Geçen düğün davetiyesi için arkadaşa.gittim kocası cins ztn belki gönlü olmucakEğer gelecek birisi varsa götür bence ama olmazsa olmazsa değil.
Kocalarının neden gönlü olmasın ki? Ben en yakın arkadaşım olduğu için gideceğim deyip gitmiştim. Yanınızda biri olsa iyi olur ama olmasa da idare edilir.Arkadaşlar 12 Haziran da dış çekimim var.nisanlimla beraber gidicegiz.fotografciyla konuştum yanımda yardimci olcak biriside olucakmis.annem tutturmus yanımda arkasin gelsin diyor.iki tane arkadaşım var ikiside evli gel desem kocalarının gönlü olucak mi yani görümcen gelsin diyor.hem.calisiyor.hemde gelmesini istemiyorum.nisanlimla halledemez miyiz bende birinin gelmesini istiyorum ama olmuyor kimseye uymuyor
Geçen davetiye için gittim kaynanası düşmüş ayağını kırmış sonrada kötüleşti niye bakmadın diye yanımda.surekli atistilar hoşuma gitmedi gel desem kocası istemicekKocalarının neden gönlü olmasın ki? Ben en yakın arkadaşım olduğu için gideceğim deyip gitmiştim. Yanınızda biri olsa iyi olur ama olmasa da idare edilir.
Benim dış çekimde hem Görümcem hem de arkadaşım gelmişti yani öyle çok abartı faydaları olmadı ama daha zevkli geçmişti beraberArkadaşlar 12 Haziran da dış çekimim var.nisanlimla beraber gidicegiz.fotografciyla konuştum yanımda yardimci olcak biriside olucakmis.annem tutturmus yanımda arkasin gelsin diyor.iki tane arkadaşım var ikiside evli gel desem kocalarının gönlü olucak mi yani görümcen gelsin diyor.hem.calisiyor.hemde gelmesini istemiyorum.nisanlimla halledemez miyiz bende birinin gelmesini istiyorum ama olmuyor kimseye uymuyor
Aynen tuvalet sorun onuda gitmeden önce girerim fazla su icmem olur biterBenim nişan çekiminde eşimin arkadaşı düğün çekiminde ablam vardı. Olmasa da olurlardı. Belli bir etkileri olmadı çekimde. Sorun olmaz o yüzden.
Getir.demedi.biz yardımcı oluruz sorun olmaz dediE götür görümceyi nolcak
Bizim cekimde fotografci duzeltmisti gelinligi falan yanimda nedimem olmasina ragmen, kendisi selfie cekinmekle mesguldu
eger fotografci yaninda birini getir diyorsa götür derim
Eh iyi o zamanGetir.demedi.biz yardımcı oluruz sorun olmaz dedi
Yanınızda yardımcı olacaksa gerisi kuru kalabalık olur , bence tek git çok samimi yanında isteyeceğin birileri yoksa tabi...Arkadaşlar 12 Haziran da dış çekimim var.nisanlimla beraber gidicegiz.fotografciyla konuştum yanımda yardimci olcak biriside olucakmis.annem tutturmus yanımda arkasin gelsin diyor.iki tane arkadaşım var ikiside evli gel desem kocalarının gönlü olucak mi yani görümcen gelsin diyor.hem.calisiyor.hemde gelmesini istemiyorum.nisanlimla halledemez miyiz bende birinin gelmesini istiyorum ama olmuyor kimseye uymuyor
Eh iyi o zaman
bazi pozlar gelin cicegiyle bazilari ciceksiz oluyor
Cicegi telefonu tutuyor iste
goturmen sart degil ama boyle ufak tefek seylere yariyor
[/QUOcicegi poşete koyarim
Samimi.varda eşi heryere gondermiyorYanınızda yardımcı olacaksa gerisi kuru kalabalık olur , bence tek git çok samimi yanında isteyeceğin birileri yoksa tabi...
Evet ben bilirimAy aman sen bilirsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?