemen toplarlar
dualrımız senınle tatlım

canım arkadaşım inş sağlıkla 32. haftada yavruşlarına kavuşursun dualarım seninle allah yavrulatını sana bağışlasın öpüyorum canım moralini yüksek tut :1hug:

inşallh canım ınatcı annenin inatcı oglusları olurmus...sende bu ınat bu azım oldukca bırakmaz kuzucuklar senı...kucaklayıpta cıkıcaksın ogluslarını inşallah..dualarımız senınle bırsencım...

ankakuşu böyle bir yer açman çok güzel olmuş iyi düşünmüssün sağolasın ellerine sağlık
birsencim canım koca göbişlim benima.s.oğluşlar bekleyecek merak etme allahın izniyle biz sana hergün dua ediyoruz burda:Saruboceq:her zaman yanındayız. hep aklımızda sensin.sen rahat ol, stresten uzak dur yeter herşey bebekleri etkiliyor biliyorsun.
seni çok seviyoruz ...tosunpaşalarımı öpüyoruz tosunumlaŞeniz

dirimcim canim moralini bozmamaya caliş..inşaAllah bebişlerini saglikla kucagina alacaksin..32.haftayida 36.haftayida doldurcaksin inşaAllah dualarimiz seninle Şeniz

ankakusucum cok iyi yapmişsin bu konuyu acmakla Şeniz

ankakuşu canım çok iyi düşünümşssün dualarımız birsenimiz ve oğluşlarıyla inşallah bu mübarek cuma günü hayırlısıyla beklicek oğluşlarımızz..

Dırım canımmm allah yardımcınn olsunn.Bu mübarek günde dualarımız seninlee.Allaha emanett ol.İnşallahh bebelerini sağlıcakla kucagına alıcaksın

Kızlar şimdi aradım Birso'yu. Annesi çıktı. Dün bişey yokmuş ama bu sabah yine sancısı olmuş. Morali bozuldu uyudu dedi annesi. Ah canım ya Allah yardımcısı olsun. Amma sancı çekti kuzum ya :çok üzgünüm: Ben yine sonra arayınca bilgi veririm size kızlar...

Allah yardımcısı olsun Arkadasımızın, inşallah saglıkla sıhhatle kavusur yavrularına..
Allah annesıne babasına bagıslasın ınsallah kuzucuklarıı..

birsen,
moralini bozma... cektigin herseye degecek... bebisleriniz kucagina saglikli olarak aldiginda hepsini bir cirpida unutucaksin ben eminim. onlari dusun bir de ellerinden birsey gelmese de surekli seni dusunen arkadaslarini dusun, dayanmaya calis...
bence de ogluslarin 32 haftayi bitirecek...

bak benim kizim da ogullarina selam gonderiyor, tepikler atarak...

Birsencim senin için en önemli şey moral şimdi canım,lütfen kötü şeyleri düşünmemeye çalış bitanem,sapasağlam olacak oğluşların Allah'ın izniyle,her akşam bebişim için dua ederken senin bebişlerinin durumu içinde dua ediyorum,şükürler olsunki günlerdir dayanıyor bebişlerin,sen yıprandın sancıdan ama annelik böyle birşey,hem şu an hastanede olman hemen müdahale edilebilmesini sağlıyor,kötü olabilecek bir durumu doktorlar engellerler cnm,hem bebişlerinin kilosuda iyiymiş ne güzel,Güzel haberlerini alıcaz cnm inş.:1hug::1hug:

birsencim allahın izniyle oğluşlarını kucağına aldığında bütün sıkıntılarını unutacaksın dualarımız seninle...

birsencim canım moralini bozma herşey iyi olcak.allah hayırlısıyla kavuştursun seni bebeklerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…