bende 6 yıl önce oldum iltahap öndişetimin üstünden baloncuk gibi şişmişti kimi doktor dişi çekecekti ameliyat olduğum doktor bende diş çekilmesi olduğu için ve sağlam diş olunca ameliyatı önerdi birkaç tane iğne vuruyorlar çoğu yapılan işlemi duymuyorsun ağzında herhangi bir tad almıyor.30-40 dk sürüyor.Ameliyattan sonrası zor dikişlerden dolayı yemek yemek ve su içmek çok zor konuşamıyorsun.ağrın oluyor mutlaka sık sık buz koyman lazım yoksa şişiyor yüzün aslan şeklini alıyor ben koyduğum halde şişmeye engel olamadım.dikişlerim çabuk iyileşmediği için iki hafta bekledim.ayrıca doktorum filim çekmediği için iltahaplı bölge onun tahmininden fazla olduğu için arka arkaya 2.kez ameliyat oldum.korksanda korkmasanda bu ameliyatı olman gerekiyorsa ol zorluklarını bil istedim ama en azından kendi dişin kurtulacak yapay diş inan kendi dişinin yerini tutmuyor dediğim gibi ameliyat sırasında hiç bir şey hissetmiyorsun ama sonrası zor dikkat etmen lazım dikişler patlamasın.Ameliyattan yaklaşık 1 ay sonra herşey normala dönüyor dişetindeki yaralar çabuk iyileşirse okadar bile sürmez.