Diş çıkarma

1g2s

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
45
4
16
36
Slm kızlar oğluşum 5 aylık acayip dişleri kaşınıyo elini ağzından çekmiyo ama daha dişlerde hiç bir belirti yok son günlerde iyice mızmız oldu uyku bilmiyoruz kaç gecedir uyumuyorz gündz uykumzda yok akşam olunca daha çok azıyor ağrısı daha belirti de yok ne kadar sürede çıkar bu dişler daha ne kadar çekeriz birde lütfen ağrısını hafifletmek için doğal yollardan bildiğiniz yaptığınız şeyler var mı bebeğimin canı çok yanıyor JEL doktorumuz önermesi onun dışında doğal bilgisi olan varsa teşekkürler şimdiden

Zahide yetisde bir doktor söylemisti papatya yaği iyi geliyormus bir arastir istersen canim

Doktora götürdünüz mü ? Belki dis değil ? Benimki 3. Ayından beri kasıyor ama daha gelen giden yok ...

5+1de kızımın ilk dişi çıktı ve bugün 18. Dişi ile uğraşıyoruz. 32yi tamamlayana kadar huzur yok sanırım:KK45: bir jel ve taze soğan kurtarıcım.
Kontrollü olarak taze soğan verebilirsiniz eline , gerçi ek gıdaya daha geçmemiş olabilirsiniz.
Dolaba konulan soğutuculu diş kaşıyıcılardan alabilir ya da ağzına soktuğu favori oyuncaklarını buzlukta bekletip verebilirsiniz.

3buçuk aylıkken huzursuzluğu başladı, 8 aylıkken çıkardı.
Hiç belli olmaz yani.

Bizim de bayadır dişlerde sıkıntı var ama hala gelen giden yok. Tam 4 buçuk aylık oğlum. Sağlık ocağından arada bir fitil koyabilirsiniz ağrısını hafifletsin dediler. Bazen çok çılgın oluyor o zamanlarda koyuyorum rahatlıyor çocuk.

bizde de şuan aynı sıkıntı var. kızım 7 aylık bütün gece uyumuyor sürekli ateşleniyor. alttan bir dişi patladı ama henüz görünmüyor. çok acı çekiyor. mama da yemiyor. ne yapacağımı bilmiyorum. çok üzülüyorum. ateşini fitille düşürüyoruz. etkisi geçince yine çıkıyor.
kaç gün sürer bu diş sancısı, tecrübeli anneler yardım lütfen :((((((

Back
X