dis doktorun hatasi olabilir mi??

oladybird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
70
0
36
Avusturya
benim bayagdir dis agrisi sikayetlerim vardi ama disciye gitmekten korktugum icin erteletiyordum hep. bugün dayanamadim artik gittim doktora, en arkadaki disim agriyor dedim cünkü o cürümüse benziyordu, neyse dolgu yapti disime eve geldigimde baktim ki benim dedigim disi degilde, ondan bi önceki disime dolgu yapmis, ama halbuki o disimde zaten dolgu vardi ! agrilarim haala sürüyor, daha bi saat oldu gerci ama, agrilarim gecmezse büyük ihtimal yanlis disime dolgu yapmis olabilirmi? off ya okadar aciya katlanip gittim bide

geçmiş olsun. çok kızıyorum böyle doktorlara. önce insan bir kontrol eder ağrı var mı? diye. eşiminde ağrıyan çürük dişi yerine, sağlam dişini çekmişti doktor. başka bir doktora git.

dişinin röntgeni çekildi mi baştan.eğer çekildiyse hangi dişin çürükse apaçık belli olur.bazen sen o dişin ağrıyor sanırsın ama yanındaki ya da üst çenedeki dişe ağrı yansıması olur.dr la konuşmadın mı.sana iyice anlatmadı mı şöyle böyle diye.sende soru sorsaydın.ben çok yaşadığım için diş problemleri doktorları terletirim sorular sorarım.bence herkes biraz irdelemeli.sonuçta senin bedenin

geçmiş olsun...sevgilim de yanlış tedavi sonucu iki dişini kaybetti..:26:

bir araştırıp yaptırsaydınız keşke..:18:

röntgen cekti, ama bi saat oldu disim haala cok asiri derecede agriyor, agrisi basima vuruyor bide, daha ise gidecem birazdan napcam ben yaa antibiotik te aldim ama fayda etmedi (

röntgen cekti, ama bi saat oldu disim haala cok asiri derecede agriyor, agrisi basima vuruyor bide, daha ise gidecem birazdan napcam ben yaa antibiotik te aldim ama fayda etmedi (

diş ağrısı en dayanılmaz ağrı maalesef yakın zamanda hem 20 lik dişini çektirdim hemde kanal tedavisi oldum

uyuşturucunun etkisi geçtiği için ağrın var sanırım maalesef 2 3 gün ağrır sonra gecer allahın izniyle
ama yanlış dişe dolgu yaptıysa yuh onun hekimliğine

sorma ya cok fena oluyo hele geceleri uyusturucu iyne yapti ama hic fayda etmedi yada bana öyle geldi bilmiyorum

eger rontgen cekıldı ıse; doktorun hata yaptıgını sanmıyorum .

sız su dısım agrıyor desenız bıle ,rontgen de hangı dısın sorunlu oldugu ortaya cıkar.

20 lik dişin ağrıyo olabilir mi..röntgen cekılmıstır muhtemelen bir hata olabilecegını sanmam belkı dolgulu dedıgın dolgusu düşmüş o nedenle yenıden dolgu yapmısta olabılr

Agrinin 4-5 saat surmesi normal cunku ignenin etkisi geciyor. Agri kesici alip gecirmeye calis, o da olmadi yarin git doktora sor. Rontgen cekildiyse ne diye yanlis dise doldu yapsin ki. Tabi gercekten disciyse. Kimin ne oldugu artik belli degil.

Doktor,çürük olmayan bir dişe dolgu yapmaz.Kontrol sırasında hangi dişte çürük olduğu anlaşılıyor.
Dolgu yapmak için,sağlam yere kadar çürük temizleniyor.

Şöyle olabilir,gösterdiğin tarafta biri bariz (üstten belli),diğeri aradan çürük bir diş olabilir.
Burası mı dediğinde evet dediysen,ilk gördüğünü doldurmuştur.
Yine de tüm dişlerini kontrol etmesi gerekirdi.

Hemen telefon et ve ya yakınsa git. Aaaa evet yanlış dişe yapmışım derse, hemen kalk ve başka doktora git.. Böyle adamlara 2 kere güvenilmez.. Ama zaten doğru yaptıysa ağrı kesici verir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…