Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Diş çıkarma

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

1g2s

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
45
4
16
36
İyi günler dört aylık erkek bebeğim var diş çıkarcak umarım çok huzursuz sürekli elleri dişinde altta biraz beyazlık var uzun süredir kaşınıyor huysuz dört ayda çıkar mı diş yada ne kadar sürede kaçınmaya başlıyor kaşındktan ne kadr sonra çıkartıyor birde ağrısı için kalıntısı için önerebilecğnz bişey var mı teşekkürker

Diş kaşıyıcı ver oyalansn. Ne sürede çıkar belli olmaz.bazi bebekler 3 ay boyunca kaşır bazı bebekler kısa sürede çıkarır. Biraz da bu diş çıkarma genetik

Canım 4. Ayda diş çıkartabilir bebekler. Bu durum bazı bebeklerde 3 aylımken başlıyo. Diş etleri kaşınmaya ve huysuzluğu başladığı zaman bir aya yakın bi sürede patlatıyolar.

Sana tavsiyem o plastik diş kaşıyılarını ve diş jellerini asla önermiyorum çok sağlıksız. Bebeğinin eline havuç salatalık ve hatta taze soğan verebilirsin. Soğanın uyuşturucu etkisi var.

Benimde iki tane oğlum var ellerinden öper şükür sorunsuz atlattık. Allah yardımcın olsun

Benim ki 3 ayliktan beri kaşiyor şu an 6.5 aylik patladi gibi ama böyle baktiğinda gözükmüyor daha...

Saol cnm inş soğanı veriymda almyo :)) bide tutamyo daha

ne güzel dertler allahım:) mutlu mesut çıkarsın pirinç dişlerini yavrucuğum:)

bir ara jel vardı sürülüyordu bebişin dişinin çıktığı yere:) bir danışın isterseniz çocuk doktorunuzu arayıp:)

bir de kehribar kolyeler iyi geliyor diye duydum ama ben korkardım takmaya allah korusun boynuna dolanır vs diye..

Ay kızlar bende soruyum konu açmıştım pek ilerlemedi kızımın damağına baktım diş etine yakın yan taraflarda kabarık hissettin daha önceden varmıydı bilmiyorum

Cok tavsiye etmem lakin çocuk huysuz ve uykusuz kalıyor ise eczanede bir jel var onu kullanabilirsiniz
Salatalik ekmek kabugu taze sogan pirasa bunlar diş etlerini kaşımaya ve bir miktar acısını dindirmeye yarar
Acil sifalar dilerim

Kız
Eşime dedim o kolyeyi aman ben bakarım şocuğa boşver kolyeyi dedi ya

Kolye almayın, ne olursa olsun boğulma yutma riski var. Zaten kehribarın zararı tam olarak bilinmiyor. Yani doğal tamam da, doğal her şey mükemmel faydalı değil.

Benim de kızım bir kaç gündür huysuz, taze soğan verdim bir iki kez ama çıtır çıtır yiyince vermiyorum artık (4,5 aylık henüz ek gıda almıyor)

Diş jellerinin fazlası boğaz uyuşturup beslenmesinde sıkıntı yaratabiliyor diye son ana kadar o kozu kullanmıcam.

Zeytinyağının içine biraz karanfil atıp bir gece dolapta bekleyip sürmeyi öneriyorlar. Henüz denemedim ama sanırım bunu denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…