Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

kızlar hastanedeyim cuma günü sancılandım serumda fayda vermiyor fitille durdu .....
şimdi daha iyiyim bugün birazcık sancım var doktorum dün birgün birgündür diyor
eşimede çıkaramam demiş ilacı hiç kesmedik bu halde sancıları var demiş eve yollamak olmaz
eşimde kalsın içimiz rahat demiş sanırım doğum yapıp çıkacaz

Birsencim Allah yardımcın olsun cnm,dualarımız seninle ve bebişlerinle

birsencim sabır canım sabır inşallah zamanında ve kucağında oğullarınla gülerek çıkacaksın o hastaneden. orada olman daha iyi anında müdahale edebilirler herhangi bir durumda canım

cnm sabretsin senin kuşlar biraz daha söyle gerçi bak moralini yüksek tut şimdi biliyosun 6 aylık bebekler bile yaşıyolarken sen nerdeyse 8. ayına gireceksin 30 haftalıksın allahın izniyle bişey olmaz ciger geliştirici iğne vuruyolarmı şimdi sana?o çok önemli

Birsoooo'm sen stres yapma bacım. Yat keyfine bak yerimseniben Bak öyle böyle günler geçip gidiyor. Kuzuların da hayırlısıyla sağ salim gelecekler dünyaya a.s.

Merhaba arkadasim...Oncelikle herseyin hayirlisi diyeyim...Tam sorunun ne oldugunu analamadim ama en onemlisi psikolojinin iyi olmasi ve strese girmemendir...Stres herseyi negatif etkileyecegi gibi ,dogumuda hizlandiracak.Aman kafan rahat olsun hersey cok guzel olacak,ve yolunda gidecek..
Bende 2008 mayis annesiyim...2kizima da hamileligimde hamilelik sekerim cikti 2. kiizmda bun ailaveten yuksek tansiyonum vardi...Ve yaklasik 28 .haftadan sonra sik sik hastanede yatmam gerekti..Bazen 1hafta yatiyordum bazen 1 gun...Artik gebelik zehirlenmesi dedikleri (tibbi adini unuttum ,hatirlamak da istemiyorum aslinda) bir ana gelipte benim hayatim riske girince normal gunumuze 4 hafta kala kizim dunyaya geldi...Bir sure hastanede yatti.Ama suan o kadr saglikli ki..Erken dogmasina ragmen akranlarindan cok daha uuzn ve kilosu hepsinin ustunde....Tam gununu tamamlasa kac kilo dogardi acaba diyoruz...

Seni anliyorum ama soylemek istedigim su ki sadece senin huzurlu ve rahat olman bile bebislerine yardimci olacaktir..Allahin izniyle bebislerine kavustugun gun bu zor gunleri unutacaksin...Allah yardimcin olsun dualrim seninle olacak.Ben dogum sirsinda sanki burdaki arkadaslarimin dualarini duydum diyebilirim ..Oyuzden sana herkesin dua ettigine eminim

canım günaydın. dualarımız seninle. tek bebişler az daha dursunlarda ne olacak yat ordan bebeklerin kucağında çık ne olacak hayırlısı böyleymiş canım.öpüyorum seni.

merhaba kızlar birsenle aynı durumdayım başka başlık açmak istemedim o yüzden şimdi doktordan geldim bebegim yamuk duruyormuş solda poposu sağda başı yukarda ayakları buda rahimi enine geriyormuş ve erken doğum oluyormuş birsene dediğim ciger geliştirici iğne verdi doktor 2 şer tane kortizon içeren iğnelermiş bunlar 12 saatte 1 vurul dedi birde rahim fazla gerilmesin diye hap verdi o da çarpıntı yaparmış o nun içinde çarpıntı hapı verdi sadece gerekli durumlarda ayağa kalk normalde hep yatış dedi bu iğnelerden olan varmı korkuyorum bebegime yer yokmuş içerde birde sag tarafımda 8 cm myom var o da bebege yer vermiyor off yaasenağlama

birsencim canım dualarımız sizinle... stres yapma sakın öptüm canım. benisec canım sanada geçmiş olsun.inşallah ilaçlar işe yara ve herşey yoluna girer..

benisec geçmiş olsun cnm
birsen inş biraz daha bekler cnm bebişlerin neyse sağlıklı olsunlarda hastanede kal ne olacak ki

geçmiş olsun cnm,inş. vaktinde gelir bebişin:Saruboceq:

benisec cnm çok geçömiş olsun cnm

ben hastanedeyim çok şükür iyiyim
ilaç birkaçgünda aynı dozdan gidecek bakalım bu haftada hastanede olacaz doktorumuz 32 göremek istiyor

benisec gecmis olsun... moralini yuksek tutmaya calis bebisin icin, ins iyi olacak...

beniseccim korkma..bende vuruldum o igneden..seherimde vuruldu..korkcak bişi yok..tam tersi Allah korusun erken dogum söz konusu oldugunda cok cok faydasi var..

dirimcim canim inşaAllah 32.haftayi gececeksin canim..dualarimiz seninle

Canım sıkma canını. O iğnelerden hastane de yatarken bana da yaptılar 2 tane. Hiçbir sakıncası yok. Bebeğin ciğer gelişimine yardımcı oluyor. Sen yat dinlen canım. Allah'ın izniyle hiçbirşeycik olmaz bekler kuzun vaktini a.s.

ilaç birkaçgünda aynı dozdan gidecek bakalım bu haftada hastanede olacaz doktorumuz 32 göremek istiyor

Görcez görcez bacım 32 değil 33 hatta 34'ü bile bekleyecek oğluşların teyzelerine söz verdiler a.s.

Beniseç canım geçmiş olsun ya inşallah ikiniz de atlatacaksınız bugünleri ve sağlıkla alacaksınız bebişlerinizi kucaklarınıza

doktor iyi yapmış çok sevindim yat canım orda en azından başında hocalar var müdahale etmek çabuk oluyordur dayan canım az kaldı.

Ya benimde aynı dr bişey demedi yan duruyor ve dr zor döner dedi benim kızında popo solda baş sağda gerildiğinde canım ağzıma geliyor ben bu gittiğimde dr la iyi konuşayım.iğnelerin adını da verirmisin bana.
Bu arada dikkat et canım az kaldı zaten

Kızlar bu arada Birso'yla konuştum. Verdikleri ilaç artık sersem gibi yaptığı için bu saah dozunu azaltmışlar. Çünkü kanında yüksek çıkmış değerler. ılaçlar azaldı diye inşallah sancım artmaz dedi. Hafif hafif sancısı devam ediyomuş. Çok selamı var sizlere. Sema'yı merak etmiş. Sizde nosu olan var mı kızlar? Varsa gönderinde bana bir arayayım ya bende merak ettim nedir durum?

Son düzenleme:

Birsencim, sancılarının az olduğuna sevindim canım,iyi haberlerini bekliyoruz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…