Dış çekim de yanımda biri olması gerekli mi

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Arkadaşlar 12 Haziran da dış çekimim var.nisanlimla beraber gidicegiz.fotografciyla konuştum yanımda yardimci olcak biriside olucakmis.annem tutturmus yanımda arkasin gelsin diyor.iki tane arkadaşım var ikiside evli gel desem kocalarının gönlü olucak mi yani görümcen gelsin diyor.hem.calisiyor.hemde gelmesini istemiyorum.nisanlimla halledemez miyiz bende birinin gelmesini istiyorum ama olmuyor kimseye uymuyor

E götür görümceyi nolcak
Bizim cekimde fotografci duzeltmisti gelinligi falan yanimda nedimem olmasina ragmen, kendisi selfie cekinmekle mesguldu
eger fotografci yaninda birini getir diyorsa götür derim

O arkadaşlar çok çok fazla eşyalarınızı taşıyarak yardımcı oluyorlar.
Yani bir kaybınız olmaz,sadece biraz yorulursunuz.

Kocalarının neden gönlü olmasın ki? Ben en yakın arkadaşım olduğu için gideceğim deyip gitmiştim. Yanınızda biri olsa iyi olur ama olmasa da idare edilir.

benim annem ve kardeşim vardı eşiminde kendi için erkek yeğeni gelmişti. Gerçekten çok büyük destekleri oldu. Gelinlikle çekimim olmuştu çok zorlanmıştım herşeyde yardımcı oldular

Kocalarının neden gönlü olmasın ki? Ben en yakın arkadaşım olduğu için gideceğim deyip gitmiştim. Yanınızda biri olsa iyi olur ama olmasa da idare edilir.
Geçen davetiye için gittim kaynanası düşmüş ayağını kırmış sonrada kötüleşti niye bakmadın diye yanımda.surekli atistilar hoşuma gitmedi gel desem kocası istemicek

Benim dış çekimde hem Görümcem hem de arkadaşım gelmişti yani öyle çok abartı faydaları olmadı ama daha zevkli geçmişti beraber

Benim nişan çekiminde eşimin arkadaşı düğün çekiminde ablam vardı. Olmasa da olurlardı. Belli bir etkileri olmadı çekimde. Sorun olmaz o yüzden.
Aynen tuvalet sorun onuda gitmeden önce girerim fazla su icmem olur biter

E götür görümceyi nolcak
Bizim cekimde fotografci duzeltmisti gelinligi falan yanimda nedimem olmasina ragmen, kendisi selfie cekinmekle mesguldu
eger fotografci yaninda birini getir diyorsa götür derim
Getir.demedi.biz yardımcı oluruz sorun olmaz dedi

Gorumcede bencil birisi pek faydası olmaz

Yanınızda yardımcı olacaksa gerisi kuru kalabalık olur , bence tek git çok samimi yanında isteyeceğin birileri yoksa tabi...

Benim arkadaşım gelmişti eşyalarımı tutmuştu. Aynı zamanda telefonuyla bir taraftan çok güzel karelerimizi çekmişti fotoğrafçının yanında ek olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…