Diş çektirme

MorSeker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
596
571
103
Kızlar konu taşınır mi bilmem ama benim için bir sorun dert. ..

17 haftalık hamileyim eskiden kanal olan dişimin dolgusu düşmüştü Hamilelikten önce dolgu oldu tekrar ama dış kenarı kırıktı yavaş yavaş dış çevresi kırıldı dolgu sadece içinde kaldı ama sürekli düşüyor takıyordum dün dişim den kalan son parça da kırıldı dolgu düşüp duruo boşluk kalacak daha kötü olacak diye takmaya devam ediom sadece kök kaldığından çekimi zor olacak sanırım ameliyat gibi bişeyle nasıl yapcam ne etcem bilen ve yaşayan var mı

hem kadın doğum hem de diş doktoruna ayrı ayrı sorun

belirli bir aşamada lokal anestezi iğneleri bile sıkıntı oluyormuş ama diş doktorları bir şey olamz deyip yapabiliyormuş

ağrın sizin yoksa idare etsen; sonra yaptırırsın

anlatımından pek ağrımıyor gibi geldi

Çok şükür şimdilik pek ağrım yok sanırım boşluk kalsa daha çabuk ağrıyacak..

Ama birden dolgu bi düşüyor geçen gün misafirler konusuyorum Tak bi düştü
Allahtan ağzımdan çıkmadı nene gibi dış takip duruom bu sekilde bir gün patlak vercek mecbur bakalım

merhaba

bende hamileyken 20 lik dişimde anlatığın sıkıntılar oldu. kadın doğumcum işlem yaptırabilirsin dedi.ama röntgen çekilemediği için doğum sonrasına kaldı. sonra doğdu kızım ama bu seferde süt verdiğim için 6 ay işlem yaptıramadım ağrılar sızılar... neyse en son zorlu bir süreçle çekildi dişim. sana tavsiyem röntgen çekilmiyecekse yaptır doğum sonrası daha sıkıntı..

Kizlar bende bu ay hamilelik düşünüyorum..23 aralık ta reglim bitio..calismalara baslayacaz iste ama 31 inde dis dolgu randevu var..sizce etki eder mi..yani yumurtlama zamanım 27 sinde baslio..

daha düğün zamanı aynı şekilde dişim kırıldı ve korkumdan gitmedim boşlukla yaşıyorum :) kötü bişey biliyorum ama bana hiç zararı olmadı hatta bu aralar korkuyorum ağrı yaparsa hamile halimle nasıl yaparım diye

Şuan bende aynı şeyi kara kara düşünüyorum

kadin doğum doktorunuza sorun..
arkadaşımın başına gelmişti..
kullanabilecegi anestezi ilacını n ismini vermişti ona göre cektirmisti dişini.
sanırım halledilebilir bi durum.
röntgen kısmına katılıyorum...
gerekmiyorsa hallettirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…