Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

Birsen canım Allah yardımcınız olsun. Rabbim gününde zamanında sağlıkla bebeklerini eline ayağına kavuştursun inşallah. Dualarımız seninle.

birsenimm dualarımız sen ve oğluşlarınla cnm gönlünü ferah tut Allahın izniyle biraz daha sabredecek oğluşlarınnnn

birsen iyi akşamlar canım dualarımız seninle her şey güzel olcak bekliyecek bebişlerin sabır canım

Birsen çok geçmiş olsun.Sen kendini üzme neler atlattın bunuda sağ salim atlatırsın inş.Annesini korkutuyo afacanlar....

geçmiş olsun arkadaşımıza...
Allah yardımcısı olsun da,zamanında doğum gerçekleşsin inşallah...
dualarımız Birsen için ve doğum yapacak bütün arkadaşlarımız için...
hepinizin Allah yardımcısı olsun...
sevgiler...

Birsencim bugün senin bebişlerde benim bebişte 29 hafta 5 günlük oldu,neredeyse 30 haftalık sayılırlar artık ,büyüyorlar annesi maşallah onlara,merak etme sen 32 haftalık zamanlarınıda görücez Allahın izniyle.:Saruboceq:

birsenim canım inşallah iyisindir.bak duruyor paşalar annesi çok şükür allaha..
öpüyorum seni çok.

Dırımkızım hamile olduğun zamanı hatırladım şimdi.
Rabbim bebeklerini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.
Stres yapmamaya çalış 2 haftacığın kalmış. Bellimi olur belkide daha fazla içeride kalacaklar anneciklerini şaşırtıp. Sen hastanedesin, elinden geleni yapıyorsun. Sıkmamaya çalış canını. Allah'a emanet olun.

Canım Birsenim,

Kaç günlerdir hasta olduğum için bişeyler yazamadım,seni arayamadımda.Emin ol oğluşların kucağında çıkacasın hastanede onlar vaktini doldurmadan gelmiycekler bitanem.Hepimizin yüreğinde ve dualarındasın rabbim dularımızı geri çevirmeyecek.Her gece yatarken çektiğin rahatsızlıkları düşünüp kendimizi senin yerine koyuyoruz bizde senle sancı çekiyoruz sanki.Ama az kaldı sabır canım sabır.

Kızlar bugün 2 gibi Birso'yla konuştum. Keyfi yerindeydi. Sancıları durmuş. Umarım böyle devam eder de kuzular biraz daha beklemiş olurlar... Bakalım doktor hafta içi ne diyecek dedi? Hepinize selamı var hihoyyyt

Canim cok iyi dusunmusun hic olmazsa burdan ogreniyoruz ayrica birsencim dualarim seninla Allah senin kucuklarin kucagina almaya nasip etsin insallah saglikla sihhatle dogurursun Allah sana yardimcin olsun Allahtan hic duadan eksik etme

dırımcim rabbim meleklerini korusunnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar bugün 2 gibi Birso'yla konuştum. Keyfi yerindeydi. Sancıları durmuş. Umarım böyle devam eder de kuzular biraz daha beklemiş olurlar... Bakalım doktor hafta içi ne diyecek dedi? Hepinize selamı var hihoyyyt

bu veletler şaka yapiyorr demiştim..cok sukur durmus sancilari kaydirigubbakcemile3 inşaAllah vaktinde saglikla dünyaya gelicekler yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…