- Konu Sahibi ankakuxsxu
-
kızlar hastanedeyim cuma günü sancılandım serumda fayda vermiyor fitille durdu .....
şimdi daha iyiyim bugün birazcık sancım var doktorum dün birgün birgündür diyor
eşimede çıkaramam demiş ilacı hiç kesmedik bu halde sancıları var demiş eve yollamak olmaz
eşimde kalsın içimiz rahat demiş sanırım doğum yapıp çıkacaz
merhaba kızlar birsenle aynı durumdayım başka başlık açmak istemedim o yüzden şimdi doktordan geldim bebegim yamuk duruyormuş solda poposu sağda başı yukarda ayakları buda rahimi enine geriyormuş ve erken doğum oluyormuş birsene dediğim ciger geliştirici iğne verdi doktor 2 şer tane kortizon içeren iğnelermiş bunlar 12 saatte 1 vurul dedi birde rahim fazla gerilmesin diye hap verdi o da çarpıntı yaparmış o nun içinde çarpıntı hapı verdi sadece gerekli durumlarda ayağa kalk normalde hep yatış dedi bu iğnelerden olan varmı korkuyorum bebegime yer yokmuş içerde birde sag tarafımda 8 cm myom var o da bebege yer vermiyor off yaasenağlama
merhaba kızlar birsenle aynı durumdayım başka başlık açmak istemedim o yüzden şimdi doktordan geldim bebegim yamuk duruyormuş solda poposu sağda başı yukarda ayakları buda rahimi enine geriyormuş ve erken doğum oluyormuş birsene dediğim ciger geliştirici iğne verdi doktor 2 şer tane kortizon içeren iğnelermiş bunlar 12 saatte 1 vurul dedi birde rahim fazla gerilmesin diye hap verdi o da çarpıntı yaparmış o nun içinde çarpıntı hapı verdi sadece gerekli durumlarda ayağa kalk normalde hep yatış dedi bu iğnelerden olan varmı korkuyorum bebegime yer yokmuş içerde birde sag tarafımda 8 cm myom var o da bebege yer vermiyor off yaasenağlama
benisec cnm çok geçömiş olsun cnm
ben hastanedeyim çok şükür iyiyim
ilaç birkaçgünda aynı dozdan gidecek bakalım bu haftada hastanede olacaz doktorumuz 32 göremek istiyor
doktor iyi yapmış çok sevindim yat canım orda en azından başında hocalar var müdahale etmek çabuk oluyordur dayan canım az kaldı.benisec cnm çok geçömiş olsun cnm
ben hastanedeyim çok şükür iyiyim
ilaç birkaçgünda aynı dozdan gidecek bakalım bu haftada hastanede olacaz doktorumuz 32 göremek istiyor
Ya benimde aynı dr bişey demedi yan duruyor ve dr zor döner dedi benim kızında popo solda baş sağda gerildiğinde canım ağzıma geliyor ben bu gittiğimde dr la iyi konuşayım.iğnelerin adını da verirmisin bana.merhaba kızlar birsenle aynı durumdayım başka başlık açmak istemedim o yüzden şimdi doktordan geldim bebegim yamuk duruyormuş solda poposu sağda başı yukarda ayakları buda rahimi enine geriyormuş ve erken doğum oluyormuş birsene dediğim ciger geliştirici iğne verdi doktor 2 şer tane kortizon içeren iğnelermiş bunlar 12 saatte 1 vurul dedi birde rahim fazla gerilmesin diye hap verdi o da çarpıntı yaparmış o nun içinde çarpıntı hapı verdi sadece gerekli durumlarda ayağa kalk normalde hep yatış dedi bu iğnelerden olan varmı korkuyorum bebegime yer yokmuş içerde birde sag tarafımda 8 cm myom var o da bebege yer vermiyor off yaasenağlama
Kızlar bu arada Birso'yla konuştum. Verdikleri ilaç artık sersem gibi yaptığı için bu saah dozunu azaltmışlar. Çünkü kanında yüksek çıkmış değerler. İlaçlar azaldı diye inşallah sancım artmaz dedi. Hafif hafif sancısı devam ediyomuş. Çok selamı var sizlere. Sema'yı merak etmiş. Sizde nosu olan var mı kızlar? Varsa gönderinde bana bir arayayım ya bende merak ettim nedir durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?